Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

istemeden görülen ensest rüya?

HailSATANHailDemons

New member
Bir ss rüyasında ensest bir ilişki yaşadığını görse (rüyasında bundan zevk alıyor) uyandığında böyle bir şeyi asla kabullenemeyip durumun igrencliginin farkında olsa tanrılar affeder mi? nasıl başına geldi bilmiyorum asla ama asla gerçekte böyle bir şey istemem düşüncesi bile korkunç ama birkaç kez rüyada başıma geldi ne yapmalıyım ruhuma geri alınamaz bir zarar vermiş midir?

Sanmıyorum bende çok absürt rüyalar görüyordum kahkaha attırıcak türden sonuçta rüya bu
Bazen düşünmediğimiz şeyleri bile görebiliyoruz ama sizin cinsellik hakkında rüya görmeniz erkeklerdeki rüyalanma olayından dolayıdır belki bilmiyorum
Ruha zarar vericek bir şey olduğunu sanmam sadece bir rüyadan dolayı

Bir ss rüyasında ensest bir ilişki yaşadığını görse (rüyasında bundan zevk alıyor) uyandığında böyle bir şeyi asla kabullenemeyip durumun igrencliginin farkında olsa tanrılar affeder mi? nasıl başına geldi bilmiyorum asla ama asla gerçekte böyle bir şey istemem düşüncesi bile korkunç ama birkaç kez rüyada başıma geldi ne yapmalıyım ruhuma geri alınamaz bir zarar vermiş midir?
Hayır, böyle bir konuda dert etmenize gerek yok. Rüyalar bilinç altı ile alakalı ve sizin kontrolünüz dışındadır. Tanrılar sizi “sizin yaptıklarınız sonucunda” yargılar.

Koruma auranızı güçlendirin, boşluk meditasyonu yapın. Odanızı Satanik mavi alev ile temizleyin. Ruhunuza geri alınamaz bir hasar vermemişsinizdir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back