Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Korkuyorum

CatDoll

New member
Öncelikle selam. Çok uzatamayacağım ama sanırım beni takip eden biri var. İnanılmaz korkuyorum ve kimseye söyleyemiyorum.

Şimdi şöyleki ben ben salı günü sabah okula doğru gidiyordum duraktan. Evim okulumdan uzak olduğu için ve annemin kardeşimi hastahaneye götürmesi gerektiği için okula erken gitmiştim hava karanlıktı yani.

Ve bir adamın beni takip ettiği konusunda şüphelendim. Arkamdan gelmesi tek sebep değildi. Bir binanın etrafını turladım ve başladığım noktaya geldim ve adam da arkamdaydı (beni takip etmiyorsa neden binayı dolansın?) Yetmedi 7/24 açık benzinliğe girdim su aldım sonra bilerek cuzdanımı düşürüp tekrar içeri girdim bunlar olurken de benim onu görmediğimi düşündüğü(?) Bir yerden beni izliyordu.

Saat 8 oldu okula kadar kendisi etraftaydı ve anlamadığımı düşünüyordu sanırım. Okuldan çıktığımda bilin bakalım çıkışta kimi gördüm?

Oturup ağlamak üzereydim 35 kilo halimle zaten çantamı zor taşıyordum ki bir arkadaşım ve babası beni eve bırakmayı teklif etti. Salıyı böyle atlattım.

Çarşamba gününü de ucuz atlattım. Yine çıkışta duruyordu. Ne kadar arkadaşım varsa evime davet etmeye çalıştım.

Perşembe ise

Perşembe ise konuşmayı pek sevdiğim ve olası bir arbedede beni koruyabilecek bir arkadaşım bana eve kadar eşlik etti,sürekli etrafa bakındım ama yoktu tamam geçti diyecekken cuma günü evimin etrafında gördüm adamı. Korkudan deliriyorum şu an. Kimseye söylemedim ama anneme gitmemesi gerek. Annem baya müslüman ve baskıcı bunu öğrense "Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek peşine takılmaz" diyecektir.

Benzer bir olay yaşamıştım çünkü. Liseye ilk geçtiğim yıl 12. sınıflardan bir çocuk bana çıkma teklifi edip duruyordu. Kibarca reddediyordum, birilerinden numaramı bulmuş ve baya sapık gibi arayıp mesaj atıyordu annem öğrenmesin diye engelleyip silmeye kalmadan annem telefonu elimden alıp açmıştı ve sonrası zaten klasik annem saçımdan tutup beni odama sürükledi, bir alay dalaş ettik.

Evimi bulması beni korkutuyor çünkü evim baya baya ormanın yanında ve ıssız denilebilecek bir sokakta. Annem beni arabayla okula bırakıyor olağanüstü bir durum olmadıkça ama dönerken hep birilerini bulamam ki

Son olarak bana bir şey olursa kayıt bulunsun.
20li yaşlarda,baya uzun,her gördüğümde eskimiş kot giyen, gözlerinin altı mor gibi kirli sakallı bir adam

Seni takip eden şahsı iyice teşhis et, seni takip ediyorsa peşine tak yakında emniyet karakol varsa, bırak seni takip ede ede karakola git, karakola girmesen bile ona mesajı vermiş olursun, birde mobese kameraların olduğu yerlerden götür, kendine dikkat et Esenlikler

Öncelikle selam. Çok uzatamayacağım ama sanırım beni takip eden biri var. İnanılmaz korkuyorum ve kimseye söyleyemiyorum.

Şimdi şöyleki ben ben salı günü sabah okula doğru gidiyordum duraktan. Evim okulumdan uzak olduğu için ve annemin kardeşimi hastahaneye götürmesi gerektiği için okula erken gitmiştim hava karanlıktı yani.

Ve bir adamın beni takip ettiği konusunda şüphelendim. Arkamdan gelmesi tek sebep değildi. Bir binanın etrafını turladım ve başladığım noktaya geldim ve adam da arkamdaydı (beni takip etmiyorsa neden binayı dolansın?) Yetmedi 7/24 açık benzinliğe girdim su aldım sonra bilerek cuzdanımı düşürüp tekrar içeri girdim bunlar olurken de benim onu görmediğimi düşündüğü(?) Bir yerden beni izliyordu.

Saat 8 oldu okula kadar kendisi etraftaydı ve anlamadığımı düşünüyordu sanırım. Okuldan çıktığımda bilin bakalım çıkışta kimi gördüm?
42 mesajın da benzer konular etrafında dönmesi açıkçası bende bazı şüphelerin uyanmasına neden oluyor. Takip ediliyorsun ve aklına bunu paylaşacak ilk forumlar mı geliyor? Bence bu korkan değil, ilgi arayan bir insanın yapacağı tarzdan bir hareket.

Niye ''7/24 açık benzinlik'' diye bir cümle kullandın? Sabahın köründe açık benzinlik olmaz diyeceğimizi ve hikayeni yalanlayacağımızı mı düşündün? Cüzdan kısmını da pek anlayamadım. Sanki cüzdanını içeride düşürmüşsün gibi role-play yapıp içeri tekrar mı girdin? ''hay aksi! cüzdanımı içeride düşürmüşüm!'' diye bağırdın mı? İçeriye tekrar girmen için cüzdanının düşmesine gerek yoktu biliyorsun değil mi? Hiçbir şey demeden de girebilirdin. Adam Patrick Jane değilse cüzdanını düşürdüğünü anlayamaz. İçeriye girme amacın da bir garip. Korktuğun için mi yoksa adamı inceleyebilmek için mi içeri girdin? İncelemek içinse başta çıkmana gerek yoktu zaten. İçeriden inceleyebilirdin. Korkup girdiysen sonradan okula hiçbir şey olmamış gibi nasıl gittin?

Eğer dediklerin doğruysa Dexter Morgan'ı arayabilirsin. Akşamına adamı masasına yatıracağından emin olabilirsin kardeşim.

asking-your-opinion-about-a-dexter-character-everyday-day-v0-e1y6p3xdv8x91.jpg

42 mesajın da benzer konular etrafında dönmesi açıkçası bende bazı şüphelerin uyanmasına neden oluyor. Takip ediliyorsun ve aklına bunu paylaşacak ilk forumlar mı geliyor? Bence bu korkan değil, ilgi arayan bir insanın yapacağı tarzdan bir hareket.

Niye ''7/24 açık benzinlik'' diye bir cümle kullandın? Sabahın köründe açık benzinlik olmaz diyeceğimizi ve hikayeni yalanlayacağımızı mı düşündün? Cüzdan kısmını da pek anlayamadım. Sanki cüzdanını içeride düşürmüşsün gibi role-play yapıp içeri tekrar mı girdin? ''hay aksi! cüzdanımı içeride düşürmüşüm!'' diye bağırdın mı? İçeriye tekrar girmen için cüzdanının düşmesine gerek yoktu biliyorsun değil mi? Hiçbir şey demeden de girebilirdin. Adam Patrick Jane değilse cüzdanını düşürdüğünü anlayamaz. İçeriye girme amacın da bir garip. Korktuğun için mi yoksa adamı inceleyebilmek için mi içeri girdin? İncelemek içinse başta çıkmana gerek yoktu zaten. İçeriden inceleyebilirdin. Korkup girdiysen sonradan okula hiçbir şey olmamış gibi nasıl gittin?

Eğer dediklerin doğruysa Dexter Morgan'ı arayabilirsin. Akşamına adamı masasına yatıracağından emin olabilirsin kardeşim.

asking-your-opinion-about-a-dexter-character-everyday-day-v0-e1y6p3xdv8x91.jpg
Francium Bey, sizinle aynı düşünceler içince olduğumu söyleyebilirim. Örneğin, 25 kilonun altına düşen birisinin yaptığı ilk işin forumlara girip bunu ilan etmek olması insanı bir hayli şüpheye düşürüyor. Gerçekten öyle bir durum olsaydı çevresi tarafından gerekli müdahelelere maruz tutulmasının kaçınılmaz olacağı kanaatindeyim. Forumların belirli üye tiplerine karşı kesinlikle daha fazla uyanık olması gerekiyor.

Seni takip eden şahsı iyice teşhis et, seni takip ediyorsa peşine tak yakında emniyet karakol varsa, bırak seni takip ede ede karakola git, karakola girmesen bile ona mesajı vermiş olursun, birde mobese kameraların olduğu yerlerden götür, kendine dikkat et Esenlikler
Karakoldan çıktım şimdi abi. Anneme anlattım. Delil yeterli olmadığı için bir şey olmadı. Haftasonu evden çıkmamayı planlıyorum. Annem de bana kendimi koruyabileceğim bir biber gazı bulmaya çalışıyor. Anlatırken titredim baya korkudan yumuşamıştı

Francium Bey, sizinle aynı düşünceler içince olduğumu söyleyebilirim. Örneğin, 25 kilonun altına düşen birisinin yaptığı ilk işin forumlara girip bunu ilan etmek olması insanı bir hayli şüpheye düşürüyor. Gerçekten öyle bir durum olsaydı çevresi tarafından gerekli müdahelelere maruz tutulmasının kaçınılmaz olacağı kanaatindeyim. Forumların belirli üye tiplerine karşı kesinlikle daha fazla uyanık olması gerekiyor.
Bana ilgi kazandırmak istemiyorsan neden posta cevap yazıyorsun. Öncelikle zaten yazdıklarımı dikkatli okumadığın ve 164 boyunda birinin mortal kilosunu bilmediğin belli. 25 in altına düşmem imkansızdı zaten (ölürdüm) ben en az 28i gördüm ve annem 28 olduğumu öğrenince beni zorla beslemeye başladı. Anoreksiya yaşadıysanız biliyorsunuzdur ki besin girmeyen bünye yavaşlıyor ve ilk yemeye başladığınızda hızlıca 5-6 kilo alıyorsunuz en az, sonra kilo alma tedaviyle devam ediyor yavaş bir şekilde.

Sana değer verdiğim için cevap veriyorum, üstteki arkadaşa yorumum bile yok. Zaten olayın delil yetersizliğiyle sonuçlanması da ayrı bir mesele. Aynı üzteki arkadaşın mental yapısına sahip insanların kurduğu ve devam ettirsiği ataerkil sistemden ötürü benim orada yaşadığım pisikolojiyi anlamaya bile çalışmamış.

Günlüğüme yazıp ağlamak istemiyorum, arkadaşlarımı yüzeysel ve aşırı islami buluyorum. Bu site zaten sıkıntılarımızo SS lerle paylaşmak için değil mi? Yoksa herkes meditasyonlarını yapıp devam etmez miydi? Sen kendinin artık yapamayacağım, yapamıyorum, bırakıyorum minvalindeki başlıklarını ne çabuk unuttun?

Kazık çaktım aq gitmiyorum. Korkudan geberdiğim halde benimle dalga geçen arkadaş, umarım andrew tate dinlemeyi bırakırsın

Sen kendinin artık yapamayacağım, yapamıyorum, bırakıyorum minvalindeki başlıklarını ne çabuk unuttun?
Bunlar kesinlikle bu durum ile bir tutulabilecek şeyler değiller, bahsettikleriniz ise, hakkında bir şeyler yapılmasını gerektiren, daha aciliyet barındıran durumlar. Diğer konu için konuşmak gerekirse, elinizdeki imkan doğrultusunda meditasyon yapıyor musunuz? Lord Valefor'a seslenmeyi denediniz mi? Peşinizdeki kişi için, neden buradakilerin aksine bir şeyler yapabilme imkanı olan insanlardan yardım istemiyorsunuz? Gerçekten böyle bir durum varsa, "aceleyle yetiştirmeniz" gereken kişiler ebevynleriniz, bir aile de olsak burası değil. Bunlar "dertleşerek" çözülebilecek şeyler değil. İnsanların bunlardan bahsetme sebebinizin ilgi almak olduğunu düşünmesi normal, çünkü fazla bir şey bekleyemezsiniz. Ya bunu anlayamayacak kadar gerçekçi düşünemiyorsunuz, ya da insanlar şüphelerinde haklı.

Bana ilgi kazandırmak istemiyorsan neden posta cevap yazıyorsun. Öncelikle zaten yazdıklarımı dikkatli okumadığın ve 164 boyunda birinin mortal kilosunu bilmediğin belli. 25 in altına düşmem imkansızdı zaten (ölürdüm) ben en az 28i gördüm ve annem 28 olduğumu öğrenince beni zorla beslemeye başladı. Anoreksiya yaşadıysanız biliyorsunuzdur ki besin girmeyen bünye yavaşlıyor ve ilk yemeye başladığınızda hızlıca 5-6 kilo alıyorsunuz en az, sonra kilo alma tedaviyle devam ediyor yavaş bir şekilde.

Sana değer verdiğim için cevap veriyorum, üstteki arkadaşa yorumum bile yok. Zaten olayın delil yetersizliğiyle sonuçlanması da ayrı bir mesele. Aynı üzteki arkadaşın mental yapısına sahip insanların kurduğu ve devam ettirsiği ataerkil sistemden ötürü benim orada yaşadığım pisikolojiyi anlamaya bile çalışmamış.

Günlüğüme yazıp ağlamak istemiyorum, arkadaşlarımı yüzeysel ve aşırı islami buluyorum. Bu site zaten sıkıntılarımızo SS lerle paylaşmak için değil mi? Yoksa herkes meditasyonlarını yapıp devam etmez miydi? Sen kendinin artık yapamayacağım, yapamıyorum, bırakıyorum minvalindeki başlıklarını ne çabuk unuttun?

Kazık çaktım aq gitmiyorum. Korkudan geberdiğim halde benimle dalga geçen arkadaş, umarım andrew tate dinlemeyi bırakırsın
Sakin ol kanki.

Niye sinirlendin ki bu kadar? Ben bu sinirin neyden kaynaklandığını biliyorum. Sen de biliyorsun. Çünkü aradığın ilgiyi bulamadın.

Delil yetersizliğinden bir şey olmaması için kişinin tespit edilmiş olması gerekiyor. Sen daha adamın bırak soyadını, adını dahi bilmiyorsun. Bilinmeyen bir adam hakkındaki şikayetin neyini delil yetersizliğinden reddedecekler?

Boyun 1.64 ise 28 kiloya düşmüş olman imkansız. 7.5 kilon kemiklerden geliyor zaten. 10 kilo falan da iç organlarından geliyor. Vücudundaki sudan falan bahsetmiyorum bile. Yalan söylüyorsun. Yoksa şu anda pırasa olmuş yatakta yatıyor olurdun. Boru ile de seni besliyor olurlardı. Okula falan gitmeyi bırak, tuvalete bile gidemezdin. Yaşayacağın kas erimesi yüzünden Minecraft'taki iskeletlerden birisine dönüşmüş olurdun. Eline yay alıp cosplay bile yapardın.

Ben araya girip bulaşmak istemiyorum ama en azından düşüncemi söyleyeyim dedim. Eskiden ben de çok fazla soru sorardım her konuda. belki de dışarıda böyle bir aile bulmak SS bulmak zor olduğu için böyle hissetmişimdir. Burada kimseyi tanımam ama herkes bir parçam gibi. Ne zaman sorunlarımı anlatsam, herkes hep yardımcı oldu. Tanrılarımız her zaman sizi korusun. Kimisi de 'Sen duygu sömürüsü yapıyorsun, yalan atıyorsun' gibi şeyler söylerdi. Gerçi bunu sadece bir kişi söylemişti.

Buradaki dostumuz gerçekten bu sorunları yaşıyor olabilir, bana da biraz ilginç gelse de yaşamıyor da olabilir. Ben biraz safım, her insanı iyi kalpli sanırım. Bu kiloyla ilgili ve tacizci kişi hakkında yardım edecek tek kişi Tanrılarımız ve ek olarak doktor ile polis olur. Onlardan yardım isteyin, kafanızdan bir hikaye uydurup bunu forumda yazmazsınız diye düşünüyorum en azından. Eğer ortada uydurma bir hikaye varsa, diyecek pek bir şeyim yok. O kadar düşmemişsinizdir diye düşünüyorum. Beni yanlış anlamayın, ben bu konuda nötr'üm çünkü 2 tarafta haklı gibi. ama isterim, kimse kimseyi kırmasın. Hepimiz güzelce anlaşalım. Forumu sabote etmek isteyen üyeler gelecektir, yetkili abilerimiz onların işlerine bakar zaten. Gerçekten her konuda iyi moderatörlerimiz var; hem ilgililer, hem anlayışlılar, hem de disiplinle çalışıyorlar. Hepsine saygım sonsuz.

Sakin ol kanki.

Niye sinirlendin ki bu kadar? Ben bu sinirin neyden kaynaklandığını biliyorum. Sen de biliyorsun. Çünkü aradığın ilgiyi bulamadın.

Delil yetersizliğinden bir şey olmaması için kişinin tespit edilmiş olması gerekiyor. Sen daha adamın bırak soyadını, adını dahi bilmiyorsun. Bilinmeyen bir adam hakkındaki şikayetin neyini delil yetersizliğinden reddedecekler?

Boyun 1.64 ise 28 kiloya düşmüş olman imkansız. 7.5 kilon kemiklerden geliyor zaten. 10 kilo falan da iç organlarından geliyor. Vücudundaki sudan falan bahsetmiyorum bile. Yalan söylüyorsun. Yoksa şu anda pırasa olmuş yatakta yatıyor olurdun. Boru ile de seni besliyor olurlardı. Okula falan gitmeyi bırak, tuvalete bile gidemezdin. Yaşayacağın kas erimesi yüzünden Minecraft'taki iskeletlerden birisine dönüşmüş olurdun. Eline yay alıp cosplay bile yapardın.
ilk 20 saniyesini izle yeter kız benimle aynı boyda neredeyse (internet sen nelere kadirsin)

bu kadın bariz benden daha uzun ama 24 kiloyu görünce komaya girmiş ben 28 de gece uyurken bacaklarım kasılmaya başlamış ve bağırmıştım acıdan günde 3 küçük muz veya 22 küçük elma ve bir kaşık yulaf yersen sana garanti ediyorum 28 olursun bi şekilde ama her insanın bedeni farklı anoreksiya bana bunu öğretti.

bu da içimden geldi kilosu bana yakın (güncel kiloma 36)

şu an yaşadığım duruma gelirsek zaten cuma günü adamı evimin etrafında gördüğümü yazmışım, ve karakola gittiğimizde mobeseye bakmalarını söytledi annem kalanı zaten tantana.sadece uyumak istiyorum ama polisi falan görünce korkmuştur belki. annem de kızmadı korktuğum gibi. Düşün kızmadı, o kadar hasta görünüyorum ki annem bile bana acıdı, okuldaki arkadaşlarım ve öğretmenlerim hasta mısın gibi şeyler soruyorlar. çok ilgi istiyorsam ayılır bayılırım?

Bunlar kesinlikle bu durum ile bir tutulabilecek şeyler değiller, bahsettikleriniz ise, hakkında bir şeyler yapılmasını gerektiren, daha aciliyet barındıran durumlar. Diğer konu için konuşmak gerekirse, elinizdeki imkan doğrultusunda meditasyon yapıyor musunuz? Lord Valefor'a seslenmeyi denediniz mi? Peşinizdeki kişi için, neden buradakilerin aksine bir şeyler yapabilme imkanı olan insanlardan yardım istemiyorsunuz? Gerçekten böyle bir durum varsa, "aceleyle yetiştirmeniz" gereken kişiler ebevynleriniz, bir aile de olsak burası değil. Bunlar "dertleşerek" çözülebilecek şeyler değil. İnsanların bunlardan bahsetme sebebinizin ilgi almak olduğunu düşünmesi normal, çünkü fazla bir şey bekleyemezsiniz. Ya bunu anlayamayacak kadar gerçekçi düşünemiyorsunuz, ya da insanlar şüphelerinde haklı.
üstte zaten anneme neden anlatamadığımı anlatmışım ama okumamışsın. ilgi istesem daha salı gününden buraya yazardım herhalde. ya da ölüyorum falan benzeri sansasyonel bir başlık atardım. cidden kırıldım okuyacağını bilsem yazardım ama zaten okumayacaksın ya da seçerek okuyacaksın. ama senin yazdığın yazılar da ''kişi kendinden bilir işi'' olayını kanıtlar nitelikte. bırakıyorum demek yaşamaktan vazgeçtim demek ama ben sadece korktuğumu belli eden bir başlık açmışım. günlüğüm gibi cansız bir varlıktansa bir iki insanın bilmesini istemişim o anki paranoyayla. koruyucum Tanrıça Bastet'in ritüelini yapmak ve biber gazına güvenmekten başka şansım yok zaten şu an. belki polisten korkmuştur...

Agresyona gerek yok, sadece yazılarınız garip temaları var; sizin ruh halinizi az biraz anlayabilsem de yazılarınızın çoğu yardım isteme havasından ziyade "Başıma bu geldi" gibi günlük havası taşıyor, zaten günlüğe yazmak istemediğinizi belirtmişsiniz. Fakat başınızdan geçen her şeyi yazınca insanların gözünde ilgi istediğinize dair bir izlenim oluşuyor. Burası anonim bir forum olduğu için yapabileceğim tek şey moral verip insanlara yeni perspektifler kazandırmak, fakat sizin durumunuz fiziksel eylem gerektiriyor ki bunu yapmak size düşen bir iş; siz forumlarda yardım istediğinizde yapabileceğimiz bir şey yok, ağzınıza zorla kaşık kaşık yemek mi sokalım? yahut kara zırhlarımızı kuşanıp siyah atlarımıza binip sizi takip eden şahsı mı kargılayalım?

Burada size ruhani tavsiyeler verebiliriz, fakat bunlar sizin ne kadar işinize yarar? bazı ekstrem durumlarda ruhaniyetin son seçenek olması gerektiğini düşünüyorum (ölüm büyüsü gibi) fakat "Annem beni azarlar, o duymasın" dediğiniz zaman geçerli bir sebep sunmuş olmuyorsunuz. Ben de sağlıksız ortamlardan geçtim, yıllar önce liseye giderken annem ve babama sık sık danışırdım; onlar da ağır Müslümanlar fakat söz konusu evlatları olunca "Allah'ı kitabı s*ktir et" kafasına girebiliyorlar. Siz annenizin kızacağını düşünüyorsunuz; fakat 12.sınıfa giden şahısla koskoca adam bir değil, ilk durumda yaş aralığınız yakınken ikinci durumda garip ve rahatsız edici bir şekil ortaya çıkıyor ki toplumun hemen her zerresi bu tarz durumlardan rahatsız olur zaten.

Yani annenize yahut güvendiğiniz bir akrabanıza söylemeniz, olmadı direkt polise gitmeniz yeterli olur fakat polise gittiğinizde de muhtemelen ailenizin kulağına gidecektir; her durumda iş sizde bitiyor.

Aynı üzteki arkadaşın mental yapısına sahip insanların kurduğu ve devam ettirsiği ataerkil sistemden ötürü benim orada yaşadığım pisikolojiyi anlamaya bile çalışmamış.
"Annem laf eder" diyerek dolaylı yoldan 'ataerkil sisteme' destek çıkıyorsunuz. Forumlardan örnek verelim; Aristeia Hanım'ın da rahatsız olduğu bir durum vardı ve o da olayın büyüyüp annesinin kulağına gitmesini istemiyordu. En sonunda ne yaptı? harekete geçti ve yaptığı eylem sayesinde kendini kurtardı. Dinimiz bunun için var, kendimizi kurtarmak için; siz de Aristeia Hanım'ı örnek alıp kendinizi kurtarın, biz size en fazla destek çıkabiliriz fakat eyleme geçip geçmemek sizin kararınız.

Benzer bir olay yaşamıştım çünkü. Liseye ilk geçtiğim yıl 12. sınıflardan bir çocuk bana çıkma teklifi edip duruyordu. Kibarca reddediyordum, birilerinden numaramı bulmuş ve baya sapık gibi arayıp mesaj atıyordu annem öğrenmesin diye engelleyip silmeye kalmadan annem telefonu elimden alıp açmıştı ve sonrası zaten klasik annem saçımdan tutup beni odama sürükledi, bir alay dalaş ettik.
Bu mesajınızda, durum ile ve durumun aciliyetiyle bir alakası olmamasına rağmen peşinizden koşan birisinden bahsetmiştiniz. Bu kişi sizi takip bile etmemiş, sadece mesaj atıp durduğunu, aradığını belirtmişsiniz.

Tamam, en "peşinden koşulası" sizsiniz, hatta sapıkların radarına bile kolaylıkla takılıyorsunuz. Bu durumdan ise öylesine bıktınız ki, bunu dile getirmeden duramıyorsunuz. Anlıyorum. Bunu kanıtladınız, şimdi gidebilirsiniz.

Bu mesajınızda, durum ile ve durumun aciliyetiyle bir alakası olmamasına rağmen peşinizden koşan birisinden bahsetmiştiniz. Bu kişi sizi takip bile etmemiş, sadece mesaj atıp durduğunu, aradığını belirtmişsiniz.

Tamam, en "peşinden koşulası" sizsiniz, hatta sapıkların radarına bile kolaylıkla takılıyorsunuz. Bu durumdan ise öylesine bıktınız ki, bunu dile getirmeden duramıyorsunuz. Anlıyorum. Bunu kanıtladınız, şimdi gidebilirsiniz.
Aslında geçenlerde fark etmeden bir detayı dile getirdi ve bunun üzerine peşinde sapıkların olması, aynı zamanda ilgiyi sevmesi kanıtlanmış oldu. Bu konularda yalan söylüyor olamaz.

Gidebilirsiniz derken neyi kast ediyorsunuz? Kimseyi forumlardan kovamazsınız, Şeytan Baba’nın baş müşteşarı mısınız? Herkes yerini bilmeli, görmek istemiyorsanız mesajlarını “ignore” butonuyla engelleyebilirsiniz.

Gidebilirsiniz derken neyi kast ediyorsunuz? Kimseyi forumlardan kovamazsınız, Şeytan Baba’nın baş müşteşarı mısınız? Herkes yerini bilmeli, görmek istemiyorsanız mesajlarını “ignore” butonuyla engelleyebilirsiniz.
Satou Bey'in böyle bir şey demediğini siz de biliyorsunuz Vinum Hanım.

Bu dediğinizle ortalığı iyice kızıştırmaktan başka bir şey yapmış olmuyorsunuz. Yapıcı eleştirilerin ve tavsiyelerin haricindeki söylemlerin kimseye bir yararı yok.

Tartışma ile kavganın arasındaki ince çizgiyi bilmek gerekiyor.

Bence CatDoll Hanım'ın durumu ile alakalı tavsiyelerin haricindeki mesajlar bu saatten sonra onaylanmamalı.

Satou Bey'in böyle bir şey demediğini siz de biliyorsunuz Vinum Hanım.

Bu dediğinizle ortalığı iyice kızıştırmaktan başka bir şey yapmış olmuyorsunuz. Yapıcı eleştirilerin ve tavsiyelerin haricindeki söylemlerin kimseye bir yararı yok.

Tartışma ile kavganın arasındaki ince çizgiyi bilmek gerekiyor.

Bence CatDoll Hanım'ın durumu ile alakalı tavsiyelerin haricindeki mesajlar bu saatten sonra onaylanmamalı.
“Tamam, en "peşinden koşulası" sizsiniz, hatta sapıkların radarına bile kolaylıkla takılıyorsunuz. Bu durumdan ise öylesine bıktınız ki, bunu dile getirmeden duramıyorsunuz. Anlıyorum. Bunu kanıtladınız, şimdi gidebilirsiniz.”

Lütfen okuyunuz. Ne yapmam gerektiğini gayet iyi biliyorum. Kime neyi tavsiye ettiğinizi ve kime susması gerektiğini söylediğinize dikkat edin. Huzuru bozan ben değilim.

“Tamam, en "peşinden koşulası" sizsiniz, hatta sapıkların radarına bile kolaylıkla takılıyorsunuz. Bu durumdan ise öylesine bıktınız ki, bunu dile getirmeden duramıyorsunuz. Anlıyorum. Bunu kanıtladınız, şimdi gidebilirsiniz.”

Lütfen okuyunuz. Ne yapmam gerektiğini gayet iyi biliyorum. Kime neyi tavsiye ettiğinizi ve kime susması gerektiğini söylediğinize dikkat edin. Huzuru bozan ben değilim.
Bu kovmak değil, eğer bu kişinin tek amacı ilgi alıp gitmekse zaten gerçekten anlamda burada sayılmıyor bile demektir. Buraya her şeyiyle ait olan birisini kimse kovamaz. "Amacına ulaşması" durumunda zaten kendiliğinden gidecektir, kastettiğim de buydu.

Benim forumlara çok eskiden yazdıklarımı bilen birisi uzun bir süredir burada bulunuyor demektir, bu da belki gerçekten yardıma ihtiyacı olduğu anlamına geliyor olabilir. Bu konuda söyleyecek başka bir şeyim yok. Eğer yaşananlar gerçekliği yansıtıyorsa önyargılarım için özür dilemek durumundayım, fakat aksi durumda ortada büyük bir problem var.

Huzuru bozduğunuzu ya da susmanız gerektiğini söylemedim Vinum Hanım. Yine aynı şeyi yapıyorsunuz. Söylenmeyen şeyleri söylemişim/söylemişiz gibi davranıyorsunuz.

Satou Bey, "Defol forumdan" demedi. Oradaki gidebilirsiniz ifadesi, "Daha fazla konuşmanıza gerek yok, ima etmeye çalıştığınız şeyi zaten yeterince belli ettiniz" anlamına geliyor. Bence öfkeniz yüzünden yazıyı yanlış yorumluyorsunuz.

Size karşı agresif tek bir kelimem olmamasına rağmen öfkeniz yüzünden bana da öfkeli yaklaşıyorsunuz. Bence sinirli olduğunuzu kabul etmeli, daha sakinken insanlara yanıt vermelisiniz.

Bu yazdıklarımı da "Sen kimsin bana ne yapacağımı söylüyorsun" olarak görmemelisiniz. Niyetim ortalık daha da kızışmadan konuyu tatlı bir şekilde kapamak ve tarafların birbirinden nefret etmemesini sağlamak.

Bu dönemde isteyeceğimiz son şey birbirinden nefret eden Satanistlerin olması.

Huzuru bozduğunuzu ya da susmanız gerektiğini söylemedim Vinum Hanım. Yine aynı şeyi yapıyorsunuz. Söylenmeyen şeyleri söylemişim/söylemişiz gibi davranıyorsunuz.

Satou Bey, "Defol forumdan" demedi. Oradaki gidebilirsiniz ifadesi, "Daha fazla konuşmanıza gerek yok, ima etmeye çalıştığınız şeyi zaten yeterince belli ettiniz" anlamına geliyor. Bence öfkeniz yüzünden yazıyı yanlış yorumluyorsunuz.

Size karşı agresif tek bir kelimem olmamasına rağmen öfkeniz yüzünden bana da öfkeli yaklaşıyorsunuz. Bence sinirli olduğunuzu kabul etmeli, daha sakinken insanlara yanıt vermelisiniz.

Bu yazdıklarımı da "Sen kimsin bana ne yapacağımı söylüyorsun" olarak görmemelisiniz. Niyetim ortalık daha da kızışmadan konuyu tatlı bir şekilde kapamak ve tarafların birbirinden nefret etmemesini sağlamak.

Bu dönemde isteyeceğimiz son şey birbirinden nefret eden Satanistlerin olması.
Adıma konuşmanızdan hoşlanmadım, rica ediyorum bir daha “… biliyorsunuz” gibi cümleler kullanmayın. Bunu genel olarak insanlara yapmayın, bu da benden size kardeşçe tavsiye.

İyi niyetliyseniz problem yok. Karşımızda henüz ergenliğinin başlarında genç bir kız var, sert söylemlerden hoşlanmıyorum. Haksızlığa gelemem ancak görüyorum ki her taraf kendini açıkladı ve ortada kötü bir niyet yok.

Lütfen bu konuyu polise veya ailenize taşımaktan çekinmeyin. Görmezden geldiğiniz sürece hiçbir şey değişmeyecek ve belki de işler daha da kötüleşecek. Eğer adanmanızı gerçekleştirdiyseniz koruyucunuzdan mutlaka yardım isteyin. Adanmadıysanız da Satanas Baba'ya dua edebilirsiniz.

Eğer polis ya da asker tanıdığınız varsa şok cihazı bulundurmanızı tavsiye ediyorum. Fenerli olanlardan olmasın ama. Onlar dandik oluyor.

Umarım bu durumdan hiçbir zarara uğramadan kurtulursunuz. Şifalar diliyorum. ❤️💐

ilk 20 saniyesini izle yeter kız benimle aynı boyda neredeyse (internet sen nelere kadirsin)

bu kadın bariz benden daha uzun ama 24 kiloyu görünce komaya girmiş ben 28 de gece uyurken bacaklarım kasılmaya başlamış ve bağırmıştım acıdan günde 3 küçük muz veya 22 küçük elma ve bir kaşık yulaf yersen sana garanti ediyorum 28 olursun bi şekilde ama her insanın bedeni farklı anoreksiya bana bunu öğretti.

bu da içimden geldi kilosu bana yakın (güncel kiloma 36)

şu an yaşadığım duruma gelirsek zaten cuma günü adamı evimin etrafında gördüğümü yazmışım, ve karakola gittiğimizde mobeseye bakmalarını söytledi annem kalanı zaten tantana.sadece uyumak istiyorum ama polisi falan görünce korkmuştur belki. annem de kızmadı korktuğum gibi. Düşün kızmadı, o kadar hasta görünüyorum ki annem bile bana acıdı, okuldaki arkadaşlarım ve öğretmenlerim hasta mısın gibi şeyler soruyorlar. çok ilgi istiyorsam ayılır bayılırım?
Eğer dediklerin doğruysa senden en içten dileklerimle ve kalbimle özür diliyorum. Sana karşı kişisel bir nefretim yok. Fakat çizdiğin profil insanların dediklerini yanlış anlamasına sebebiyet veriyor. Seninle bir gün pizza fanta keyfi yapalım. Hamburger falan da yiyebiliriz. Ben ısmarlıyorum.

Bu arada ''aq'' devri geçeli çok oldu. Onun yerine amk kullanabilirsin.

Esenlikler.

Bakın, burası bir forum özel bir terapi odası değil. İnsanlar burada gerçekten çözüm arayanlara yardımcı olmaya çalışıyor. Ama senin amacın gerçekten bir çözüm bulmak mı, yoksa sürekli aynı şeyleri tekrar edip ilgi görmek mi, artık ciddiye almakta zorlanıyorum.

Önce kilo takıntınla geldin, sana defalarca tavsiye verildi, ama sen aynı kısır döngüde dönmeye devam ettin. Yetmedi, şimdi de takip edildiğini söylüyorsun. Olayın ciddiyetini küçümsemek gibi olmasın ama bu kadar tehlikeli bir durum yaşadığını düşünüyorsan neden polise veya ebeveynlerine haber vermeden önce buraya yazıyorsun? Gerçekten korkan biri çözümü bu forumda değil, yetkili kişilerde arar.

Ayrıca kendinle çeliştiğinin farkında mısın? Bir yandan "Yemek yemek işkencem gibi" diyorsun, öte yandan güzellik ve cazibe hakkında yazılar paylaştığını gördüm. Bedenine değer vermediğini iddia eden biri neden cazibe üzerine konuşur? Burada ciddi bir tutarsızlık var ve önce bunu kendine itiraf etmen gerekiyor.

Ve burası senin günlüğün değil. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazıp insanların sana acımasını bekliyorsan, yanlış yerdesin. Buradaki insanlar sana anahtarın yerini gösterdi, ama sen kapıyı açmak yerine önünde oturup ağlamayı tercih ediyorsun. Eğer gerçekten bir çözüm istiyorsan artık harekete geç. Yoksa bu sadece kendini kandırmak olur.

Bu söylediklerim sadece sana değil, burayı kişisel günlük gibi kullanan herkese geçerli.
Burası insanların gelişmesi, bilgilenmesi ve yükselmesi için var. Eğer şu an Yüksek Rahipler ve Rahibeler bu konuşmayı görseydi, "Biz onlara nasıl vaazlar veriyoruz, onlar ne yapıyor?" diye hayal kırıklığına uğrarlardı diye düşünüyorum.

Perşembe ise konuşmayı pek sevdiğim ve olası bir arbedede beni koruyabilecek bir arkadaşım bana eve kadar eşlik etti,sürekli etrafa bakındım ama yoktu tamam geçti diyecekken cuma günü evimin etrafında gördüm adamı. Korkudan deliriyorum şu an. Kimseye söylemedim ama anneme gitmemesi gerek. Annem baya müslüman ve baskıcı bunu öğrense "Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek peşine takılmaz" diyecektir.

Evimi bulması beni korkutuyor çünkü evim baya baya ormanın yanında ve ıssız denilebilecek bir sokakta. Annem beni arabayla okula bırakıyor olağanüstü bir durum olmadıkça ama dönerken hep birilerini bulamam ki
S*lah b*çak bulundurun yanınızda böyle şeyler şakaya gelmez birisinin daha masumca katledilmesini istemiyorum eğer birileri zarar görücekse böyle kötü şeyler peşinde koşanlar olmalı. masum kişilerin kaçırılıp şiddete işkenceye ölüme maruz kalması kadar kötü birşey varmı ?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back