Aydinlikyol
Active member
Zor günler ve yanlızlık çekenler, bir kaç haftadır zorlu bir süreçten geçtim, ben bir hata yaptım iyilik olsun diye, karşılığında kötülük buldum, bayağı bir başım ağrıdı, moralim alt-üst oldu canım çok sıkıldı, bu benim hatamdı kazançlı çıkacağımı düşündüğüm bir işten zararlı çıktım, baştan hesab edemedim, fevri davrandım hesapsız davrandım, bu olay bana gösterdi ki, iyi ölç biç iyi hesapla, hırsının kurbanı olma, vede insanlara güvenme fevri davranma soğukkanlı ve akıllı ol, bunu öğrendik 4 ton yük taşıyarak, ve bir sürü baş ağrısı moral bozukluğu hala dahada devam eden bir olay, ben hatamı biliyorum iyi niyet ve insanlara güvenim sonucunda bunlar başıma geldi, yumuşak yüzlü oluşumun yüzünden, demekki insanları iyi tanıyamamışım hala daha eksiklerim varmış, bu süreçte üzerime düşen mücadeleyi verdim, bundan sonrası TANRI/ÇA larda, Lord Alastor ritüeli yapıyorum, sonuç alana kadar, sade bu olay için değil bu yaz 20 binlira biryerde daha param kaldı, bu olayla o olay farklı, ben bu olayı yaşayınca o bu 20 binlirada aklıma geldi, bu işte zarar ettim hesabımı iyi yapamadım, iyi niyetimin zararını gördüm, bu yazın ki işte çalıştığım para 20 binlira öylece kaldı, ve beni kandıran herkesden paramı vermeyen herkesden hakkımı almak için, bu güne kadar kim bana yanlış yaptıysa geriye dönük hesap sorma vakti geldi, bunun için Lord Alastor ritüeli yapacam 2 gündür, yapıyorum ve devam edecem, sizce başka hesap sormak için ne yapabilirim, çünkü bu yaşıma kadar çok ezildim, bunun hesabını sormak istiyorum, bunu reddediyorum hakkımın yenmesini kabul etmiyorum, sizce daha başka neler yapabilirim Kayre ZEUS ! Kayre Alastor !