Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Koruyucu Lordumla Nasıl İletişime Geçebilirim ?

00mans0n

New member
Koruyucum ile iletişime geçmek istiyorum ama bu konuda hiç bilgim yok. Mührünü bilmiyorum. Seslensem duyar mı ? Her zaman yanımda mı ? Nasıl İletişime Geçicem ?

Koruyucum ile iletişime geçmek istiyorum ama bu konuda hiç bilgim yok. Mührünü bilmiyorum. Seslensem duyar mı ? Her zaman yanımda mı ? Nasıl İletişime Geçicem ?
Koruyucu tanrınız siz onu duyamasanız bile her zaman sizi duyar, bilir ve korur. Sadece onun duyduğunu bilerek odaklanmış bir şekilde ona seslenmeniz yeterlidir. Gardiyanınızın mührünü bilmiyorsanız bile Şeytan babamızın mührünü kendisi ile iletişime geçmek amacıyla kullanabilirsiniz. Aşağıda vereceğim yazıları okuyarak dava fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Koyurucu Demonlar Hakkında
Koyucuyu/Gardiyan Demonlar

Merhaba esenlikler
Her adanma ritüelini yapan SS'in bir koruyucu demonu var ve sizin yanınızdadır ve sizi duyabilir
Bende şuan koruyucu demonumun kim olduğunu bilmiyorum iletişim kuramadım daha önce tahta'dan iletişim kurmayı denedim ve gerçekten de bir şeyler olmaya başladı fakat bunu forumda paylaşınca saolsun Sonne bey bana çok yardımcı oldu onun parazit olabileceğini söyledi ve gerçekten de öyle çıktı koruma aurası yaptıkca hiçbir şekilde tahta'dan tekrar yanıt alamadım parazitmiş oysaki

Bu yüzden sabırlı olun bende öyle yapıyorum meditasyon yapın bir şekilde iletişim kuracaksınız bazıları tarot ya da başka şeylerle iletişim kuruyor onlarda size yardımcı olabilir benim tek bildiklerim bunlar

Aranızda bir bağ oluşana dek stantart ritüel ile davet ederek konuşmanız daha mantıklı. Aranızdaki ilişki pekiştikçe direkt zihinsel olarak konuşabilirsiniz fakat bu beceri isteyen bir şey. "Şeytan ile ilişkili olan koruyucu demonum ^^" gibi iletişim kurmak güzel oluyor.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back