Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Hiçbişey yapasım gelmiyor.

anonymous042

Member
Merhabalar kaç yıldır sporcuyum ve disiplinli birisiydim eskiden ise çok salmış biriydim ancak son zamanlarda düzenli spor , disiplin , diyet vs. yapamıyorum. neden olabilir ve ne yapmalıyım bu durum çok canımı sıkıyor.

Disiplin güzeldir, fakat disiplin monotonluktur ve monotonluk sıkıcıdır; ilkel insan atalarımız sıkılmıyordu çünkü her daim adrenalin patlaması yaşayıp yeni deneyimler kazanıyordu, ayrıca sıkılacak kadar uzun süre de yaşamıyorlardı. Bu durumda kendinize biraz zaman tanımanız ve sporla ilişiğinizi tamamen kesmeseniz de farklı şeyler denemenizi öneririm. Farklı bir çalışma stili olabilir, sporla ben de ilgilendim fakat öyle derin bilgi sahibi değilim. Sanat örneği vereyim; sürekli karakalem çalışırsanız sıkılırsınız, Sanattan kopmamak için yapabileceğiniz en iyi şey farklı bir teknikte ustalaşmayı denemektir. Mesela yağlı boya deneyebilir yahut heykel yapabilirsiniz, işin inanılmaz tarafı bunu yaptığınızda asıl işinizin karakalem olduğunu varsayarsak karakalemde bile gelişirsiniz. Bunu kendi durumunuza uyarlayabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back