Esenlikler,
uzun zamandır kariyerim için yoğun bir çaba gösteriyorum. Zaman zaman günde 17-18 saate kadar çalıştım; iki işte birden çalışarak sosyal yaşam ve hayat dengemi kurmaya gayret ettim. Bir süre önce emeklerimin karşılığını belirli bir düzeyde aldım, ancak bu da artık beni tatmin etmiyor. Para, kariyer ve statü konularında daha iyi şartlar ve yeni bir iş için yapabileceğim bir çalışma ya da kaynak varsa beni bilgilendirir misiniz? Eminim ki arşivde yer almıştır, ancak ben ulaşamadım.
Güneş karesi kullanabilirsiniz, Güneş karesinin etkileri Güneşin gökyüzündeki konumuna göre çeşitlilik gösterir, bu çeşitlilikten fayda sağlamanız mümkündür. Güneş karesi yapmak için sadece Koç ve Aslan zamanlarını beklemeniz şart değildir.
Güneş yakında Yay burcuna geçiş yapacak, Yay burcu, Şansı, bereketi, zenginliği ve bolluğu yöneten Jupiter gezegenin burcu. Bu sebeple Güneş karesi Yay burcundayken para ve şans çekmek için uygun bir konumda.
Yay burcundan sonra da Oğlak burcuna geçiş yapacak, Oğlak burcu ise kariyer, statü, otorite gibi konuları yöneten burçtur. Güneş karesi oğlak burcunda bu amaçlarla kullanılabilir.
Paranını, rahatın, lüksün ve güzelliğin burcu olan Boğa burcu da Güneş karesi için çok uygun. Boğa burcunda yapılan maddesel güneş karesi para için idealdir.
Güneş karesi yapmak için yıl içerisinde gördüğünüz üzere pek çok alternatif vakit bulunuyor.
Güneşin enerjileri, yıldız doğasından ötürü gökyüzündeki gezegenlerimizin hepsinden daha güçlü ve yoğundur. Fakat buna rağmen güvenli ve kontrol etmesi kolaydır. Yıl içerisinde Güneş karesinden yapabildiğiniz kadar faydalanmaya çalışın. Bu bir insanın yapabileceği en güçlü ve etkili çalışmalardan biridir.
----------------------------
Ayrıca önümüzde Boğa burcunda bir dolunay var, para ve kariyer için, uzun vaadeli hedefler koymak ve büyülere başlamak için en uygun tarih denilebilir. Kesinlikle bu tarihi deneyimleyin.
Fehu rünü para ve zenginlik çekmeye yardımcı olur, Sowilo ise diğer rünlerin etkilerini güçlendirir. Basitçe Fehu ve Sowilo kullanarak bir büyüye başlayabilirsiniz.
Ek olarak belirtmeliyim, ruhunuzun para çekme yeteneği Güneş çakranız tarafından yönetilir, bu çakrayı geliştirmek çekebileceğiniz para miktarını da arttıracaktır.