Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Koruyucu demon'dan bir işaret olabilir mi ?

Xaji

New member
Merhaba herkese 5 dakika önce meditasyon yapıp ouija tahtası ile Koruyucu demon ile iletişim kurmak istedim aslında bu sizler tarafından önerilmeyen bir şey genelde her zaman meditasyon yapılmalıdır ama hazır tahta varken denemek istedim bir işaret istedim eğer yanımda ve beni duyuyorsa tam olarak nerden başlayıp anlatsam bilmiyorum fakat elim kendi kendine ileri geri hareket etmeye başladı belki titremiştir dicem fakat tüm vücudum bu şekilde oldu ileri geri gidiyordum sanki deprem oluyor gibi daha sonra teşekkürlerimi sundum teşekkür ettiğim vakit dudaklarım kendi kendine hareket etmeye başladı gülümsedim ben ağzımı kapattıkca kendi kendine gülümsüyor dudaklarım 2 dakika bu şekilde oldu ve düzeldi şuan bir titremem ya da istem dışı dudak oynamam yok sizlerde bu durumu yaşıyan oldu mu ya da başka bir şey

Bu varlığın gerçekten bir Tanrı olduğundan nasıl emin olabilirsiniz? Burada asıl mesele budur. Ouija tahtalarının kullanımı hem zordur hem de konuşulan varlığın kimliğinden emin olma imkânı oldukça sınırlıdır. Belki de temas kurduğunuz varlık, bir Tanrı değil, aksine bir parazit olabilir. Ancak, yaşadığınız deneyimi bir Tanrı ile iletişim olarak yorumlayarak yanlış bir algıya kapılmış olabilirsiniz.

Meditasyonlar, ruhani gelişimin esasıdır; bu yolda kolay bir kestirme bulunmaz.

Bu varlığın gerçekten bir Tanrı olduğundan nasıl emin olabilirsiniz? Burada asıl mesele budur. Ouija tahtalarının kullanımı hem zordur hem de konuşulan varlığın kimliğinden emin olma imkânı oldukça sınırlıdır. Belki de temas kurduğunuz varlık, bir Tanrı değil, aksine bir parazit olabilir. Ancak, yaşadığınız deneyimi bir Tanrı ile iletişim olarak yorumlayarak yanlış bir algıya kapılmış olabilirsiniz.

Meditasyonlar, ruhani gelişimin esasıdır; bu yolda kolay bir kestirme bulunmaz.
Bu parazitler tam olarak ne oluyor beni aydınlatabilir misiniz ? bugün de konuşmayı denedim bu sefer titreme olmadı bazı sorular sormak istedim o yüzden YES bölümüne getirmesini istedim işaret olarak fakat sürekli goodbye kısmına getirdi elimi yine üste koydum yine aynı yere getiriyor bu başka kim olabilir ki başka bir şey olabilir mi ? çok garip bir duygu böyle bir şey olucağını beklemiyordum çünkü daha çok yeniyim böyle şeylerde

Bu parazitler tam olarak ne oluyor beni aydınlatabilir misiniz ? bugün de konuşmayı denedim bu sefer titreme olmadı bazı sorular sormak istedim o yüzden YES bölümüne getirmesini istedim işaret olarak fakat sürekli goodbye kısmına getirdi elimi yine üste koydum yine aynı yere getiriyor bu başka kim olabilir ki başka bir şey olabilir mi ? çok garip bir duygu böyle bir şey olucağını beklemiyordum çünkü daha çok yeniyim böyle şeylerde
Astral âlemde yalnızca iyi niyetli varlıkların bulunduğunu varsaymak, büyük bir saflık olur. Parazitler, diğer varlıkları sömürmeyi amaçlayan, kötü niyetli varlıklardır ve isimleri bu doğalarını fazlasıyla yansıtmaktadır. Daha önce size, ouija tahtasının ne denli belirsiz sonuçlar verebileceğini ve iletişim kurduğunuz varlığın kimliğinden emin olmanın ne kadar güç olduğunu ifade etmiştim. Ancak, bu uyarıları göz ardı ederek ısrarla aynı şeye devam ederseniz, sabırsızlığınız sizi bu parazitlerin oyuncağı hâline getirecektir.

Bu tür konularla vakit kaybetmeyi bırakın ve meditasyonlarınıza odaklanın.

Esenlikler,

Öncelikle, bahsettiğiniz deneyimin size neler kattığını ve nasıl hissettirdiğini en iyi sizin bileceğinizi söylemek isterim. Bu deneyim size özgü, ancak içimden geçenleri ifade etmem gerekirse, bana çok pozitif bir izlenim vermedi. Sanki biraz aceleci bir arayış içindeymişsiniz gibi hissettim; "hazır tahta varken denemek" düşüncesi belki birçoğumuzun yaşadığı bir heves. Ancak, aceleyle yola çıkıldığında insan karmaşık ve yorucu tecrübelerle karşılaşabiliyor.

Kendi deneyimimden yola çıkarak bu konuda birkaç şey paylaşmak istiyorum; umarım size de rehberlik eder. Başlarda koruyucu demonumla iletişime geçme süreci benim için fazlasıyla merak uyandırıcıydı, fakat o dönemlerde oldukça materyalist bir bakış açısına sahiptim. Manevi olarak çok gelişmiş biri olduğumu söyleyemem; bu yüzden “deneyimleyerek” doğrulama arzusuyla hareket ettim ve Ouija dahil birçok yöntemle koruyucu demonumla iletişim kurmaya çalıştım.
Bu süreçte parazit varlıklarla ve uğursuz olaylarla yüzleşmek zorunda kaldım. O dönemde daha çok başlarda olduğum için de yaşadıklarımın kaynağını ayırt edemiyordum; koruyucu demonum mu yoksa başka bir varlık mı bana ulaşıyordu, bilemiyordum. Neyse ki süreç bana sabırlı olmayı öğretti. Meditasyon ve ruhsal çalışmalarla, dengeli bir şekilde ilerlemeye başladım.
Bu süreçte şanslı olmanın ötesinde desteklendiğimi hissettim. Zamanla, koruyucu demonumla olan iletişimimin sadece bir iletişim olarak basite indirgenmeyeceğini anladım. Bağım güçlenirken, onun bana öğretmek istediği felsefeyi anlamaya başladım. Hayatıma, olaylara bakış açım derinden değişti; gerçekten öğrenmem gerekenleri bir süreç içinde, desteklenerek ve en az hasarla deneyimledim.

Demek istediğim şu ki, bu tür süreçler bizde heyecan uyandırıyor olabilir, fakat gerçekten her şeyin hızla olması gerekiyor mu? Acele etmek yerine kendimizi geliştirmemizle birlikte bu bağlar daha sağlıklı ve organik bir şekilde derinleşecektir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back