Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kitap Listesi

Diskriminant

Member
Website
diskriminant99.wixsite.com
Bu gönderinin altına okunması gerektiğini düşündüğünüz kitapları yazabilirsiniz. https://ancient-forums.com/threads/♡-ss-book-list-♡.19507/ Bu liste de var elbette ama burada hem türkçe kitapları da paylaşırız hem de bu attığım ingilizce liste inanılmaz uzun ve ne kadarı cidden gerekli emin değilim.

1-Yahudi Enternasyonali - Henry Ford (beynelmilel yahudi oalrak da geçebilir) Bu gireceğiniz ilk kitap olabilir bence. Hatırladığım kadarıyla ön bir bilgi gerektirmiyordu ve yahudi meselesinin ne olduğuna çok iyi değiniyor. Ki Henry ford bizzat Nazi rejimini fonlamıştı diye hatırlıyorum.
2-Faşizm ve Onun Devlet Sistemi - Nüshet Haşim Sinanoğlu Faşizmin yeni kurulmaya başladığı yıllarda italya'ya yollanmış bir türk elçinin farklı kaynaklardan yararlanarak faşizmin ortaya çıkışını ve devlet düzenini anlattığı bir kitap. En iyi yanı gereksiz bok atma ihtiyacı gütmemesi, çünkü kitap yazılırken Hitler iktidara gelmemişti bile, şu anki nefret yoktu faşizme ve Nazilere karşı. Beni en etkileyen tarafı faşizmin bir gençlik hareketi olarak ortaya çıkmasını anlatışıydı, aynı çoğumuzun da öyle olması gibi. Okuyun okutturun.
3- Nietzsche? (henüz hiçbir kitabını okumadım ama Nazizmin babası olarak anılır, okumak şart.
Şu videoda kısaca nereden başlanmalı anlatıyor bakabilirsiniz.)
Aklıma geldikçe güncellemeye çalışırım

Yakın zamanda güncellenecektir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back