Esenlikler,
Merakımı yanlış anlamayın, kendisi ile iletişime geçmeden nasıl kendisinin koruyucunuz olduğunu öğrendiniz?
Herhangi bir tanrıyı davet etmek için sitemizde bulunan
Tanrı daveti yazısını okumanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca
Tanrı davet etmek ile ilgili sık sorulan sorular yazısını da okuyabilirsiniz.
Tanrılarımızı davet ederken resmiyet ve saygı amacıyla ayinler düzenleriz ve bu ayinlerde uyulması gereken belli başlı kurallar vardır. Lakin herhangi bir tanrıyı çağırırken onlara ''iyi niyetli'' olsa da meyve sebze ikram etmenize, tabaklara yiyecekler koymanıza, kan dökmenize veya kurbanlar vermenize adaklar adamanıza gerek yoktur. Tanrılar bu seviyenin çok daha ötesinde, kendi bilinçleri ve hayatları olan yükselmiş varlıklardır. Onlara şükranlarınızı sunmak için RTR veya tanrı ritüelleri yapabilirsiniz.
Ayrıca tanrıların sizin davetinizi ''reddetmesinden'' çekinmenize gerek yok. Tanrılar günümüzde oldukça meşgul varlıklardır ve davet anında uygun değillerse bile size sonradan geri dönüşte bulunacaklardır. Bunun yanında tanrılar oldukça da psişik varlıklardır. Sizin onları davet etme isteğiniz henüz aklınıza dahi gelmeden önce bundan tanrıların haberi olacaktır.
Tanrılara ve gardiyanınıza dua etmek için kendinizi germenize gerek yok. Sadece samimi ve saygılı şekilde içinizdeki hisleri paylaşın. Eğer yazma konusunda daha iyiyseniz eğer onlara mektup yazıp sonrasında bu mektubu yakabilirsiniz. Burada vermek istediğim özel detay şu, Lütfen mektup yazarken bu mektuba herhangi bir tanrının mührünü çizmeyin. Sonrasında yaktığınızda bu mührü de yakmış olursunuz. Tanrıların mühürlerini yakmak çok büyük saygısızlıktır. Geçmişte mektup yazmak isteyen dikkatsiz bir SS kardeşimizin başına geldiği için uyarmak istedim.
Son olarak yeniden yukarıda belirttiğim yazıları okumanızı tavsiye ediyorum.