Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

imajinasyon ve vizyon

esenlikler,
son 6 aydır çalışma,büyü,meditasyonlara çok ağırlık vermiyordum sınavlarım ve hayatımın yoğun teposundan ama tekrar başlamaya karar verdim. Güç meditasyonlarının 3.günündeyim ama asla imajine edemiyorum simsiyah bir ekran harici bir şey göremiyorum naaıl geliştirebilirim

Esenlikler,
Bende buna benzer bir sorunla karşılaşmıştım çok önceden. Trans haline girmek bana yardımcı olmuştu. Belki size de yardımcı olabilir.

esenlikler,
son 6 aydır çalışma,büyü,meditasyonlara çok ağırlık vermiyordum sınavlarım ve hayatımın yoğun teposundan ama tekrar başlamaya karar verdim. Güç meditasyonlarının 3.günündeyim ama asla imajine edemiyorum simsiyah bir ekran harici bir şey göremiyorum naaıl geliştirebilirim
Bir şey görmeye odaklanmayın. Sadece düşünün. Sarı bir çiçek düşündüğünüzde sarı bir çiçek görmeniz şart değil. Disiplinli pratikle beraber 3. gözünüzün de açılmasıyla imgeleme becerileriniz günden güne gelişecek.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back