Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kime neyi soracağını ve kimden neyi isteyeceğini şeref ve yarar ile bilirlik.

Chlorophyll

New member
Kimsenin tam olarak üzerinde durmaya çalışamadığı, evrenin daha pasif ve güzellikle mutlak bağlantılı olmasından ötürü kozmik getirilerle yönetilen; taraf, destek, koruma, ve coşku kaynaklığı nedeniyle her zaman en yakın ve ilk tutulan, baskı ve tahakkümün kesin iyileştiricisi olan ve bağ kurulduğunda kişiyi her zaman ve sonsuz olanla kaynaştıran nokta; sağlıklı ve kararlı istek bükücülüğüdür.

Bu istek bükücülüğü esasında ne yapmak istenildiğinden daha çok kişinin kendini hangi durumda tutmak istediğinin anlamlı anlatıcısıdır.

Yüksek, yüce ve kutsal olandan hareketle ve bunun etrafındaki konulardan beslenerek ilerletilen isteklilik kişiyi en önemli olarak nitelenen; yanlış mecralarla paylaşımdan ve kopya yaşantı uzantılı ilişiklerden korur.

Herhangi bir mecradan ölümsüzlüğe ulaşmak konusunda yardım istenildiği vakit bunun en esas ve önemli noktası orijinallikten şaşmamasıdır.

Bu orijinallik kişiyi, birşeyler istediği mecra çok ters ve aşağılık bir konumda olsa bile yanlış şekilde besleme yapmaktan ve kaygılandığımız yegane konu olan yaşantının kötüsü, saçması ve üzücüsü ile olmaktan korur.

Yeterli farkındalık ve bundan sonra elde edilebilecek olan reddiye kültürü; şeref ve yararın yönünü, ivmesini ve hedefini güzelleştirir.

Bu konuyu orijinal istek bükücülüğü olarak niteleyip, güçlü bir şekilde hem birbirimizin hem de canımızın kaygılarına ilaç olmak şarttır.

Kök çakrası mükemmelleştiği ve kusursuz güçlendiği vakit bu konuda kişiye kalıcı, doğru bir sahiplik getirir.

Kök çakrasını toprak ile besleyip bütünsel olarak sadece bu sahipliğe programlamak, hem güzel hem de en hızlı yolla bu gelişmişliğe erişmeyi sağlar.

Kişinin hem kendini hem de sevenlerini düşünerek bu konuda hemen ilerlemesi, Yulenin şerefine en yakışan eylemdir.

Kök çakrasının ehemmiyeti ve olgusal hükmü bu konu etrafında aydınlatıcı şekilde kavranır ve mutluluğun öz rezervleri varlığınızla en uygun ve hakettiğiniz seviyeye ulaşır.

Her mesajını okurken böyle oluyorum.

Nervous Ted Striker GIF by filmeditor

Ve bunu muhtemelen bilerek yapıyorsun.

Nerede bu şekilde sıkıntı yaşadığını belirtirsen ben de dikkat ederek yazım biçimimi değiştirmeye çalışırım.

Konular kişiler tarafından alakalı algılansın diye de uğraştığımdan, bu taslağa uydurmayı ancak böyle başarıyorum.

Tesekkur ederim yazi icin! Peki kök çakrayi güçlü yapmak için meditasyon yoga disinda baska neler yapmak mümkün? Kisaca kök çakrasina iyi gelen seyler neler ve neler yapilmali. Internette çok bilgi kirligi var, ondan buraya soruyorum.

Nerede bu şekilde sıkıntı yaşadığını belirtirsen ben de dikkat ederek yazım biçimimi değiştirmeye çalışırım.

Konular kişiler tarafından alakalı algılansın diye de uğraştığımdan, bu taslağa uydurmayı ancak böyle başarıyorum.

Yazdığınız şeyin konusundan bağımsız olarak kendinizi ifade ederken, alışılmadık kelimeler kullanmak için efor sarf ediyor gibisiniz. Sadece bu mesaj için söylemiyorum bunu. Tabii ki herkes istediğini yazmakta özgür ama bunu nazik bir eleştiri olarak alın lütfen. Anlatmaya çalıştığınız şey harika faydalı şeyler olsa bile, anlatma şeklinizden dolayı 49 kere okumak gerekiyor.

Nefes egzersizleri, kök çakrasını uyararak gelişmesini sağlayabilir.

Şeytan babayla iletişim kurmak, ondan bir şeyler öğrenmek, temsil ettiği konularda anlayış kazanmak. Sadık çevre, kültürel bağlarını benimsemek gibi şeyler de kök çakrasını güçlendirir.

Sevgili sersem

Teşekkürler öyle yazmayı seviyorum heralde efor sarfediyorumdur özellikle o şekilde yazmaya. Biraz daha bahsettiğin şekilde, tek seferde anlaşılır yazmaya çalışırım.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back