Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

JOS’u araştıran birine ne tavsiye edersiniz

blizzard1917

New member
Selamlar nasılsınız? Ben uzun bi süre müslümandım sonra ateist oldum daha sonra da hristiyan oldum ama şuan dini inancımı hâlâ araştırıyorum.Twitter’da bir sayfa sayesinde JOS ve spiritüel satanizm ile tanıştım. Metafizik ve spiritüel inançlar bana aşırı saçma geliyor ama JOS’u araştırıyorum sizce ne yapmalıyım

Selamlar nasılsınız? Ben uzun bi süre müslümandım sonra ateist oldum daha sonra da hristiyan oldum ama şuan dini inancımı hâlâ araştırıyorum.Twitter’da bir sayfa sayesinde JOS ve spiritüel satanizm ile tanıştım. Metafizik ve spiritüel inançlar bana aşırı saçma geliyor ama JOS’u araştırıyorum sizce ne yapmalıyım
Esenlikler,

Araştırıyor ve sorguluyor oluşunuzu takdir ediyorum. Kesinlikle sitemizi okumanızı tavsiye ederim. Size sitemizen birkaç sayfa paylaşacağım. Bu sayfaları okuyarak başlayabilirsiniz. Hoş geldiniz!

Satanizm'e Giriş
Spiritüel Satanizm 101
Şeytan

Keyifli okumalar dilerim. Aklınıza takılan tüm soruları forumlara gelip sorabilirsiniz.

Ruhaniyet, inanç olarak gördüğünüz şeyi anlamanızı sağlayan araçtır.

Kişi istediğine iman edebilir, fakat bu günün sonunda nereyi istemişse oraya götürecek ve hiçbir şey anlamamasını sağlayacak saçmalıklardan ibarettir. Ruhani konseptlere aşina birisi ise, gördüğü şeyi anlar ve böylece Gerçeğin yoluna doğru ilerler.

Sitemizi araştırmaya devam edin.

Cevaplarınızı bulduğunuzda, New Age'ci alt tabakanın yansıttığı her şeyden uzak ve kutsal bir yolda yürüdüğümüzü göreceksiniz. Ana akımda bulunan çoğu şey saçmalıktan ibarettir ve kişinin sadece gözünü boyar, ona bir anlayış geliştirmesini sağlayacak hiçbir şey sunmaz. Oradan buradan kulaktan dolma yalan yanlış bilgiler öğrenip hocalığa soyunan sünepelerden farkımız, insanlara gerçekten bir şeyler öğretmemizdir. Ve bu konuda kendimizden oldukça eminiz. Araştırmalarınız doğrultusunda zamanla bunun farkına varacaksınızdır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back