Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Lord Azazel ve Lord Beelzebul

PlatonFX

New member
Esenlikler kardeşlerim. Son günlerde 2 tanrımızın ismi durmadan zihnimde dönüyor: Lord Azazel ve Lord Beelzebul. Özellikle de Lord Azazel e karşı derin bir özlem hissediyorum ve kendisiyle iletişime geçmem lazım gibi hissediyorum. Lord Azazel in gücü ritüelini yapmayı düşünüyorum fakat sormak istediklerim var. Tüm mediyasyonu ezberlemem mi gerekiyor? Yer yer kağıttan vs yardım alabilir miyim? Lord Azazel bunu bir saygısızlık olarak görür mü? Her konuda tavisyenizi bekliyorum.

Esenlikler kardeşlerim. Son günlerde 2 tanrımızın ismi durmadan zihnimde dönüyor: Lord Azazel ve Lord Beelzebul. Özellikle de Lord Azazel e karşı derin bir özlem hissediyorum ve kendisiyle iletişime geçmem lazım gibi hissediyorum. Lord Azazel in gücü ritüelini yapmayı düşünüyorum fakat sormak istediklerim var. Tüm mediyasyonu ezberlemem mi gerekiyor? Yer yer kağıttan vs yardım alabilir miyim? Lord Azazel bunu bir saygısızlık olarak görür mü? Her konuda tavisyenizi bekliyorum.
Saygısızlık olarak görmez yani kağıttan yardım alabilirsiniz.

Güç ritüellerini kağıda geçirmeniz veya ezberlemenize gerek yok. Bilgisayardan veya telefondan yapabilirsiniz. Sadece gerekli rünleri titretin ve bu esnada mühüre odaklanın. Sonrasında ise verilen afirmasyonları okuyun. Tek yapmanız gereken bu.

Söylenenlere ek olarak:

Ritüelleri yapılabilecek en doğal şekilde yapmak her zaman en iyisidir. Telefon yerine kâğıt kullanmak, fabrika üretimi kalemler yerine kamış kalem ve mürekkep kullanmak daha uygun ve doğrudur.

Mekan seçimi de keza böyle olmalıdır. Ne kadar doğal bir yerde yapılırsa o kadar iyidir. Ritüel sırasında her ögeyi olabildiğince doğal tutmaya çalışın.

Telefona ya da bilgisayara bakarak ritüel yapabilirsiniz; standart olarak ritüeller zaten böyle yapılıyor.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back