Krize girmedim Sonne bey Nasyonal Sosyalizm kapitalist değil mi?
Hitler'in İsrail'in kurulması için kullanılan veya bilerek gönderilen bir yahudi ajanı olması fikriyle aynı mantıkta geliyor nasyonel "sosyalizm"in kapitalist olması. Bu tarz soruları sorarken hiç mi internete Nasyonel Sosyalizm yazıp ideolojileri bölümüne bakmadınız, oradaki anti abd ve anti kapitalizm yerlerini görmediniz?Esenlikler,
İnsanın insanı sömürdüğü, bir üst basamağa çıkmak için üsttekinin alttakini ezdiği, sağlık, barınma, yol, yemek ihtiyaçlarının karşılanmadığı kapitalizm size nasıl mantıklı geliyor?
Özgürlük getirdikŞu amerikalılar internete neden " RAAAAAHHHHHH ÖZGÜRLÜK GETİRDİK" falan yazıyorlar ayarım kaçıyor okuyunca (çoğu zaman dalga geçiyorum)
Yoo, gelmiyor ki.Esenlikler,
İnsanın insanı sömürdüğü, bir üst basamağa çıkmak için üsttekinin alttakini ezdiği, sağlık, barınma, yol, yemek ihtiyaçlarının karşılanmadığı kapitalizm size nasıl mantıklı geliyor?
Aslında emojilerle yaptığınız anlatımın tam tersi oluyor. Paganizm özgürlüğü getiriyor, Amerika (ifade eden kel kartal) sadece kuklası yapıyor. Çok iyi bir ironi yapmışsınız bu konu hakkında, gerçekten beğendim. Bu arada Almanya'da Yahudilere karşı nefret zirve yapmış az önce haberini aldım. Umarım Alman halkı şu reptilyanlardan bir an önce kurtulur demek istiyorum.Özgürlük getirdik
(köleliği kaldırdık )
Kapitalizm elitist bir sistem, yüksek makamların eline para akışı sağlaması için oluşturulmuş, gerektiğinde halkı manipüle etmekten çekinmeyen bir sistem. Ancak kapitalizm kendi kendini bitiriyor, bunun farkında olan aileler küresel sıfırlamayı uygulamaya geçirmek için çalışıyorlar. Ben her zaman özel sektör-devlet sektörünün %50 olarak eşitlenmesi gerektiğini düşünmekteyim. Bu denge korundukça ülke ekonomisi kalkınmaya başlayacaktır.Kimse burda kapitalizmi övmedi, bazı kardeşlerimiz veya ziyaretçiler, Kapitalizm aslında bir centil icadı olduğunu söylediler onlarda kendilerini açıklarsa seviniriz. Kapitalizm en kötü tarafı insanı domuza çevirmesi hemen hemen her konuda. Bir kadınmi hayır birden fazla kadın, bir evimi hayır,bir arkadaşımi hayır daha daha uzar. Sosyalizm ise bize en uygun sistem, binlerce yılık uygulanan ve kullanışlı bir sistem. Neden okulda adam akıllı bir eğitim almadık? Söyle eline 15 bin dolar geçse naparsın misal, okul denilen eğitim yuvaları bile senin bir domuz olman için uğrasıyor
Esenliklerle
Peki, Naziler anti kapitalist. Yurtsever ya da vatansever olunduğu sürece diğer ulusları tehdit olarak görebiliriz. Dolayısıyla da fetih politikası başlar. Bana göre yurtseverlik ve vatanseverlik özgürlük için engel.
Vatanınızı sevmek özgürlüğünüz için engel değildir eğer vatanınızı sevmezseniz vatanınızı koruyan güç nasıl ortaya çıksın? Vatanınızı koruyan güç mevcut olmadıkça nasıl vatan toprakları içinde özgür kalmayı düşünüyorsunuz? Almanlara Fransızlar ve Yahudiler neler yaptı biliyor musunuz, Yahudiler resmen tüm ülkeyi kendilerine almışlardı. Şimdi sizin ülkenizi "Türk olmayan" bireyler alsa ve sizin ülkenizde sizden daha iyi yaşasalar ne düşünürsünüz? Evet bu oldu. Bunu yapanları, din kardeşi olarak geçinenleri çok iyi biliyoruz. Birileri vatanını sevseydi ülke zaten bu durumda olmazdı.Peki, Naziler anti kapitalist. Yurtsever ya da vatansever olunduğu sürece diğer ulusları tehdit olarak görebiliriz. Dolayısıyla da fetih politikası başlar. Bana göre yurtseverlik ve vatanseverlik özgürlük için engel.
Her seferinde Spiritüel Satanizm'de bir ""açık"" bulduğunuzu iddia eder şekilde kimsenin düşünemediğini sandığınız konulardan bahsetmek yerine bir an önce meditasyona başlamalısınız.Esenlikler,
İki emojinin de anlamı özünde iyi. Ben günümüzde kullanılan tarzda kullandım. Evet, ironilerim iyidir. Onlarsız naparım hiç bilmiyorum.Aslında emojilerle yaptığınız anlatımın tam tersi oluyor. Paganizm özgürlüğü getiriyor, Amerika (ifade eden kel kartal) sadece kuklası yapıyor. Çok iyi bir ironi yapmışsınız bu konu hakkında, gerçekten beğendim. Bu arada Almanya'da Yahudilere karşı nefret zirve yapmış az önce haberini aldım. Umarım Alman halkı şu reptilyanlardan bir an önce kurtulur demek istiyorum.
Şu kel kartallara da üzülüyorum yani açıkçası çok tatlı hayvanlar, sevimliler ama böylesine sömürgeci bir ülkenin simgesi haline gelmişler.
Evet, kendi evinizi fazlasıyla beğendiğinizde komşunuzun evini işgal etmeye kalkıyorsunuz değil mi?Vatanseverlik, Özgürlüğe Karşı Bir Tehdit – Emma Goldman – Yeryüzü Postası
www.yeryuzupostasi.org
Vatanımı seversem buradakilerin ve buranın atıyorum Almanya'ya ya da Amerika'ya göre daha değerli ve daha iyi olduğunu düşünürüm. Bu da beni fetih yapmaya iter.
Kısa bir hatırlatma gerçek vatanseverlik, diğer milletlere saygıyı ve insanlık değerlerini küçümsememeyi de içerir. Makale tamamen doğru olmasa da kişiler ya da gruplar, bu değeri manipüle ederek halkın güvenini sömürüp kişisel çıkar elde etmeye çalışabiliyor.Vatanseverlik, Özgürlüğe Karşı Bir Tehdit – Emma Goldman – Yeryüzü Postası
www.yeryuzupostasi.org
Vatanımı seversem buradakilerin ve buranın atıyorum Almanya'ya ya da Amerika'ya göre daha değerli ve daha iyi olduğunu düşünürüm. Bu da beni fetih yapmaya iter.
Yahudi olduğunu bilmiyordum yine de tartışmak istedim. Aksi nasıl olacak bilmiyorum. Mevcut dünya fethetmekten başka bir şey düşünmüyor. Nasyonal sosyalizme göre nasıl vatanseverlik?Evet, kendi evinizi fazlasıyla beğendiğinizde komşunuzun evini işgal etmeye kalkıyorsunuz değil mi?
Bu saçma sapan düşüncelerinizi bir Yahudinin yazdıklarına dayandırarak buraya kusmanız karşısında söylenecek çok bir şey yok. Nasyonal Sosyalizm’in Kapitalist bir yapıda olduğunu iddia edecek kadar takıntılarınıza kapılmışsınız ve basit bir Google araması yapmayı bile düşünmüyorsunuz. Burada vakit kaybedip saçmalamak yerine meditasyonlarınıza ve hayatınıza odaklanmanız daha faydalı olacaktır.
Yine bir yargıya vardınız.Yahudi olduğunu bilmiyordum yine de tartışmak istedim. Aksi nasıl olacak bilmiyorum. Mevcut dünya fethetmekten başka bir şey düşünmüyor. Nasyonal sosyalizme göre nasıl vatanseverlik?
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan