Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

islamın doğușundaki yalan

Alexguardra

Member
Esenlikler,

Sizlere islam mitlerinde anlatılan ve islamla savaștığı iddia edilen beni kureyza adlı kabileden bahsedecegim.

Bu kabile aslında islamın düșmanı değil islamın ta kendisidir. 7. yy da medinede yașayan bu kabile deri değiștirerek islamı inșa etmemiș, bizzat islamın kendisi olmuștur.

Esasında hikaye bu kabilenin pagan tapınağı olan kabeye saldırmak için bir gerekçe uydurmasıyla bașlıyor, șöyle ki;

İDDİA: muhammed medineye hicrete ettiğinde orada yașayan üç yahudi kabilesi var. Bunlar medineye herhangi bir saldırı olursa birlikte savunacaklarına dair muhammed ile bir sözleșme yapıyorlar ve bu sözleșme medine sözleșmesi olarak biliniyor. daha sonra hendek savașı sırasında bu yahudi kabileleri pagan araplarla beraber(?) medineye saldırarak muhammedi yok etmeye çalıșıyorlar ve iki tarafta sadece bir kuyu kazarak(??) hiç kan dökmeden(???) savașı sonlandırıyor ve bu savunma zaferi olarak tatihe geçiyor. Daha sonra muhammed bu sözleșmeyi ihlal eden iki yahudi kabilesini, beni nadir ve beni kaynukayı, bağıșlayıp kaçmalarına izin verirken birtanesinin, beni kureyzanın tüm erkeklerini kılıçtan geçiriryor ve kadınları ve çocuklarını alarak ilk hanedanlığı kurmuș oluyorlar. Hatta islamda görsel illüstrasyonlar pek hoș karșılanmamasına rağmen daha sonra bu olay minyatürlerle anime ediliyor ve tüm islam camiasınca kabul görüyor.

beni kureyza ile savaș anı:
Banū_Qurayza.png

erkeklerinin yok ediliși:
Banu_Qurayza.png

ikinci görselde yüzleri kapalı olanlar ali ve muhammed.

Bu olayın ardından medine islam devleti pratik olarak kurulmuș oluyor.

İDDİANIN ASLI NE:

Aslında bu iddia paganların yașadığı mekkeye saldırmaya hazır olan medinedeki üç yahudi kabilesinin mekkeye saldırdıktan sonra uydurdukları sözde gerekçenin yanı islamın temelini olușturuyor.

Mekkeden medineye hicret ettiğini iddia eden topluluk aslında o sırada orada yașayan 3 yahudi kabilesinden bașkası değil, zaten orada yașayan bu parazitler mekkedeki fakir ve cahil insanlrın kanlarını emmek üzere sözde uğradığı haksızlıkları yerlilere anlatıyorlar ve vicdanlarını sömürüyorlar. Aralarına sızdıkça kendi yahudi tarzlarıyla sanki ev sahibiymiș gibi güç ve yetki toplayarak kendi goyim birikintilerini kuruyorlar.

Bu sırada hicretçilik oynamayan kalan medineli yahudiler de köle olmaya hazır bu goyimleri görünce ağızları sulanıyor ve nedense o zamana kadar hiçbir sıkıntı yașamadıkalrı muhammede saldırmak istiyorlar ve bu istihbaratı nasıldır bilinmez ama çok önceden alan muhammed șehri korumak için tüm goyimlere devasa hendekler kazdırıyor.

Bu akla mantığa sığmayan olağan üstü(??) strateji bașarılı oluyor ve hiçbir yahudi kanı dökülmeden savaș bitiyor.

İhanete sinirlenen muhammedin vereceği karșılıklar yahudilerin ihaneti kadar sebepsiz ve șașırtıcı oluyor.

Hendek muharebesi bittiği dakikadan itibaren muhammed ordusuna zırhını hiç çıkarmamasını ve beni kureyzanın bölgesine doğru taaruza geçmelerini emrediyor, o zmana dek beni kureyza ile yan yana savașan mekkeli pagan araplar nedense bireden ortadan kaybolmuș oluyor ve günlerce saklanmak ve korunmak için hedek kazılan kureyza kabilesine karșı birden taaruz emri veriliyor. Madem saldırılacak güç vardı neden aylarca kuyular kazıldı? Daha aynı günün sabahında yan yana aynı orduda yahudilerin yanında saf tutan pagan araplar neden muhammmet taaruza geçtiğinde birden ortadan kayboluyor ve beni kureyza yanlız kalıyor?
Çünkü araplar hiçbir zaman böyle bir taaruza katılmadı. Medinede mültecilik yaparak hayatta kalan yahudi kabilesi fırsatını buldukları için kendi kabilesin saldırı düzenliyor ve onların kalelerini kușatıp erkeklerini öldürüyor ve yahudi kadınlarını esir olarak alıp hiçbirșeyden haberi olmayan aptal goyimler ve kendileri o yahudi kadınlardan üreyerek ilk islam hanedanlığını kendine yarașır șekilde ahlaksızca kuruyorlar.

Aslında bu yahudi erkeklerinin öldürülüp islam liderlerinin onların yerine geçnesi olayı alegorik bir deri değiștirme. Kureyș kabilesinden doğduğu iddia edilen muhammed evinde yani doğduğu yerde beni kureyș>beni kureyșa>beni kureyza nın kalesinde ve aslında islamiyetin tam da doğduğu andayız. Öldürülerek yerine geçilen yahudiler aslında kendileri ve o kaleden müslüman lider kimliğiyle bir gurup yahudi dıșarı çıkıyor ve aptal bir grup goyime üremeleri için yahudi cariyeler verip ilk islam hanedanlığını resmen kurmuș oluyorlar.

Birkaç yılın ardından bu ölüm hanedanlığı artık savașa daha doğrusu "cihada" hazır hale geliyor ve masum pagan halkının yașadığı kabeye vahșice saldırarak hiçbir suçu olmayan pagan halkından; asla yapmadıkları bir taaruzun, asla mekkede var olmamıș bir muhammedin sözde kovulușunun intikamını alıyorlar.

Bağıșlanan diğer iki yahudi kabilesine gelecek olursak, ne tuhaftır ki en güçlü zmanlarında bile bu kabileler islam tarafından hedef alınmıyor. Tüm dünya "dine davet" adı altında kıyım-katliamdan geçirilirken güya "onlar lanetli" gerekçesiyle yahudi topluluklar hiçbir zaman hedef alınmıyor ve "dine davet" edilmiyor.

İște bu, yüz yıllar boyunca ortadoğuyu kan gölüne çeviricek, yahudi liderlerden olușmuș bir kabileni hikayesi. İște bu gerçek islamın hikayesi. islamı bir yahudi kabilesi kurmadı, islam bir yahudi kabilesinin ta kendisiydi ve her zaman öyle oldu.

Yazı için teşekkür ederim, çok bilgilendirici oldu. Halen anlamakta zorluk çekiyorum. Bu insanlar bu dine nasıl inanabiliyorlar? Günümüzde bile, "Hazreti Muhammed" kelimesi bile saçmalıktan ibaret. "Hazreti" kelimesini sadece Türkler kullanır, kandil bile sadece Türkiye'de kutlanır. Ama kutlarken, tüm İslam aleminin kandilini kutlarız derler, ve diğer İslamcıların bundan haberi bile yoktur. Çok ilginç. Yani, mitoz gibi bölünmüşler, kendi kafalarına göre din yaşıyorlar. Ama dinden çıksalar bile, psikolojilerinin bozulacaklarını biliyorlar. Çünkü ateist, agnostik gibi insanlar, varoluş sancısı çekebiliyorlar. Bu hayatı yaşıyorum, ölünce sonsuz karanlığa gömüleceksem, hayatın ne anlamı var? diye düşünebiliyorlar. Çünkü ben de eskiden böyle düşünürdüm.

Çok çok eskiden, okulda din hocası anlatırdı: "Cennette sonsuz mutluluğa ereceğiz, her istediğimiz olacak." Ben de derdim ki, "Mutluluktan hiç sıkılmayacak mıyız? Kendi benliğimiz olmayacak mı?" Hayır, stres, üzüntü veya sıkılma gibi duygular olmayacak derdi. Zaten burada adam taklaya geliyor; yani demek ki, tüm duygular silinecek, NPC gibi yaşayacağız cennette. Diyelim ki çocuğumuz cehenneme gitti, allah onu alacak, onun aynısını yapacak, klon gibi yanımıza verecek, üzülmeyelim diye hep böyle şeyler anlatırlardı. :D Sabır ya.

Çanakkale Savaşı'nda 4 metre boyunda melekler gelmiş, yardım etmiş. Ya da dini nikah kıymazsak, cinsel ilişkide üçüncü kişi cinler olurmuş. Hep böyle yıkarlardı insanların kafasını. Ben de gülerdim, bu yüzden disipline giderdim hep.

Yazı için teşekkür ederim, çok bilgilendirici oldu. Halen anlamakta zorluk çekiyorum. Bu insanlar bu dine nasıl inanabiliyorlar? Günümüzde bile, "Hazreti Muhammed" kelimesi bile saçmalıktan ibaret. "Hazreti" kelimesini sadece Türkler kullanır, kandil bile sadece Türkiye'de kutlanır. Ama kutlarken, tüm İslam aleminin kandilini kutlarız derler, ve diğer İslamcıların bundan haberi bile yoktur. Çok ilginç. Yani, mitoz gibi bölünmüşler, kendi kafalarına göre din yaşıyorlar. Ama dinden çıksalar bile, psikolojilerinin bozulacaklarını biliyorlar. Çünkü ateist, agnostik gibi insanlar, varoluş sancısı çekebiliyorlar. Bu hayatı yaşıyorum, ölünce sonsuz karanlığa gömüleceksem, hayatın ne anlamı var? diye düşünebiliyorlar. Çünkü ben de eskiden böyle düşünürdüm.

Çok çok eskiden, okulda din hocası anlatırdı: "Cennette sonsuz mutluluğa ereceğiz, her istediğimiz olacak." Ben de derdim ki, "Mutluluktan hiç sıkılmayacak mıyız? Kendi benliğimiz olmayacak mı?" Hayır, stres, üzüntü veya sıkılma gibi duygular olmayacak derdi. Zaten burada adam taklaya geliyor; yani demek ki, tüm duygular silinecek, NPC gibi yaşayacağız cennette. Diyelim ki çocuğumuz cehenneme gitti, allah onu alacak, onun aynısını yapacak, klon gibi yanımıza verecek, üzülmeyelim diye hep böyle şeyler anlatırlardı. :D Sabır ya.

Çanakkale Savaşı'nda 4 metre boyunda melekler gelmiş, yardım etmiş. Ya da dini nikah kıymazsak, cinsel ilişkide üçüncü kişi cinler olurmuş. Hep böyle yıkarlardı insanların kafasını. Ben de gülerdim, bu yüzden disipline giderdim hep.
Lise de ben de benzer bir süreç yașamıștım, bazı öğretmenler ailemle falan konușmuștu, idare en son okuldan ayrılmam konusunda bana ve aileme baskı yapmıștı. Bizim idareciler de eski imam eski din hocası falan oyle tipler yani. Ailemi kullanarak travma yașatmıșlardı özürlü oevlatları. Açıktan bitirdim liseyi bu yüzden. Neyse ama șu an verdigim mücadele bana onurlu hissettiriyor daha o yaștan dogru yoldaymıșım diyorum. Belki bi ișe yaramadı ama en azında tarafımız belli olmuș oldu😁

Biz liseli ateist/agnostikler olarak askerlik kadar elzem sayılabilecek bir onur vazifemizi yerine getirmiș bulunmaktayız. Cumaya gitmek için derse geç gelenlerin torunları bizim actigimiz yolda yürüyecekler. 🫡🫡

Yazınız için teşekkür ediyorum, emeğinize sağlık.

İbrahimî dinlerde adı bolca geçen peygamberlerin çoğu Yahudi'dir. Özellikle de Tevrat'ta peygamberlik sanki babadan oğula geçiyor, aynı zamanda peygamberlik adeta onların meslekleri hâline gelmiş. İsmail, İshak, Musa, İsa ve Muhammed birbiriyle İbrahim'in soy hattında olduklarından akrabadırlar. Bu durumda hepsi Yahudi oluyor. Zaten Centil olmaları beklenemezdi çünkü onlar gerçekte yaşamamışlardır, düşünce forumu olarak var olmuşlardır. Düşman, insanların Centil bir düşünce formuna enerji aktarmalarını tabii ki de istemezdi.

Bu durumda İslam'ın da bir Yahudi eseri olduğu gerçeği kimseyi şaşırtmayacaktır.

Kur'an'da yazanın aksine "gözlerine perde indirilenler" aslında bu dinlerin takipçileridir. Yüksek Rahip Hoodedcobra666'nın paylaştığı programa göre bugün Lord Balaam'ın ritüelinin yanında RTR de yapılacak. İbrani maji ve bilincine dayanan ruhani "perde"yi kaldırmak için tam zamanı.

Zevist kardeşlerimden bu fırsatı kaçırmamalarını, hem kendilerini hem de dünyayı bu ayinler ile arındırmalarını rica ediyorum zira RTR'ları artık sadece belirli tarihlerde yapıyoruz. Tevrat lanetleri tamamen kaldırılsa da yeni lanetlerin gelmesini önlemek için arada sırada bu ritüelleri yapmak şart.

Hahah hiç gülesim yoktu Zeus seni kutsasın

-Honestus- kardeşimin söylediklerine ek olarak:

kuran'da geçen 25 peygamberin 18'i KESİN olarak yani YAHUDİ SOYUNDAN GELMEKTEDİR.
  • İshak
  • İbrahim
  • Muhammed (İbrahim'in soyundan geliyor.)
  • İsmail (İbrahim'in oğlu)
  • Yakup
  • Yusuf
  • Şuayb
  • Musa
  • Harun
  • Eyüp
  • Davud
  • Süleyman
  • Zekeriya
  • Yahya
  • İsa
  • İlyas
  • Elyesa
  • Yunus
Bir de soyu tartışmalı olanlar var:
  • Zülkifl (Çok büyük ihtimalle Yahudi arketipi Ezekiel ile aynı kişidir. Yani çok yüksek ihtimalle yahudi. bununla birlikte yahudiler 19'a çıkıyor.)
  • Adem
  • İdris
  • Hud
  • Lut
  • Salih
  • Nuh (İbrahim'in atası)
Burada belirtmekte fayda var; Soyu tartışmalı olanların bile adları ibranice ve sadece ibrani masallarında geçiyorlar. yani pratik olarak zaten HEPSİ yahudi arketipidir.

Ayrıca Belki Adem ve İdris istisna olabilir. Daha önce forumda Adem ve İdris'in çalınıp çarpıtılmış olduğunu okumuştum. Ayrıca ibrani hikayelerindeki çoğu karakter Pagan mitolojilerindeki anlatı ve karakterlerin çalınıp çarpıtılması ile ortaya konmuş.

Öyle veya böyle, Yahudiler öğretiyi de, listeyi de domine ediyor. Bunun yahudi vaazı olduğu ve onlar tarafından kasıtlı olarak ortaya atıldığı açıktır.

"Yahudiler aracığıyla öteki milletlere geçen inançları ilahi hakikat diye kabul etmeye lüzum yoktur. Hele Yahudi krallarını peygamber diye Türk milletine telkin ederek milli mefahiri unutturmak suretiyle İsrailiyyatı hayat ve ahlak sistemi diye öne sürmek milli bir cinayettir." -Hüseyin Nihal Atsız

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back