Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ka ve At

jarcax

New member
Aura temizliği yaparken surya mantrasını 9 veya katları şeklinde titretip titretirken auramızın temizlendiğini imaj ediyoruz ve sonrasında da 10 olumlama mı yapıyoruz

Koruma aurasında da
Beyaz-altın güneş ışığının bedeninizi, auranızı ve ruhunuzu tarayıp doldurduğunu, her türlü pisliği ve kiri temizlediğini ve etrafınızda güçlü bir bariyer oluşturduğunu kuvvetli bir şekilde imgeleyerek Aum Suryae’yi 88 kez titretin.

10 kez olumlayın: “Benim için olumlu şekillerde her zaman ruhsal, fiziksel ve zihinsel olarak güvendeyim, emniyetteyim, korunuyorum, güçlüyüm, kuvvetliyim ve sağlıklıyım.”

Surya yı 9 kere titretip yapsak oluyor mu

Birde bu titretmeli olanları ilk defa denedim bu sabah sadece imgeyle yaptığımda daha iyi hissediyordum bunlarla yapmak daha iyi sonuç verecek demi yanlış anlamamışım

Aura temizliği yaparken surya mantrasını 9 veya katları şeklinde titretip titretirken auramızın temizlendiğini imaj ediyoruz ve sonrasında da 10 olumlama mı yapıyoruz

Koruma aurasında da
Beyaz-altın güneş ışığının bedeninizi, auranızı ve ruhunuzu tarayıp doldurduğunu, her türlü pisliği ve kiri temizlediğini ve etrafınızda güçlü bir bariyer oluşturduğunu kuvvetli bir şekilde imgeleyerek Aum Suryae’yi 88 kez titretin.

10 kez olumlayın: “Benim için olumlu şekillerde her zaman ruhsal, fiziksel ve zihinsel olarak güvendeyim, emniyetteyim, korunuyorum, güçlüyüm, kuvvetliyim ve sağlıklıyım.”

Birde bu titretmeli olanları ilk defa denedim bu sabah sadece imgeyle yaptığımda daha iyi hissediyordum bunlarla yapmak daha iyi sonuç verecek demi yanlış anlamamışım
Evet aura temizliği bahsettiğiniz şekilde yapılıyor. 10 yerine 9 kere olumlama yapabilirsiniz.

Evet, korunma aurasını da sadece 9 surya ile yapabilirsiniz ancak etkisini oldukça düşürecektir. Düşük tekrarlı yapmak istiyorsanız en azından 36 Surya titretmek daha etkili olacaktır.

Evet, mantra kullanmak yaptığınız çalışmanın gücünü fazlasıyla arttıracaktır. Sadece imgelemek yerine imgeleyerek mantra kullanmaya çalışın.

Koruma aurasında da

Aura temizliği yaparken olumlama yapmanız zorunlu değildir. Ancak kendinizi daha iyi hissediyorsanız ve verimliliği artırdığını hissediyorsanız kullanabilirsiniz.

Koruma aurasında ise Aum Suryae mantrasını 88 kez titretmek ağır gelebilir. Alternatif olarak Algiz, Sowilo, Tiwaz, Berkano veya Ansuz rünlerini kullanabilirsiniz. Rün başına 10 titreşim yeterli olacaktır. Olumlamada ise "Pozitif ve sağlıklı olarak negatif enerjilerden, düşünce formlarından ve her türlü zarardan korunmaktayım. Bana gönderilen tüm zarar aynen sahiplerine geri gönderildi." şeklinde yapabilirsiniz. Tabii ki burası da yine sizin kararınıza kalmış.

Evet, sadece imgeleyerek yapmak ve mantra/rün titretirken imgelemek arasında çok büyük bir güç farkı vardır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back