Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Küresel ısınma/Gezegenin durumu

Gold Serpent

New member
Küresel ısınma hakkındaki düşünceleri nedir sizce Tanrı/ça'larımızın, kimsenin umrunda değil belki, ama gezegenimizin mevsimsel değişikliklerini fark etmişsinizdir. Kış, Sonbahar, İlkbahar'adeta Yaz'mevsimine döndü hepsi. Tek bir kar bile yağmadı. Eskiden lapa lapa yağardı karlar bulunduğum şehire, şimdi ise git gide çölleşiyor.

Küresel ısınma hakkındaki düşünceleri nedir sizce Tanrı/ça'larımızın, kimsenin umrunda değil belki, ama gezegenimizin mevsimsel değişikliklerini fark etmişsinizdir. Kış, Sonbahar, İlkbahar'adeta Yaz'mevsimine döndü hepsi. Tek bir kar bile yağmadı. Eskiden lapa lapa yağardı karlar bulunduğum şehire, şimdi ise git gide çölleşiyor.
Küresel ısınmamı var? ozaman neden doğalgazı yakıyoruz hava soğuk, kar yağıyor köylere, geçen soğuktan dondum, nerde kürsel ısınma kar yağmasın mahsur kalırız yollarda, böyle iyi bir kaç sene önce karyağdı yolda kaldık, yollar kapandı mafholduk, siz eğlence arıyorsunuz kar yağsada selfie çekilelim, kartopu oynayalım doğalgaz parası, fakirler üşüyecek ben soğukta çalışacam, kaldırımda ayağım kayıp düşecem kar köye yağsın, buraya gelmesin

Küresel ısınmamı var? ozaman neden doğalgazı yakıyoruz hava soğuk, kar yağıyor köylere, geçen soğuktan dondum, nerde kürsel ısınma kar yağmasın mahsur kalırız yollarda, böyle iyi bir kaç sene önce karyağdı yolda kaldık, yollar kapandı mafholduk, siz eğlence arıyorsunuz kar yağsada selfie çekilelim, kartopu oynayalım doğalgaz parası, fakirler üşüyecek ben soğukta çalışacam, kaldırımda ayağım kayıp düşecem kar köye yağsın, buraya gelmesin
Hanımefendi ne güzel düşüncelerini belirtmiş aydınlıkyol bey, bence de haklı neden kar yağmıyor bugün dışarı çıktım soğuk olur da az keyif alırım diye montu çıkartasım geldi ocak ayındayız daha. Kar iyidir işe de gitmezsiniz bir gün eşinizle vakit geçirirsiniz

Küresel ısınma, Dünyanın doğal döngüsünde yaşanan bir şeydir. Buna dair elimizde dünyanın eski dönemlerine ait veriler var. Fakat günümüzdeki durum, fazlaca abartılmakta ve Yahudi ajandalarına meze edilmektedir.

İnsanların gerçekten bunu kötüleştirici etkisi olsa da, sanılanın aksine bu abartıldığı kadar fazla değildir. Yahudilerin doğru veri sunduğu tarihte görülmüş bir şey değildir. "Oy vey, inekler zarar veriyor! Hepsini öldürün!"

Bu ve bunun gibi pek çok şey demelerinden de görebileceğiniz üzere, var olan bir şeyi abartarak silahlandırmaktadırlar. Grip öldürücülüğünde olan bir virüs hakkında, nasıl ki "Oy vey goy, bu adamın zibilyon tane rahatsızlığı vardı ama kesinlikle 6. dozu vurmadığı için öldü!" demeleri gibi onlardan gelecek hiçbir veriye güvenilemez.

Bugün, kendi tiranlıklarını en başta kendileri itiraf edip korkudan dolayı "Bütün suç Biden'ındı!" diyorlar.

Bu durum da bundan farksızdır. Ormanları ateşe veren Yahudiler, inanın bundan daha çok tehlikeli.

İnekleri öldürmeyiniz, kitinini öğütemeyeceğiniz böcekleri yemeyiniz.

Hanımefendi ne güzel düşüncelerini belirtmiş aydınlıkyol bey, bence de haklı neden kar yağmıyor bugün dışarı çıktım soğuk olur da az keyif alırım diye montu çıkartasım geldi ocak ayındayız daha. Kar iyidir işe de gitmezsiniz bir gün eşinizle vakit geçirirsiniz
Eşimle vakitmi geçirecem, taş taşırım daha iyi, bizimki öyle romantik, bir evlilik değil, andropotun teki dünya umrunda değil, sabahtan akşama kadar dizi izler, kadın programları, birbirimizide sevmeyiz zoraki, çocuk var vs işte, kafa yapımız uymuyor, onun için hergün çalışıyorum, sabahtan işe kaçıyorum dardar çenesi var, aman kar yağmasın

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back