Esenlikler,
Öncelikle, bahsettiğiniz deneyimin size neler kattığını ve nasıl hissettirdiğini en iyi sizin bileceğinizi söylemek isterim. Bu deneyim size özgü, ancak içimden geçenleri ifade etmem gerekirse, bana çok pozitif bir izlenim vermedi. Sanki biraz aceleci bir arayış içindeymişsiniz gibi hissettim; "hazır tahta varken denemek" düşüncesi belki birçoğumuzun yaşadığı bir heves. Ancak, aceleyle yola çıkıldığında insan karmaşık ve yorucu tecrübelerle karşılaşabiliyor.
Kendi deneyimimden yola çıkarak bu konuda birkaç şey paylaşmak istiyorum; umarım size de rehberlik eder. Başlarda koruyucu demonumla iletişime geçme süreci benim için fazlasıyla merak uyandırıcıydı, fakat o dönemlerde oldukça materyalist bir bakış açısına sahiptim. Manevi olarak çok gelişmiş biri olduğumu söyleyemem; bu yüzden “deneyimleyerek” doğrulama arzusuyla hareket ettim ve Ouija dahil birçok yöntemle koruyucu demonumla iletişim kurmaya çalıştım.
Bu süreçte parazit varlıklarla ve uğursuz olaylarla yüzleşmek zorunda kaldım. O dönemde daha çok başlarda olduğum için de yaşadıklarımın kaynağını ayırt edemiyordum; koruyucu demonum mu yoksa başka bir varlık mı bana ulaşıyordu, bilemiyordum. Neyse ki süreç bana sabırlı olmayı öğretti. Meditasyon ve ruhsal çalışmalarla, dengeli bir şekilde ilerlemeye başladım.
Bu süreçte şanslı olmanın ötesinde desteklendiğimi hissettim. Zamanla, koruyucu demonumla olan iletişimimin sadece bir iletişim olarak basite indirgenmeyeceğini anladım. Bağım güçlenirken, onun bana öğretmek istediği felsefeyi anlamaya başladım. Hayatıma, olaylara bakış açım derinden değişti; gerçekten öğrenmem gerekenleri bir süreç içinde, desteklenerek ve en az hasarla deneyimledim.
Demek istediğim şu ki, bu tür süreçler bizde heyecan uyandırıyor olabilir, fakat gerçekten her şeyin hızla olması gerekiyor mu? Acele etmek yerine kendimizi geliştirmemizle birlikte bu bağlar daha sağlıklı ve organik bir şekilde derinleşecektir.