Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kontrol

AlterOne

Member
Esenlikler,

Hayatımı, zihnimi ve benliğim bir anlamda kontrolsüz olduğu için bu başlığı açıyorum sevgili kardeşlerim.

Hayatımda böyle bir sorunun olduğunun uzun zamandır farkındaydım ama sebebini başka şeylere bağlıyordum. Şu an o sorunların çoğunu büyük miktarda çözdüm fakat bu sorun kaldı.

Özellikle bunları idrak ettikten sonra aklıma gelmesi sonucu sabit yıldızlarımı incelediğimde tamamen uyuşma fark ettim. Tabii ki yıldızlar tam tamına etki etmiyor farkındayım. Ama tam tamına ilişkilendirme yaptığıma eminim. Bilmeyen için örneğin körlük ile alakalı bir yıldız illa körlüğe sebep vermeyebilir; başka bir göz kusuruna sebep olabilir gibi. Bunun gibi şeyleri inceleyerek doğru çıkarımlar yaptığıma şüphem yok.

Kontrolden çıkmış bir insan yapabileceklerinden korkar. Madde bağımlılığı buna örnek olarak verilebilir.

Üzülüyorum ki bu hayatta uzun süre Andropod gibi yaşadım. Sanırım kalan tek pürüz kontrolsüzlük.

Kendime şunu soruyorum: Ben andropodlar gibi, hayvanlar gibi kontrol edilmeye mi muhtacım? Bir Spiritüel Satanist olarak bu kadar düşük bir varlık mıyım?

Yaptıklarımı ve eylemlerimi bir film gibi izliyorum bazen ve bu saçmalıklara gülemiyorum bile.

Zihnimin en derinliklerinde, en diplerden itibaren bir kontrolsüzlük hissediyorum.

Boşluk meditasyonu kesinlikle faydalı. Ancak bu sadece içimdeki duygu, düşünce ve fikirleri faaliyete dökmemi engelliyor. Bunların yaratılışını değil.

Ben böyle bir insan olmak istemiyorum.

Eminim ki aşırı analizci zihni kontrol altına alma gibi çalışmalar önerecek olan olacaktır. Pek bir işe yaramıyor. Çünkü kontrolsüzlüğüm sabah kalktığımdan itibaren başlıyor. Bu şey zihnime benden daha çok hakim gibi duruyor.

Bu kontrolsüzlük aynı zamanda beni diğer insanların yönlendirmesine açık yapıyor. Oysa kontrolüm olmalı ve bazı şeyleri kendim analiz edebilmeliyim. Ediyorum da zaten, fakat bu tamamen düzelmiş değil.

Tüm bunların kaynağı nedir? Aşmam için gerekli her şeyi yapmaya hazır olsam da çıkış yolu bulamıyorum. Tabi aslında aksine çıkış aramak yerine belki de zihnimin içinde yer bulup kontrol sahibi olmam gerekiyor... Ancak yapamıyorum. Kendimi disipline de sokamıyorum. Sanki uzayda rastgele bir yerlere savruluyormuşum gibi hissediyorum.

Binlerce yıllık evrimleşmenin sonucu bu forma gelmişken ve bu denli gelişkin bir bilince sahip olan bir organizma olarak böyle bir sorunumun olması çok apayrı tuhaf geliyor. Kontrolsüzsem bilincim ne işe yarıyor ki?

Yardımlarınızı istiyor ve bekliyorum sevgili kardeşlerim. Yardımı dokunan atacağını düşünen varsa bile yorum ve fikrini lütfen belirtsin.

İyi günler diliyorum.

Son bölümde bir yazım hatası yapmışım:

Yardımlarınızı istiyor ve bekliyorum sevgili kardeşlerim. Yardımı dokunmayacağını düşünen varsa bile yorum ve fikrini lütfen belirtsin.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back