Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Koruyucu Demonumuzun olup olmadığını anlayabilirmiyiz ?

Şeytan'a adanmış olan herkese bir koruyucu atanır.

Tanrılar neden negatif enerji versin? Şeytan ve Tanrılar hakkında kötü kalıplardan arınamadıysanız sitemizi okuyabilirsiniz.

Bir şeyler istemek konusunda ise, bu isteyeceğiniz şeye bağlıdır.

Tanrılar neden negatif enerji versin? Şeytan ve Tanrılar hakkında kötü kalıplardan arınamadıysanız sitemizi okuyabilirsiniz.

Yani tam olarak öyle değil demonların negatif enerjiyle dolu olduğunu biliyorum o yüzden öyle düşündüm ama bizi korumak için geldikleri için büyük ihtimal kötü etkilenmeyiz diye düşünüyorum ama yinede sormak istedim çünkü öyle biliyorum.

Yani tam olarak öyle değil demonların negatif enerjiyle dolu olduğunu biliyorum o yüzden öyle düşündüm ama bizi korumak için geldikleri için büyük ihtimal kötü etkilenmeyiz diye düşünüyorum ama yinede sormak istedim çünkü öyle biliyorum.
Demonlar negatif enerjiyle falan dolu değil, tekrardan popüler medyada olan kalıplara göre hareket ediyorsunuz.

Sitemizi okuyun:

Diyelim adanmış kişi, meditasyonlarını ve ritüellerini aksatıyor, tembellik yapıyor, ama kalbinde ve ruhunda herzaman ŞEYTAN ı ve TANRI/ÇalarIn yolundan gidiyor onlara saygı gösteriyor, yhdlerin inanç sistemini aşağılıyor, bu kişinin koruyucu Demonu gene onunlamıdır ? Yani meditasyonlarını ve ritüellerini aksatan bir adanmış genede koruyucu Demonu olurmu ? Esenlikler ...Kayre SATAN !

Diyelim adanmış kişi, meditasyonlarını ve ritüellerini aksatıyor, tembellik yapıyor, ama kalbinde ve ruhunda herzaman ŞEYTAN ı ve TANRI/ÇalarIn yolundan gidiyor onlara saygı gösteriyor, yhdlerin inanç sistemini aşağılıyor, bu kişinin koruyucu Demonu gene onunlamıdır ? Yani meditasyonlarını ve ritüellerini aksatan bir adanmış genede koruyucu Demonu olurmu ? Esenlikler ...Kayre SATAN !
Adanmış herkesin Koruyucusu vardır. Bu yolda ilerlemek ve gelişmek zaruridir, bu nedenle her Spiritüel Satanist meditasyon yapmalıdır.

Bu gün çalışırken, kafamı demire çarptım.Kafam üstü tepem şişti birşeyi yokta acıdı o kadar, acaba dedim neden kafamı demire vurdum.Zaten tozun toprağın içinde çalışıyorum birde kafamı demire vuruyorum.Meditasyonları aksattigim için, korunmuyormuyum acaba ? Öyle düşündüm Esenlikler ... teşekkürler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back