Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Lord Guland

zindan

New member
Uzun zamandır Lord guland ile çalışıyorum ve yakın zamanda hastalık kaptım.Ateşim çıkmıştı ve baya zor bir durumdaydım.Geceleyin başıma ağrılar giriyor ve zonkluyordu.Bu sırada sadece Lord gulanda dua ettim ve o gece o şiddetli baş ağrım,ilaçlar yerine ettiğim dua sayesinde geçmişti ve 2 gündür düzgün uyuyamazken o gece ağrısız uyumuştum.Aslında sormak istediğimde bu hastayken ve ciddili ağrı,acı çektiğim o durumda gerçekten Lord Guland bana yardım mı etti yoksa psikolojik bir şekilde ağrılarımı mı geçirdim anlayamadım.(Burada sorduğum şey kesinlikle inançsızlık değil sadece gözümü bile açamayacak durumda Lord gulanda seslenebildim mi,yoksa kendimi mi kandırdım)

Esenlikler
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi en içten şekilde sizlere iletmek isterim. Bu söylediğiniz şey çok olağan bir şeydir Tanrılarımız bizi korur bir problem olduğunda bizim yardım isteğimizi çevirmezler, bunu kafada kurdum olarak yorumlamak yanlıştır. Sizi inancınız toparlamış ve yardım isteğinizi duyurmuşsunuz

Ben de çok zor zamanlarda anlamadığım iyi şeylerle karşılaşmıştım. Gerçek olabilir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back