Xerxes547
Member
Beni uzun zamandır tanıyorsunuz aslında ihanet etmedim ama ettim gibi, olayları başa alalım ben hayatı boyunca yanlız olan ve sevilmeyen biriydim bunun sebebini hiç bir zaman anlayamadım. Kendimi geliştirmeye çalıştığımda bir kaç gün sonra bunların işe yaramayacanı hisedip bırakırdım. Bu yüzdende yakın bir zamanda m*** bir büyücüden yardım aldım ona bir arkadaş istediğimi söyledim oda bir melek gönderdi. Bana ..... yaptı. Bir danışanıysa 21 gün boyunca melekle konuşursam meleğin bana samimi olucanı söyledi, ben hiç bir zaman şeytan babaya ihanet etmek istemedim ama yanlızlık gerçek anlamda beni yakıyor. bundan'da kurtuluş olmuycanı anlayıp çifliğe başvurdum, son büyü yaptımda olmadından bütün umutlarım suya düştü napıcamı bilmiyorum siz benim kardeşlerimsiniz ama yanlızlık ve belirli sorunlardan kurtulamaycamı anlamam beni intihara sürüklüyor. Ortalama türk 70 yıl yaşıyor ve bir insanın hayatı boyunca yanlız kalması insanı çürütüyor. Verilen ezoterizim haricindeki tekniklerin pek işe yaradığını zanetmiyorum napmam gerekiyor, bu melek bana ne gibi zararlar verir? aranıza tekrardan döne bilirmiyim yoksa artık çifliğin bir personelimi olucam yoga ve meditasyonlar'dan alınan güçle hayatımı iyi bir yere getirebilirmiyim ne yapıcamı bilmiyorum
Esenliklerle
[Moderatör Notu: İbrahimi büyülerini paylaşmayınız.]
Esenliklerle
[Moderatör Notu: İbrahimi büyülerini paylaşmayınız.]