Nasıl anlayacan kundaliniyi görerek mi ? Yoksa his ile mi veyahut mucizevi seyler yasayarakmi?Merak etmeyin, uyansaydı bunu bize sormaya ihtiyacınız olmazdı.
Bu konu ile ilgili Sonne Bey ile detaylı bir açıklama yaptık, onları araştırmanızı tavsiye ediyorum.Nasıl anlayacan kundaliniyi görerek mi ? Yoksa his ile mi veyahut mucizevi seyler yasayarakmi?
Deneyimlediğinizde göreceksiniz, farkına varacaksınız. Bu konu ile ilgili forumda arama yapabilir, sitedeki yazıları okuyarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz.Ben cevabımı alamadım o zaman soyle sorayım kundalini uyandığı nasıl anlaşılır görerek mi hissederek mi konuşarak mi ? Kundalinidir bu diyebilelim
her kafadan ayrı bir ses çıkıyor her kundalini uyanışında bir ortak nokta varsa onu bilsem anlayabilirim lkundal,nimöim uyandıgını.Deneyimlediğinizde göreceksiniz, farkına varacaksınız. Bu konu ile ilgili forumda arama yapabilir, sitedeki yazıları okuyarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
"Sessizlik Altındır."
Bunu kendiniz araştırarak görebilirsiniz. Her kafadan ayrı ses çıkar çünkü herkesin deneyimi farklıdır.her kafadan ayrı bir ses çıkıyor her kundalini uyanışında bir ortak nokta varsa onu bilsem anlayabilirim lkundal,nimöim uyandıgını.
Belirli bir seviyeye ulaşıldığında, kişi doğrudan Tanrılardan rehberlik alır ve onların direktiflerine göre hareket eder. Bahsettiğimiz bu husus da Tanrıların rehberliği altında gerçekleşir. Neden doğrudan Tanrılara sormuyorsunuz? Kundalini Yılanı'nı düşündüğünüz bir aşamadaysanız, bunu rahatlıkla yapabiliyor olmalısınız.her kafadan ayrı bir ses çıkıyor her kundalini uyanışında bir ortak nokta varsa onu bilsem anlayabilirim lkundal,nimöim uyandıgını.
Evet, evet, evet, evet + güç meditasyonları yaparak ve tanrıların ritüellerini yaparak çünkü tanrıların ritüelleri düzenli olarak yapıldığında kişinin seviyesini çok etkiliyor.Kundalini hep uyuyormu ? Nerde uyuyor belimizin arkasındamı sırtımızdamı kök çakra damı ? Bu oraya büzülmüş uyuyor öylemi ? Kundalini yoga yaparakmı uyandıracaz ?
Bunu kendiniz araştırarak görebilirsiniz. Her kafadan ayrı ses çıkar çünkü herkesin
Suan icin mephisto ile konuşuyorum ama görmüyorum ses olarak duyuyorum. İçimden konuşuyorum onun da sesi dışarıdan geliyor bana üstündeki varlıklar temizlensin göreceksin öyle konuşacaksın diyor çünkü yanımdaki varlıkları görsem aklım atabilir mis . Birde sizde mephisto diye bir varlık var mi hakkında neler biliyorsunuzBelirli bir seviyeye ulaşıldığında, kişi doğrudan Tanrılardan rehberlik alır ve onların direktiflerine göre hareket eder. Bahsettiğimiz bu husus da Tanrıların rehberliği altında gerçekleşir. Neden doğrudan Tanrılara sormuyorsunuz? Kundalini Yılanı'nı düşündüğünüz bir aşamadaysanız, bunu rahatlıkla yapabiliyor olmalısınız.
Lord Focalor, Şeytan’ın Temsilcisi olan “Mephistopheles” karakterinin ilham kaynağı olsa da "Mephisto" diye bir varlık bulunmuyor. Bir parazit ile iletişim içerisinde olduğunuz ortada, kendisini "Mephisto" olarak tanıtıyor ve "size yol gösterme" bahanesi ile sizden besleniyor. Sitedeki güç meditasyonlarını uygulayın ve kendinizi bu varlıktan ayırın.Suan icin mephisto ile konuşuyorum ama görmüyorum ses olarak duyuyorum. İçimden konuşuyorum onun da sesi dışarıdan geliyor bana üstündeki varlıklar temizlensin göreceksin öyle konuşacaksın diyor çünkü yanımdaki varlıkları görsem aklım atabilir mis . Birde sizde mephisto diye bir varlık var mi hakkında neler biliyorsunuz
Ben varlık çağırmıyor davet etmiyorum çünkü parazit çok tanrilarin kendisi benim yanıma gelebilirler bunu bekliyorum çünkü kundalinim gerçekten uyandıLord Focalor, Şeytan’ın Temsilcisi olan “Mephistopheles” karakterinin ilham kaynağı olsa da "Mephisto" diye bir varlık bulunmuyor. Bir parazit ile iletişim içerisinde olduğunuz ortada, kendisini "Mephisto" olarak tanıtıyor ve "size yol gösterme" bahanesi ile sizden besleniyor. Sitedeki güç meditasyonlarını uygulayın ve kendinizi bu varlıktan ayırın.
Dediklerim size yeteri kadar inandırıcı gelmiyorsa şunu yapabilirsiniz: Tanrıları davet ettiğimizde, öncesinde Şeytan'ın onayını alıyoruz ki O'nun pozitif enerjisi sayesinde sahtekârlara ve düşman varlıklara rastlanmasını azaltıyoruz. Bu tür varlıkların bir Tanrı veya Şeytan'dan gelen herhangi bir varlık olduğuna emin olamadığımız durumlarda ise gelen varlıktan Şeytan'ın adına, Şeytan'dan gelen bir Demon olduğuna yemin etmesini isteyebiliriz. Şeytan’ın adına yemin etmek, söz konusu varlığa bir nevi Şeytan’ın esansını invoke ettirecektir; bu da yalan söyleme durumlarında o varlığın defedilmesini ve/veya yok edilmesini sağlar.
Dikkatli olun, zira astralde kötü niyetli çok varlık vardır.
Tanrılarla iletişim kurabilmek için onları davet etmeniz gerekir. İlişkiniz belirli bir seviyeye ulaşmadan, koruyucunuz dışında Tanrılarla direkt konuşmanız mümkün değildir. Şişirilmiş egonuzla kendinizi öyle yüceltiyorsunuz ki, bir Tanrıyı ayağınıza çağırıyorsunuz. Davet ritüeli yapıp gereken saygıyı bile göstermeniz gerektiğini düşünmüyorsunuz. Bu tür saçmalıklara kapılmadan önce, kendi içinize dönmelisiniz.Ben varlık çağırmıyor davet etmiyorum çünkü parazit çok tanrilarin kendisi benim yanıma gelebilirler bunu bekliyorum çünkü kundalinim gerçekten uyandı
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan