Akay Alaz said:
26 Ağustostan beri koku duyum yok. :| Korona geçirdim ama ısrarlarıma rağmen test yapmayan doktor yüzünden ilaç da kullanamadığım için çok ağır atlattım. Kadın bana nurofen verdi ya. Alabildiğim iki koku var; lavanta ve limon yağı. 2-3 ayda geri geliyormuş ama süreci hızlandırmak için bir büyü çalışması yapmak istiyorum. Önerileriniz nelerdir daha önce hiç sağlık için yapmamıştım. Çok teşekkür ederim.
Ay bugün ve yarın başakta. İyileşmeden ziyade sağlık sorunlarını ortadan kaldırma adına olumlasanız daha iyi olur. Çünkü Ay küçülmekte ve iyileşmek adına olumlayıp daha az enerjiyle çalışmak istemezsiniz. Alakalı rünlere bakarak ya da uygun bir mantra bularak çalışmaya Merkür saatlerinde başlayabilirsiniz ve yine bu gezegenin saatlerinde ilerleyebilirsiniz. Ayrıca güneş çakrasını kullanarak iyileşebilmeye de dair sitede bir yazı olacaktı. Alternatifler çok ama asıl püf nokta olumlamada. "Koku duyum iyileşiyor ve sağlıklı hâline dönüyor" yerine "Koku duyumdaki problem ortadan kalkıyor" daha iyi verim verecektir.
En kısa sürede koku duyunuzun normal hâline dönmesi dileğiyle.