Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Hitler ve Alman askerleri

gecici76

New member
Bir yerde Hitler'in uyarıcı madde aldığına dair iddia görmüştüm ve ayrıca askerlerin de pervitin isimli ilaç kullandığını söyleyen videolar çok yaygın bunu illa görmüşsünüzdür bunlar iddia mı yoksa gerçek mi?

yavhlerin yalanı inanmayın, dinleri imanları yalan, Lord Hitler zamanında 1936da berlinde dünya olimpiyatları yapıldı. Düşün öyle güvenli bir ülkeydi, olimpiyatları her yere vermezler, iyice araştırıyorlar.Lordumuz 1.dünya savaşında bizzat cephede savaştı, Dava adamıydı sigara bile içmezdi, ne uyuşturucusu.....

Bir yerde Hitler'in uyarıcı madde aldığına dair iddia görmüştüm ve ayrıca askerlerin de pervitin isimli ilaç kullandığını söyleyen videolar çok yaygın bunu illa görmüşsünüzdür bunlar iddia mı yoksa gerçek mi?
Eğer öyle bir şey yapmış olsaydı, şuan tanrı olamazdı.

Sigara, alkol, uyuşturucular ve diğer tüm zararlı maddeler bedene zarar verdiği gibi, ruha da verir. Sonuçta ruh bedenin bir yansımasıdır.

Eğer öyle bir şey yapmış olsaydı, şuan tanrı olamazdı.

Sigara, alkol, uyuşturucular ve diğer tüm zararlı maddeler bedene zarar verdiği gibi, ruha da verir. Sonuçta ruh bedenin bir yansımasıdır.
sigaradan bende kurtulmak istiyorum, bi ara 1.5 ay bıraktım, tekrar başladım.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back