Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kes kopyala yapıştır ?

Baron Hope Von Blossom

Well-known member
Esenlikler

https://esotericguide.org/index.php/2022/02/14/azazel-kimdir/

E bunlar sitemizdeki bilgileri alıp kendi sitelerinde paylaşmışlar ve alıntıda yapmamışlar

Aslında bu iyi birşey çünkü 10 yıllik hedeflerimizden biri JoS'u dünyadaki tek doğru ruhani bilgi veren organizasyon yapmak ve görünen o ki bu çok kolay olucak

Ama yinede alıntı yapmada paylaşıp kendilerininmiş gibi göstermeleri iğrenç sitede copyright gibi birşey yok mu ?

Esenlikler,

Konunun yazarına bir arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. Bilgilerin Spiritüel Satanizm kaynaklı olduğunu öğrendik. Tanrıların bilgeliğini yaymalarında bir sorun görmüyorum. Sonuç olarak ortada kaynak inkârı yok.

İyi geceler.

Baroness Blossom said:
Esenlikler

E bunlar sitemizdeki bilgileri alıp kendi sitelerinde paylaşmışlar ve alıntıda yapmamışlar

Aslında bu iyi birşey çünkü 10 yıllik hedeflerimizden biri JoS'u dünyadaki tek doğru ruhani bilgi veren organizasyon yapmak ve görünen o ki bu çok kolay olucak

Ama yinede alıntı yapmada paylaşıp kendilerininmiş gibi göstermeleri iğrenç sitede copyright gibi birşey yok mu ?

Esenlikler,

Kendileri hakkında zaten bir yazı hazırlamıştım. O yazıyı muhtemelen okumuşsundur. Başka söylenecek bir şey yok kendileri ile alakalı. Burayı E.S.G.'nin drama mitine çevirilmesini asla istemem zaten.

İyi günler.

Macellaio(Kasap) said:
Baroness Blossom said:
Esenlikler

Esenlikler,

Kendileri hakkında zaten bir yazı hazırlamıştım. O yazıyı muhtemelen okumuşsundur. Başka söylenecek bir şey yok kendileri ile alakalı. Burayı E.S.G.'nin drama mitine çevirilmesini asla istemem zaten.

İyi günler.

Yok bende drama çıkaran birisi değilim zaten sadece JoS main de copyright görmüştüm de bu kopyala yapıştırı copyright engellemiyor mu diye sormaya çalıştım sadece tabi anlayamamış olabilirsin yazarken çok yorgundum ve acelem vardı

Bright Truth said:
Esenlikler,

Konunun yazarına bir arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. Bilgilerin Spiritüel Satanizm kaynaklı olduğunu öğrendik. Tanrıların bilgeliğini yaymalarında bir sorun görmüyorum. Sonuç olarak ortada kaynak inkârı yok.

İyi geceler.

Yok ben yazılarında alıntı fln olmayınca copyright fln yok mu diye şey yaptım yoksa tabiki tanrıların bilgilerini yaymalarında sıkıntı yok zaten söylediğim gibi 10 yıllık hedeflerimizden biri JoS'u doğru ve gerçek ruhani bilgi veren organizasyon yapmak ve sanırım bu kısa sürede olucak gibi gözüküyor
Ve eğer yazımı istemeden yanlış anladıysanız özür dilerim

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back