Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

La el

CosminK

New member
Mă numesc Cosmin și provin dintr-o regiune a României, prima inițiere am avut-o la 14 ani și am simțit legătura, urmând ca într-un an să mă întâlnesc și să primesc ajutor într-un moment de disperare (am fost arestat când l-am cunoscut pe Părintele. Am omorât un bărbat la 15 ani, am suferit foarte multe hărțuiri din partea societății în care trăiam, iar persoana respectivă a continuat să mă lovească de câțiva ani ! parinti nu sunt,nu am,nu aveam ajutor, eram singur In noaptea aceea i-am frant inima lui Lucifer apoi l-am vazut pentru prima data pe tatal meu care mi-a adus lumina) Am avut ajutor dar nu l-am observat ca eram orb si m-am lasat influentat din cauza varstei mele.
Deci ceea ce vreau să spun este că am mare nevoie de ajutor fraților, sunt slăbit și nu pot face absolut nimic pentru că sunt ostracizat de societate dacă urmez meditațiile. Pentru că sunt un om „periculos”, sunt urmărit cu un dispozitiv care citește prin AI ceea ce vreau să spun sau să gândesc.
Sunt cunoscut in Romania ca un om periculos si se citesc starile mele..
Simt energia fortelor departe, uneori absorb mult cand sunt intr-un loc aglomerat, alteori am secvente din viitor, alteori foarte puternice, sunt chiar in capul tau si pot citi totul (nu cred ca ar trebui sa pun asta dar se stie multe despre mine), sunt deschis spre al III-lea.
Vă rog fraților, rugați-vă pentru mine, asta vă cer, nu știu, ajutați-mă, nu am putut citi sau medita din cauza locului în care sunt, nu mă descurc pentru că sunt printre creștinii ticăloși care se roagă pentru mine pentru că au aflat de mine și uneori sunt extrem de schimbată la înfățișare!
Va rog ajutati-ma, rugati-va pentru mine, faceti tot ce puteti, ma simt extrem de slabit si cred ca ma lupt cu niste blesteme si farmece, nu am noroc in nimic, imi este extrem de greu!
Sunt disperat, te rog!

First of all, you should use the Romanian Forums for Romanian messages, not the main English ones. Members can translate these messages with extensions or manually, but that just adds an extra level of unneeded chaos.

Oricum, ceea ce simți este foarte posibil să fie mintea ta. Inamicul poate să atace prin simple traume pe care le avem, prin probleme mentale și derivări de la realitate obținute cu timpul, și o situație neprevăzută sau un dezastru în viața unui Zevist poate să te pună într-o poziție vulnerabilă.
Dar tind să cred că nu ești urmărit, că nu ești într-un pericol real, și că doar te simți prins în propria minte și în propriile frici de problemele pe care le ai.
Stai singur? Poți medita în liniște? Dacă nu, fă-o în mintea ta, când te culci. Posibilitatea de a medita este ceva ce nu ne poate fi luat.
Nu îți știu trecutul 100%, dar poți știi cu certitudine că nu i-ai dezamăgit pe Satan și pe Zei. Sunt alături de tine, și te vor apăra atunci când nu te poți apăra singur. Fricile te pot face să nu vezi asta, dar ai încredere că este adevărat.

Stai pe Forumuri mai des! Dacă știi engleză, și mai bine. Toți suntem alături de tine, și vei trece peste.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back