Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Lesser demonlar

Sorgucu

Member
Esenlikler,
Lesser demonların özellikleri ne onlar hakkında tam olarak net bilgiyi öğrenmek istiyorum. Duyduklarım birbiriyle çelişiyor. Bazen demonların yarattığı düşünce forumları olarak duyuyorum bazende normal demon ama gelişmemiş. Gelişmemiş olmasının sebebi nedir ? Bunlar farklı ırktan diye değişik geliyorsa ve hepsi düşükse bu onların sınırlı düzeyde gelişebiliyor anlamına mı geliyor ? Biz demon olunca yada olanlarımız diyeyim Hitler gibiler normal demon mu oldu yoksa lesser mi ?
Lesser olanlar zamanla güçlenip büyük demonlar olabilir mi ? Famillya içine giren lesser demonlar bana biraz değişik geliyor birde demonlar istediği gibi kim isterse o kişiden alıp ona veriyor falan normal SS nin kedisi köpeği oluyor ama aslında ondan daha güçlü ben böyle olmak istemezdim açıkçası onlar nasıl kabul ediyor ?

Bright Truth said:
Esenlikler,

Sorunuzu cevaplamadan önce tanrı ve daemon sözcüklerinin farklı kullanımlarına değineceğim.

Tanrı:
1- 72 Demon/Tanrı'dan her biri.
2- Magnum Opus'u gerçekleştirmiş herkes.

Demon/Daemon:
1- Magnum Opus'u gerçekleştirmiş herkes.
2- 72 haricindeki tanrılar [Antik Yunan kullanımı].
3- Şeytan'ın hizmetindeki düşünce formları (lesser demon'lar).

Görebileceğiniz üzere, birbiri yerine kullanılabilirliklerini sağlayan birkaç ortak anlam var. O yüzden bir insan Magnum Opusu tamamladığı zaman şu anki kullanımıyla hem demon/demoness hem de tanrı/tanrıça olacaktır. Bu kadar karışık olmaması adına Antik Yunan kullanımını örneklemiştim.

İyi akşamlar.

Bright Truth said:
Bright Truth said:
Esenlikler,

Sorunuzu cevaplamadan önce tanrı ve daemon sözcüklerinin farklı kullanımlarına değineceğim.

Tanrı:
1- 72 Demon/Tanrı'dan her biri.
2- Magnum Opus'u gerçekleştirmiş herkes.

Demon/Daemon:
1- Magnum Opus'u gerçekleştirmiş herkes.
2- 72 haricindeki tanrılar [Antik Yunan kullanımı].
3- Şeytan'ın hizmetindeki düşünce formları (lesser demon'lar).

Görebileceğiniz üzere, birbiri yerine kullanılabilirliklerini sağlayan birkaç ortak anlam var. O yüzden bir insan Magnum Opusu tamamladığı zaman şu anki kullanımıyla hem demon/demoness hem de tanrı/tanrıça olacaktır. Bu kadar karışık olmaması adına Antik Yunan kullanımını örneklemiştim.

İyi akşamlar.

Esenlikler,

Magnum Opus'u gerçekleştiren herkes tanrı oluyorsa eğer, o 72 sayısının giderek artması lazım.?

İyi akşamlar.

Kondofos said:
Esenlikler,

Magnum Opus'u gerçekleştiren herkes tanrı oluyorsa eğer, o 72 sayısının giderek artması lazım.?

İyi akşamlar.

Esenlikler,

Tam da bu kafa karışıklığı yaşanmasın diye Antik Yunan'da Tanrı ile Daemon ayrımı vardı.

Antik Yunanistan'da, "Tanrı" diye bu 72 Tanrıya denilirdi. Örneğin onlar için tanrı olmuş kahramanlar, Daemon idi. Şeytan Baba ile Beelzebul Baba ise bir Tanrı idi.

Onlar için Tanrılar, anlaşılamaz varlıklardı. Zihinleri tamamen insan zihninden yukarıdaydı. Kavrayışları çok üst düzeydeydi ve insanlar tarafından anlaşılamazdı. Daemon'lar ise her ne kadar insandan yukarı da olsa, hâlâ insanlar tarafından belirli oranda anlaşılabilecek düzeydeydi.

Yani birisi Magnum Opus'u gerçekleştirdiğinde, ona Tanrı değil Daemon deniyordu.

İyi geceler.

Thersthara said:
Kondofos said:

Esenlikler,

İyi akşamlar.

72 Demon sadece 72 Demon olarak kalmaya devam edecektir, Sayıları tam bilinmese de evrenin tamamında binlerce belki yüzbinlerce tanrı olduğunu tahmin ediyorum. Kim bilir belki milyon belki milyar kişilerdir.

72 Demon'u 72 Demon yapan şey y*hudiler tarafından çeşitli illüzyon büyüleri ve lanetler ile dünyadan uzaklaştırılması.

------------------------

Bu arada konu ile alakasız olarak belirtmem gerek, özür dilerim şu aralar sandığımdan daha yoğunum. Sınavlarım vs olduğundan size sözünü verdiğim çizimi editleyemiyorum. Kusura bakmayın, uygun olduğum zamanda sözümü tutacağım. ^^

Esenlikler,

Hiç önemli değil. Sınavlarınız da başarılar diliyorum.

İyi günler.

Cevaplarınız için teşekkürler. Tanrılar tarafından hediye edilen hayvan lesser demon ile tahta ile iletişim kurabilir miyiz ? Onlar da ruh halinde olduğu gibi akıllı iyiler midir ? Bunu dememin sebebi bir zamanlar familya sahibi olmamdan kaynaklı. Beni bazen ısırıyor, çok havliyordu. Bunlar lesser demona göre normal şeyler mi ? Köpeğim yavruydu bunun etkisi olabilir mi ? %100 emin değilim lesser olduğuna ama istemiştim sonra köpek almışlardı ailem eve. Onaylatınca lesser olduğu doğrulandı ama yinede emin değilim. Sitede olan pazuzuda mı Tanrılar tarafından yaratılmış demon.

Kahin said:
Cevaplarınız için teşekkürler. Tanrılar tarafından hediye edilen hayvan lesser demon ile tahta ile iletişim kurabilir miyiz ? Onlar da ruh halinde olduğu gibi akıllı iyiler midir ? Bunu dememin sebebi bir zamanlar familya sahibi olmamdan kaynaklı. Beni bazen ısırıyor, çok havliyordu. Bunlar lesser demona göre normal şeyler mi ? Köpeğim yavruydu bunun etkisi olabilir mi ? %100 emin değilim lesser olduğuna ama istemiştim sonra köpek almışlardı ailem eve. Onaylatınca lesser olduğu doğrulandı ama yinede emin değilim. Sitede olan pazuzuda mı Tanrılar tarafından yaratılmış demon.

Kurarsınız fakat kullanmanız gereksiz.Lord Pazuzu Lesser Demon değil,Demon.

Kahin said:
Lesser demon sayfası öyle demiyor.

Esenlikler,

Dediğim gibi, bir terim karmaşası bulunmakta. Siz sadece tanrılara da, demonlara da, düşünce formlarına da Demon dendiğini bilin, bu yeterlidir.

İyi geceler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back