Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kapitalizm size nasıl normal geliyor?

Tengriken

Member
Esenlikler,
İnsanın insanı sömürdüğü, bir üst basamağa çıkmak için üsttekinin alttakini ezdiği, sağlık, barınma, yol, yemek ihtiyaçlarının karşılanmadığı kapitalizm size nasıl mantıklı geliyor?

Kapitalizm hiçbir yönden mantıklı değil. Temel ihtiyaçların giderilmesi, hatta mümkünse sınırların olmaması yeryüzü için daha mantıklı.

Hiç kimse Kapitalizm'in iyi ve mantıklı bir sistem olduğunu iddia etmedi. Yine çeşitli krizlere girerek olmayan şeyleri uydurup mantıksız argümanlar öne sürmeye başladınız.

Krize girmedim Sonne bey :D Nasyonal Sosyalizm kapitalist değil mi?
1737842036277.png
1737842141146.png

Bu kadar açık ve net bir şekilde bilinen bir şeyi bilmiyor olmanız mümkün değil, ancak yine de buraya hesap sorar bir tavırla geliyorsunuz. Saçma takıntılarınızı beslemek yerine biraz araştırma yapmanızı tavsiye ederim.

Esenlikler,
İnsanın insanı sömürdüğü, bir üst basamağa çıkmak için üsttekinin alttakini ezdiği, sağlık, barınma, yol, yemek ihtiyaçlarının karşılanmadığı kapitalizm size nasıl mantıklı geliyor?
Hitler'in İsrail'in kurulması için kullanılan veya bilerek gönderilen bir yahudi ajanı olması fikriyle aynı mantıkta geliyor nasyonel "sosyalizm"in kapitalist olması. Bu tarz soruları sorarken hiç mi internete Nasyonel Sosyalizm yazıp ideolojileri bölümüne bakmadınız, oradaki anti abd ve anti kapitalizm yerlerini görmediniz?

Şu amerikalılar internete neden "🦅🦅🦅 RAAAAAHHHHHH ÖZGÜRLÜK GETİRDİK" falan yazıyorlar ayarım kaçıyor okuyunca (çoğu zaman dalga geçiyorum) 😂😂😂

Esenlikler,
Yoo, gelmiyor ki.

Özgürlük getirdik 🦅
(köleliği kaldırdık 🗿)
Aslında emojilerle yaptığınız anlatımın tam tersi oluyor. Paganizm özgürlüğü getiriyor, Amerika (ifade eden kel kartal) sadece kuklası yapıyor. Çok iyi bir ironi yapmışsınız bu konu hakkında, gerçekten beğendim. Bu arada Almanya'da Yahudilere karşı nefret zirve yapmış az önce haberini aldım. Umarım Alman halkı şu reptilyanlardan bir an önce kurtulur demek istiyorum.

Şu kel kartallara da üzülüyorum yani açıkçası çok tatlı hayvanlar, sevimliler ama böylesine sömürgeci bir ülkenin simgesi haline gelmişler.

Kimse burda kapitalizmi övmedi, bazı kardeşlerimiz veya ziyaretçiler, Kapitalizm aslında bir centil icadı olduğunu söylediler onlarda kendilerini açıklarsa seviniriz. Kapitalizm en kötü tarafı insanı domuza çevirmesi hemen hemen her konuda. Bir kadınmi hayır birden fazla kadın, bir evimi hayır,bir arkadaşımi hayır daha daha uzar. Sosyalizm ise bize en uygun sistem, binlerce yılık uygulanan ve kullanışlı bir sistem. Neden okulda adam akıllı bir eğitim almadık? Söyle eline 15 bin dolar geçse naparsın misal, okul denilen eğitim yuvaları bile senin bir domuz olman için uğrasıyor
Esenliklerle

Peki, Naziler anti kapitalist. Yurtsever ya da vatansever olunduğu sürece diğer ulusları tehdit olarak görebiliriz. Dolayısıyla da fetih politikası başlar. Bana göre yurtseverlik ve vatanseverlik özgürlük için engel.

Kimse burda kapitalizmi övmedi, bazı kardeşlerimiz veya ziyaretçiler, Kapitalizm aslında bir centil icadı olduğunu söylediler onlarda kendilerini açıklarsa seviniriz. Kapitalizm en kötü tarafı insanı domuza çevirmesi hemen hemen her konuda. Bir kadınmi hayır birden fazla kadın, bir evimi hayır,bir arkadaşımi hayır daha daha uzar. Sosyalizm ise bize en uygun sistem, binlerce yılık uygulanan ve kullanışlı bir sistem. Neden okulda adam akıllı bir eğitim almadık? Söyle eline 15 bin dolar geçse naparsın misal, okul denilen eğitim yuvaları bile senin bir domuz olman için uğrasıyor
Esenliklerle
Kapitalizm elitist bir sistem, yüksek makamların eline para akışı sağlaması için oluşturulmuş, gerektiğinde halkı manipüle etmekten çekinmeyen bir sistem. Ancak kapitalizm kendi kendini bitiriyor, bunun farkında olan aileler küresel sıfırlamayı uygulamaya geçirmek için çalışıyorlar. Ben her zaman özel sektör-devlet sektörünün %50 olarak eşitlenmesi gerektiğini düşünmekteyim. Bu denge korundukça ülke ekonomisi kalkınmaya başlayacaktır.

Kapitalizm, halkı "oluşturulmuş ve viral haline getirilmiş moda"ya takıntılı hale getirerek kendi varlığını sürdürür. İnsanlara "yeni ihtiyaçlar" oluşturur, insanlar ihtiyaçları yoksa bile ihtiyaçları varmış zannettikleri ürünleri birer birer satın almaya başlarlar. Böylece şirketler zorlanmadan kolaylıkla para yağmuruna tutulurlar.

En iyisi kamuyu ve özel sektörü %50 olarak eşitlemektir fikrimce.

Peki, Naziler anti kapitalist. Yurtsever ya da vatansever olunduğu sürece diğer ulusları tehdit olarak görebiliriz. Dolayısıyla da fetih politikası başlar. Bana göre yurtseverlik ve vatanseverlik özgürlük için engel.

Söyledikleriniz, asıl doğruluktan uzak olan şeylerdir. Radikalizm asıl zarara meyleden görüştür çünkü olması gereken bir şeyden insanı mahrum eder. Özgür piyasadan korkarak sözde "cennet" yaratalım derken Yahudilere cennet, Centillere cehennem yaratan komünizmden hiçbir farkı yok bu tarz bakış açılarının.

Sadece aciz ve zavallı Yahudiler, bir ideolojiyi alarak onu uçlara taşır ve insanlara geri verir. Eleştirisini yaptığınız kapitalizmin babası Adam Smith bile aslında bütünüyle "kapitalist" değildi. Devlet müdahalelerini, yayınlanmamış notlarında ve son hazırladığı kitabında savunduğunu hatırlıyorum. Kendisine adanmış bir siteden bunlara ulaşabilirsiniz. Forumlarda paylaşılmıştı.

Marx denen haham torunu da aynı şekilde, kendi acınası aklıyla, Robert Owen'ın öngördüğü sosyalist modele "ütopik" diyerek saldırmış ve insanların başına bela, ne hikmetse asla "gerçek komünizm" olamamış bir model getirmiştir.

İnsan ruhunun her türlü enerjiye ve hayat alanına ihtiyacı vardır. Bir insanın ırkını ve vatanını sevmesi de elzemdir. Bu tarz şeyler birkaç Yahudi'nin ardının tutuşmasıyla ve saçma teorileriyle yorumlanamaz.

Vatanınızı sevmek özgürlüğünüz için engel değildir eğer vatanınızı sevmezseniz vatanınızı koruyan güç nasıl ortaya çıksın? Vatanınızı koruyan güç mevcut olmadıkça nasıl vatan toprakları içinde özgür kalmayı düşünüyorsunuz? Almanlara Fransızlar ve Yahudiler neler yaptı biliyor musunuz, Yahudiler resmen tüm ülkeyi kendilerine almışlardı. Şimdi sizin ülkenizi "Türk olmayan" bireyler alsa ve sizin ülkenizde sizden daha iyi yaşasalar ne düşünürsünüz? Evet bu oldu. Bunu yapanları, din kardeşi olarak geçinenleri çok iyi biliyoruz. Birileri vatanını sevseydi ülke zaten bu durumda olmazdı.

Esenlikler,
Her seferinde Spiritüel Satanizm'de bir ""açık"" bulduğunuzu iddia eder şekilde kimsenin düşünemediğini sandığınız konulardan bahsetmek yerine bir an önce meditasyona başlamalısınız.

Aslında emojilerle yaptığınız anlatımın tam tersi oluyor. Paganizm özgürlüğü getiriyor, Amerika (ifade eden kel kartal) sadece kuklası yapıyor. Çok iyi bir ironi yapmışsınız bu konu hakkında, gerçekten beğendim. Bu arada Almanya'da Yahudilere karşı nefret zirve yapmış az önce haberini aldım. Umarım Alman halkı şu reptilyanlardan bir an önce kurtulur demek istiyorum.

Şu kel kartallara da üzülüyorum yani açıkçası çok tatlı hayvanlar, sevimliler ama böylesine sömürgeci bir ülkenin simgesi haline gelmişler.
İki emojinin de anlamı özünde iyi. Ben günümüzde kullanılan tarzda kullandım. Evet, ironilerim iyidir. Onlarsız naparım hiç bilmiyorum.
Bu nefret iyi. Aynı zamanda avrupada milliyetçilik ve aşırı sağ da artıyor. Sadece dozunu tutturamıyorlar. Yine de bunları iyi olarak görüyorum. Sadece Almanlar değil tüm dünya kurtulmalı.

Vatanımı seversem buradakilerin ve buranın atıyorum Almanya'ya ya da Amerika'ya göre daha değerli ve daha iyi olduğunu düşünürüm. Bu da beni fetih yapmaya iter.
Evet, kendi evinizi fazlasıyla beğendiğinizde komşunuzun evini işgal etmeye kalkıyorsunuz değil mi?

Bu saçma sapan düşüncelerinizi bir Yahudinin yazdıklarına dayandırarak buraya kusmanız karşısında söylenecek çok bir şey yok. Nasyonal Sosyalizm’in Kapitalist bir yapıda olduğunu iddia edecek kadar takıntılarınıza kapılmışsınız ve basit bir Google araması yapmayı bile düşünmüyorsunuz. Burada vakit kaybedip saçmalamak yerine meditasyonlarınıza ve hayatınıza odaklanmanız daha faydalı olacaktır.

Vatanımı seversem buradakilerin ve buranın atıyorum Almanya'ya ya da Amerika'ya göre daha değerli ve daha iyi olduğunu düşünürüm. Bu da beni fetih yapmaya iter.
Kısa bir hatırlatma gerçek vatanseverlik, diğer milletlere saygıyı ve insanlık değerlerini küçümsememeyi de içerir. Makale tamamen doğru olmasa da kişiler ya da gruplar, bu değeri manipüle ederek halkın güvenini sömürüp kişisel çıkar elde etmeye çalışabiliyor.

Evet, kendi evinizi fazlasıyla beğendiğinizde komşunuzun evini işgal etmeye kalkıyorsunuz değil mi?

Bu saçma sapan düşüncelerinizi bir Yahudinin yazdıklarına dayandırarak buraya kusmanız karşısında söylenecek çok bir şey yok. Nasyonal Sosyalizm’in Kapitalist bir yapıda olduğunu iddia edecek kadar takıntılarınıza kapılmışsınız ve basit bir Google araması yapmayı bile düşünmüyorsunuz. Burada vakit kaybedip saçmalamak yerine meditasyonlarınıza ve hayatınıza odaklanmanız daha faydalı olacaktır.
Yahudi olduğunu bilmiyordum yine de tartışmak istedim. Aksi nasıl olacak bilmiyorum. Mevcut dünya fethetmekten başka bir şey düşünmüyor. Nasyonal sosyalizme göre nasıl vatanseverlik?

Yahudi olduğunu bilmiyordum yine de tartışmak istedim. Aksi nasıl olacak bilmiyorum. Mevcut dünya fethetmekten başka bir şey düşünmüyor. Nasyonal sosyalizme göre nasıl vatanseverlik?
Yine bir yargıya vardınız.

Nasyonel Sosyalizm şu an gerçekten konumuz değil. Biz bunu anlatıyoruz ama doğrusu bilinsin diye. Yoksa yarın biri çıkıpta NS'yi ülkede veya dünyada ilan etmeyecek. Ondan öncesinde aşılması gereken bir sürü yol var. İnsanlar bireysel ve toplumsal olarak kendini geliştirmeli ve farkına varmalı. NS Almanyada yoktan var olduğunda bile halk değişimi yavaşta olsa kabullendi ve desteklerini verdi. Halk bunları hiç anlamayıp sol tarafada kayabilirdi. O dönemde solcu partilerde vardı ve güçlüydüler. Burada asıl olay kitlesel uyanış. Yoksa dünyadaki hiç bir şey tek bir adamın eseri değil. Kitle uyandığı zaman enerjiler artacak ve bireysel gelişim de otomatik hızlanacak. Yani NS'yi şimdilik GERÇEKTEN bir kenara bırakın. Kendinizi geliştirin. Ciddi anlamda. Attığınız makale de çok taraflıydı ve saçmaydı bu arada. İnsanların sözlerini kaynak olarak almış. Yazdım yazdım sildim. gustave hervé denen adamın fikirleri tam tersine değişmesine rağmen anti vatansever olarak tanıtılmış mesela.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back