Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

HESAP VAKTİ

Aydinlikyol

Active member
Zor günler ve yanlızlık çekenler, bir kaç haftadır zorlu bir süreçten geçtim, ben bir hata yaptım iyilik olsun diye, karşılığında kötülük buldum, bayağı bir başım ağrıdı, moralim alt-üst oldu canım çok sıkıldı, bu benim hatamdı kazançlı çıkacağımı düşündüğüm bir işten zararlı çıktım, baştan hesab edemedim, fevri davrandım hesapsız davrandım, bu olay bana gösterdi ki, iyi ölç biç iyi hesapla, hırsının kurbanı olma, vede insanlara güvenme fevri davranma soğukkanlı ve akıllı ol, bunu öğrendik 4 ton yük taşıyarak, ve bir sürü baş ağrısı moral bozukluğu hala dahada devam eden bir olay, ben hatamı biliyorum iyi niyet ve insanlara güvenim sonucunda bunlar başıma geldi, yumuşak yüzlü oluşumun yüzünden, demekki insanları iyi tanıyamamışım hala daha eksiklerim varmış, bu süreçte üzerime düşen mücadeleyi verdim, bundan sonrası TANRI/ÇA larda, Lord Alastor ritüeli yapıyorum, sonuç alana kadar, sade bu olay için değil bu yaz 20 binlira biryerde daha param kaldı, bu olayla o olay farklı, ben bu olayı yaşayınca o bu 20 binlirada aklıma geldi, bu işte zarar ettim hesabımı iyi yapamadım, iyi niyetimin zararını gördüm, bu yazın ki işte çalıştığım para 20 binlira öylece kaldı, ve beni kandıran herkesden paramı vermeyen herkesden hakkımı almak için, bu güne kadar kim bana yanlış yaptıysa geriye dönük hesap sorma vakti geldi, bunun için Lord Alastor ritüeli yapacam 2 gündür, yapıyorum ve devam edecem, sizce başka hesap sormak için ne yapabilirim, çünkü bu yaşıma kadar çok ezildim, bunun hesabını sormak istiyorum, bunu reddediyorum hakkımın yenmesini kabul etmiyorum, sizce daha başka neler yapabilirim Kayre ZEUS ! Kayre Alastor !

Zor günler ve yanlızlık çekenler, bir kaç haftadır zorlu bir süreçten geçtim, ben bir hata yaptım iyilik olsun diye, karşılığında kötülük buldum, bayağı bir başım ağrıdı, moralim alt-üst oldu canım çok sıkıldı, bu benim hatamdı kazançlı çıkacağımı düşündüğüm bir işten zararlı çıktım, baştan hesab edemedim, fevri davrandım hesapsız davrandım, bu olay bana gösterdi ki, iyi ölç biç iyi hesapla, hırsının kurbanı olma, vede insanlara güvenme fevri davranma soğukkanlı ve akıllı ol, bunu öğrendik 4 ton yük taşıyarak, ve bir sürü baş ağrısı moral bozukluğu hala dahada devam eden bir olay, ben hatamı biliyorum iyi niyet ve insanlara güvenim sonucunda bunlar başıma geldi, yumuşak yüzlü oluşumun yüzünden, demekki insanları iyi tanıyamamışım hala daha eksiklerim varmış, bu süreçte üzerime düşen mücadeleyi verdim, bundan sonrası TANRI/ÇA larda, Lord Alastor ritüeli yapıyorum, sonuç alana kadar, sade bu olay için değil bu yaz 20 binlira biryerde daha param kaldı, bu olayla o olay farklı, ben bu olayı yaşayınca o bu 20 binlirada aklıma geldi, bu işte zarar ettim hesabımı iyi yapamadım, iyi niyetimin zararını gördüm, bu yazın ki işte çalıştığım para 20 binlira öylece kaldı, ve beni kandıran herkesden paramı vermeyen herkesden hakkımı almak için, bu güne kadar kim bana yanlış yaptıysa geriye dönük hesap sorma vakti geldi, bunun için Lord Alastor ritüeli yapacam 2 gündür, yapıyorum ve devam edecem, sizce başka hesap sormak için ne yapabilirim, çünkü bu yaşıma kadar çok ezildim, bunun hesabını sormak istiyorum, bunu reddediyorum hakkımın yenmesini kabul etmiyorum, sizce daha başka neler yapabilirim Kayre ZEUS ! Kayre Alastor
Bu konuyu Lord Zeus ile konuşabilirsiniz. Siz duymasanız bile o sizi çok iyi duyar, kendisinin adaletinden hiç şüphem yok.

Standart Ritüel yapıp Babamızdan yardım isteseniz yeterli olacaktır. Size işlevsel kara büyü tarifleri verebilirim fakat riske girmenizi istemiyorum, siz de sakın kara büyü çalışmaları yapmayın; bu tarz leş enerjileri yönlendiremezseniz dönüp dolaşır elinizde patlar. Eğer doğuştan yeteneğiniz yoksa etkili şekilde kara büyü yapmak için bir kaç yıl daha meditasyon yapmanız gerek.

Dediğim gibi, Standart Ritüel yapıp Babamızdan yardım isteyin. Lord Alastor ve Lord Andras'ın ritüelleri de güzeldir. Ritüel sonrasında Tanrılarımızın mührüne bakıp dua etmeyi unutmayın.

Ek olarak; Lord Andras'ı çağırıp yardım isteyebilirsiniz. Ondan ciddi bir yardım isteyip siz de ciddi şekilde ona yardımının karşılığını verirseniz size inanılmaz yardımı dokunacaktır. Yardımın karşılığı olarak Güç Ritüeli yapabilirsiniz, fakat bunu lütfen "10 ritüel yapayım", "20 gün boyunca her gün ritüel yapayım" tarzında düşünmeyin; bir şeye ne kadar enerji yatırırsanız o denli güç elde edersiniz. Bu yüzden üç basamaklı sayılar kadar ritüel yapın, gerekirse yüzlerce ritüel yapın. Ayrıca bunu sadece şu anki düşmanlarınız için işe yarayıp ardından bitecek bir şey olarak da görmeyin, Lord Andras'ın Güç Ritüeli ruhunuzda kalıcı bir etki yaratacak; bu etki de size 'yamuk' yapmaya çalışacak kişileri sizden uzak tutmaya ve korkutmaya yetecektir.

Standart Ritüel yapıp Babamızdan yardım isteseniz yeterli olacaktır. Size işlevsel kara büyü tarifleri verebilirim fakat riske girmenizi istemiyorum, siz de sakın kara büyü çalışmaları yapmayın; bu tarz leş enerjileri yönlendiremezseniz dönüp dolaşır elinizde patlar. Eğer doğuştan yeteneğiniz yoksa etkili şekilde kara büyü yapmak için bir kaç yıl daha meditasyon yapmanız gerek.

Dediğim gibi, Standart Ritüel yapıp Babamızdan yardım isteyin. Lord Alastor ve Lord Andras'ın ritüelleri de güzeldir. Ritüel sonrasında Tanrılarımızın mührüne bakıp dua etmeyi unutmayın.

Ek olarak; Lord Andras'ı çağırıp yardım isteyebilirsiniz. Ondan ciddi bir yardım isteyip siz de ciddi şekilde ona yardımının karşılığını verirseniz size inanılmaz yardımı dokunacaktır. Yardımın karşılığı olarak Güç Ritüeli yapabilirsiniz, fakat bunu lütfen "10 ritüel yapayım", "20 gün boyunca her gün ritüel yapayım" tarzında düşünmeyin; bir şeye ne kadar enerji yatırırsanız o denli güç elde edersiniz. Bu yüzden üç basamaklı sayılar kadar ritüel yapın, gerekirse yüzlerce ritüel yapın. Ayrıca bunu sadece şu anki düşmanlarınız için işe yarayıp ardından bitecek bir şey olarak da görmeyin, Lord Andras'ın Güç Ritüeli ruhunuzda kalıcı bir etki yaratacak; bu etki de size 'yamuk' yapmaya çalışacak kişileri sizden uzak tutmaya ve korkutmaya yetecektir.
Sizce Lord Alastor mu ? Lord Andras mı ? benim için daha yararlı olur

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back