Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kundalini Hakkında

Anaxar

New member
Esenlikler, kundalini hakkında bir iki sorum olacaktı. Öncelikle bir süredir kundalini yogamı düzenli olarak yapıyorum ama bazı günler 111 nefes aşırı fazla geliyor ve ilk başladığım gibi bir tempoda devam ettiremiyorum. Soluklanmaya ihtiyaç duyuyorum bundan bir sıkıntı olur mu? İkinci sorum ise şu olacak Kundalini yılanı için tantrik yoga yazınıza göz gezdirdim. Pinklotus websitesi'ni önerilmiş. Siteye bakarken orada göz için bir yoga olduğunu fark ettim. Gözlerim çok iyi görmüyor ve zaman zaman bundan dolayı ağrı çekiyorum. Göz için kundalini yapmam beni daha rahatlatır mı? Mucizevi bir iyileşme beklemiyorum ama dener denemez gözlerime akan enerjiyi hissettim. Bunu ne kadar sürdürmem bir etki sağlar acaba? Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.

Esenlikler, kundalini hakkında bir iki sorum olacaktı. Öncelikle bir süredir kundalini yogamı düzenli olarak yapıyorum ama bazı günler 111 nefes aşırı fazla geliyor ve ilk başladığım gibi bir tempoda devam ettiremiyorum. Soluklanmaya ihtiyaç duyuyorum bundan bir sıkıntı olur mu? İkinci sorum ise şu olacak Kundalini yılanı için tantrik yoga yazınıza göz gezdirdim. Pinklotus websitesi'ni önerilmiş. Siteye bakarken orada göz için bir yoga olduğunu fark ettim. Gözlerim çok iyi görmüyor ve zaman zaman bundan dolayı ağrı çekiyorum. Göz için kundalini yapmam beni daha rahatlatır mı? Mucizevi bir iyileşme beklemiyorum ama dener denemez gözlerime akan enerjiyi hissettim. Bunu ne kadar sürdürmem bir etki sağlar acaba? Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.
Tempo için önerim şu olacak, Kundaliniyi su içmeden ve aç karnına yapmalısınız. Sabah kalktığınız gibi kahvaltıdan önce yaparsanız eğer çok daha rahat ve hızlı yapabildiğinizi göreceksiniz.

Soluklanmaya ihtiyaç duymakta hiç bir problem yok. Sayıyı kendinize göre kısaltabilirsiniz. 111 yerine 100, 88, 50 veya 36 tekrar da yapabilirsiniz. Size kalmış.

Hislerinizle hareket etmeniz en önemlisi, gözlerinize akan enerjiyi hissetmeniz güzel bir işaret. göz için yapılan yogadan sonra gözleriniz ile alakalı şikayetçi olduğunuz konu için afirmasyonlar tekrarlayın. Kendinize 40 gün verin ve 40 gün boyunca yapmaya çalışın. Etkileri gözlemleyin ve denemiş olun.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back