Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Kabalistik kareler hakkında

Hype0

Member
YONE666 said:
Esenlikler,
Bu çalışmalar Maddesel kazanç için yapılırsa ne gibi durumlarla karşılaşırız?
Bu çalışmayı gerçekleştiren varsa deneyimlerini benimle paylaşabilir mi?

Maddesel olarak fiziki dünyada hayatına doğrudan etki eder. Örneğin 2021-2022 yılı boyunca çok fazla Maddesel Jüpiter karesi yaptım. Amacım şans ve zenginlikti, iyiki yapmışım diyorum. En olmayacak yerden para gelmeler, en ümitsiz durumda şans eseri işlerin rayına oturması vb. İşin sevindirici kısmı kareleri yapmadan öncesiyle gözle görülür bir değişimi farketmek. Ee tabii sadece maddesel değil çizelgemdeki Jüpiter mükemmel bir konumda olduğu için olumlu özelliklerini daha da arttırmak için ruhani kareler de yaptım.

2023 takvimine göre yılın ilk çeyreğinde bolca Venüs ve Merkür karesi var. Eğer çizelgendeki Venüs ve Merkür kötü konumlanmışsa, olumsuz özelliklerini azaltmak için ruhani(maddesel olmayan) kare yapabilirsin. Ya da daha çekici, yakışıklı, karizma görünmek, aşk bulmak için Venüs maddesel karesi; daha iyi iletişim, hitaabet için maddesel Merkür karesi yapabilirsin.

Şunu da unutmamak gerek: afirmasyonları yapıp enerjiyi yönlendirsen de ufaktan o karenin diğer etkilerini de alıyorsun. Örneğin: refah ve talih için yaptığım Jüpiter kareleri bana birkaç kilo aldırmış olabilir :)

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back