Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kaleydoskoplar hakkında

Esenlikler,
Ne zaman çalışma yapsam her zaman kaleydoskop görüyorum genelde sarı bir daire dışını kırmızı bir çember sarıyor bazenleri ise mor bir enerji dışını yine kırmızılar sarıyor bunlar ne demek normalde çok fazla takılmazdım ama bugün düşündüm bir cevap bulamadım

Esenlikler,
Ne zaman çalışma yapsam her zaman kaleydoskop görüyorum genelde sarı bir daire dışını kırmızı bir çember sarıyor bazenleri ise mor bir enerji dışını yine kırmızılar sarıyor bunlar ne demek normalde çok fazla takılmazdım ama bugün düşündüm bir cevap bulamadım
şimdi kaleydeskop ne diye googleden baktım, o meditasyonu düzenli yapınca banada oluyor, anadolu kilim işlemesi gibi desenler vs, bende görüyorum onu meditasyonda oluyor

Hatta tibetli rahipler varya, meditasyon yapıyorlar meditasyondaki gördüklerini, böyle bir kâğıda işlemişler aynı sizin gördüğünüz desenler dur bakiyimde sana resmini göstereyim

1738097454678.png

Esenlikler,
Yaptığınız çalışmalar dışında belli bir yerdeki enerjilere odaklanmaya çalışın, benzer şekiller-renkler görürseniz bunlar çalışmalarınızdaki enerjiler olabilir.

Esenlikler,
3. Gözün uyandığının ilk sinyalleri. Zamanla vizyonlarda görmeye başlarsınız.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back