Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Heykeller ve İletişim

Tüm topluluğa esenlikler,

Aklıma takılan bir soru var ve burada sizlere sormak istiyorum, yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim:

Eğer heykelimizi inşa ettirirsek, ölümümüzden sonra insanlar ruhumuzla iletişime geçebilir mi? Bu heykel bir iletişim portalına dönüşebilir mi?

Bunu ben de uzun süredir düşünüyorum ve cevap çok karmaşık. İlk önce bu heykeli iletişim kurulsun niyetiyle inşa ettirmek lazım sanırım, kişinin kendisi heykeli yaparsa daha iyi olabilir. Eğer Magnum Opus'a erişmeden ölürsek bu heykel bir süreliğine iletişim kurulması için bizden bir nesne olarak varlığını sürdürebilir fakat reenkarne olduktan sonra işlevsiz kalacaktır. Magnum Opus'a erişirsek de bizi hatırlatan bir sembol olduğu için iletişim kurulmasında yardımcı olabilir.

Burada önemli nokta sanırım mevcut şeyin kişinin enerjisini taşıması ve diğer kişilere bu enerjiyi hatırlatacak işlevi görmesi. Bu yüzden kişinin kendi heykelini kendisinin yapması daha iyi olabilir dedim. Fakat ille de heykele gerek yok, bizden hatıra kalmış bir saat bile bu durumda aynı işlevi görebilir zannediyorum.

Bunu ben de uzun süredir düşünüyorum ve cevap çok karmaşık. İlk önce bu heykeli iletişim kurulsun niyetiyle inşa ettirmek lazım sanırım, kişinin kendisi heykeli yaparsa daha iyi olabilir. Eğer Magnum Opus'a erişmeden ölürsek bu heykel bir süreliğine iletişim kurulması için bizden bir nesne olarak varlığını sürdürebilir fakat reenkarne olduktan sonra işlevsiz kalacaktır. Magnum Opus'a erişirsek de bizi hatırlatan bir sembol olduğu için iletişim kurulmasında yardımcı olabilir.

Burada önemli nokta sanırım mevcut şeyin kişinin enerjisini taşıması ve diğer kişilere bu enerjiyi hatırlatacak işlevi görmesi. Bu yüzden kişinin kendi heykelini kendisinin yapması daha iyi olabilir dedim. Fakat ille de heykele gerek yok, bizden hatıra kalmış bir saat bile bu durumda aynı işlevi görebilir zannediyorum.
Belki ruhumuz heykelin içine girerek reenkarnasyondan kurtulabilir, bunu da düşünmüştüm. Heykel bir beden görevi görebilir ve ruha barınması için ortam sağlayabilir. Böylece ruh heykelin içine girerek onunla iletişim kurmak isteyen herkes ile iletişim içerisinde olabilir.

İletişim kurulsun niyetiyle de inşa ettirilmesi tamamen mantıklıdır. Heykelin pozitif bir şekilde inşa edilmesi kişilere pozitif enerji de sağlayacaktır diye düşünüyorum. Heykel inşa edildikten sonra ruhu heykele bağlayıcı çeşitli ritüeller gerekebilir diye düşünüyorum.

Ben Spiritüel Satanizm'e davet edilmeden önce Poseidon'un heykelinin üzerinde kuzenlerim ile oturarak fotoğraf çekinmiştim. Umarım saygısızlık olmamıştır zira o zamanlar böyle bir bilince sahip değildim. Yalnızca heykel gözüyle bakıyordum ancak ifade ettiği kişi Tanrı Lucifer ve asla saygısızlık yapmak istemem.

Heykel büyük ihtimalle Tanrı Lucifer'in beni görmesini ve davet etmesini sağladı. Bir nevi iletişim görevi gördü. Heykeller zaten iletişim portallarıdırlar. Buradan yola çıkarak Tanrımızın beni görmesi ve davet etmesi mümkündür.

Lord Asklepios'un gücü ritüeli'n de bir şen koruma halkası veya mühür yerine direkt kendisinin heykelinin görseli bulunuyor.(hatırladığım kadarıyla)yani sanırım evet bir görsel,heykel ve gibi nesneler sayesinde iletişim kurmamıza olanak sağlayabiliyor diye düşünüyorum.

Lord Asklepios'un gücü ritüeli'n de bir şen koruma halkası veya mühür yerine direkt kendisinin heykelinin görseli bulunuyor.(hatırladığım kadarıyla)yani sanırım evet bir görsel,heykel ve gibi nesneler sayesinde iletişim kurmamıza olanak sağlayabiliyor diye düşünüyorum.
Konudan bağımsız ancak size bir soru sormak istiyorum,

Enerjileri hissetmek nasıl bir şeydir ve enerjileri hissettiğimizi nasıl anlıyoruz? Ben odanın içerisinde ellerimi gezdirir iken çoğu zaman sıcak ya da soğuk hislerle karşılaşıyorum. Bu enerji hissine bir örnek midir? Bir insan kötü birisi ise hissediyorum, iyi ise de aynı şekilde.

Şimdiden yanıtınız için teşekkür ediyorum.

Konudan bağımsız ancak size bir soru sormak istiyorum,

Enerjileri hissetmek nasıl bir şeydir ve enerjileri hissettiğimizi nasıl anlıyoruz? Ben odanın içerisinde ellerimi gezdirir iken çoğu zaman sıcak ya da soğuk hislerle karşılaşıyorum. Bu enerji hissine bir örnek midir? Bir insan kötü birisi ise hissediyorum, iyi ise de aynı şekilde.

Şimdiden yanıtınız için teşekkür ediyorum.
Enerji hissiyatı kişiden kişiye göre değişebilir, ben sıcaklık veren bir enerji hissediyorum mesela, koruma aurası yaptığımda. Aura temizliği yaptığımda ise sanki tepemden aşağıya doğru (altın sarısı veya beyaz artık nasıl imgelersem) bir enerjinin aktığını hissediyorum. Sanki tarif etmek gerekirse su gibi ama daha hafif, üst çakra meditasyonları ve üst çakralarıma etki eden meditasyonlarsa en sevdiklerim çünkü doğrudan %100 hissedebiliyorum gıdıklama hissi gibi ve bir yoğunluk oluşuyor mükemmel bir his gerçekten.

Kendimden çok örnek verdim kusura bakmayın. Evet bu dedikleriniz bir enerji hissiyatına örnektir.

Enerji hissiyatı kişiden kişiye göre değişebilir, ben sıcaklık veren bir enerji hissediyorum mesela, koruma aurası yaptığımda. Aura temizliği yaptığımda ise sanki tepemden aşağıya doğru (altın sarısı veya beyaz artık nasıl imgelersem) bir enerjinin aktığını hissediyorum. Sanki tarif etmek gerekirse su gibi ama daha hafif, üst çakra meditasyonları ve üst çakralarıma etki eden meditasyonlarsa en sevdiklerim çünkü doğrudan %100 hissedebiliyorum gıdıklama hissi gibi ve bir yoğunluk oluşuyor mükemmel bir his gerçekten.

Kendimden çok örnek verdim kusura bakmayın. Evet bu dedikleriniz bir enerji hissiyatına örnektir.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Açıkçası güç meditasyonlarını uygulamamış biriyim ve böylesine enerji hisleri almam garip gelmiyor değil. Her gün düzenli olarak tüm vücudumda harika bir enerji akışı hissediyorum. Bu hisler önceki yaşamımdan gelen gelişimimden kaynaklı olabilir mi? Bir keresinde meditasyon esnasında iken çok iyi hatırlıyorum, Tanrı Luciferi ve sarayını görmüştüm. Tanrı Lucifer altın sarışı ışık saçıyordu, çok güzeldi, açıkçası tarif etmem bile mümkün değil. Ama sonrasında saygısızlık olmasın diye meditasyonu bitirmiştim. Sonuçta oraya davet edilmemiştim ve orada bulunmam uygun değildi.

Sanırım bu meditasyonun türü Astral Projeksiyon Meditasyonuydu. Genellikle kaman davulu müzikleri dinleyerek meditasyon yapmayı seven birisiyim. Eskiden çocukluğumda meditasyonun ne olduğunu bile bilmezken gözlerimi kapatarak güneşin ışığı altında meditasyon yaptığımı hatırlıyorum. Kendi deneyimlerinizden bahsetmeniz ise enerji konusunu daha iyi anlamama yardımcı oldu. Enerjileri şu andan itibaren hissediyor olmak beni mutlu etti diyebilirim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back