Alexguardra
Member
Șu anda yapılmaması gereken bir RTR var mı? Yani yapıldığında herhangi bir süreci baltalama ihtimalimiz olan bir RTR var mı?
Ayda bir yapmamız gerekiyormuș sanırım.Astral savaş kazanıldığı için RTR'lar yerine farklı çalışmalar yapabilirsiniz.
Bu zamanlamalar özel olarak paylaşılıyor, kafamıza göre yapmıyoruz; RTR programlarına katılmak için JG'ları kontrol edebilirsiniz, onlar aylık RTR yapacağımız zamanları paylaşıyor diye biliyorum fakat yanlışım olabilir.Ayda bir yapmamız gerekiyormuș sanırım.
Element de bu konu hakkında konușuluyordu, ben de sizin söylediğiniz gibi sanıyirdum fakat birisi ayda bir kendi üzerimizdeki kalan enerjileri temizlemek için yapılabileceğini söyledi, ve yılanla ilgili olan RTR lerin faydalı olabileceğine dair uzun bir konușma dönmesine rağmen JG herhangi bir uyarı yapmadı,Bu zamanlamalar özel olarak paylaşılıyor, kafamıza göre yapmıyoruz; RTR programlarına katılmak için JG'ları kontrol edebilirsiniz, onlar aylık RTR yapacağımız zamanları paylaşıyor diye biliyorum fakat yanlışım olabilir.
Astral Savaşı kazandıktan sonra, RTRlerin sadece Yahudi Bayramlarda yapılacağını okumuştum.Șu anda yapılmaması gereken bir RTR var mı? Yani yapıldığında herhangi bir süreci baltalama ihtimalimiz olan bir RTR var mı?
Güç ritüeli olmayan bir Tanrı/ça'ya RTR kısmında herhangi bir ritüeli yapma sözü verdiysek bu kişisel ihtiyaca girebilir mi kısmen?Takvim paylaşılmadıkça RTR yapmak tavsiye edilmiyor ama eğer kişisel olarak yapma ihtiyacı hissediyorsanız yapabilirsiniz. Bu konuyu HPS Lydia'ya sordum, böyle söyledi. Tam yanıtı: "It is not advised to do the RTRs unless we are on schedule, but if they have a personal need to do them then they can."
Esenlikler, zannetmiyorum. RTR sözlerinin o Tanrı veya Tanrıça'ya sorulup değiştirilmesi önerilmişti:Güç ritüeli olmayan bir Tanrı/ça'ya RTR kısmında herhangi bir ritüeli yapma sözü verdiysek bu kişisel ihtiyaca girebilir mi kısmen?
To answer a question asked in Element, if any of you have promised a God to do a certain amount of RTRs in return for their help, you can perhaps ask the God if you can do a God ritual instead, or perhaps vibrating a rune such as Sowilo or Wunjo and send them the energy![]()
Zannetmiyorum demek yanlış oldu gerçi, olabilir. Kişisel bir mevzu, şimdi bilincine vardım. Bu konuyu danıştınız mı o Tanrı veya Tanrıça'ya? Eğer henüz danışmadıysanız alacağınız yanıta göre hareket etmek en doğrusu olur.Esenlikler, zannetmiyorum. RTR sözlerinin o Tanrı veya Tanrıça'ya sorulup değiştirilmesi önerilmişti:
Güç ritüeli olmayan Tanrı/ça'için astral savaşı daha kazanmadığımız önceki zaman da RTR yapardım ama şimdi bunu yapmaya gerek kalmadı(Kazandık). Fakat dediğim gibi güç ritüeli olmadığı için yardımı karşılığın da nasıl bir geri dönüş yapacağımı sorguladım. Bence bu biraz kişisel dediğimiz gibi nasıl olsa Tanrı/ça'larımızın farklı karakterleri ve kişilikleri var kimisi kabul eder kimisi etmez diye tahmin ediyorum.Zannetmiyorum demek yanlış oldu gerçi, olabilir. Kişisel bir mevzu, şimdi bilincine vardım. Bu konuyu danıştınız mı o Tanrı veya Tanrıça'ya? Eğer henüz danışmadıysanız alacağınız yanıta göre hareket etmek en doğrusu olur.
Alıntıladığım gönderide Sowilo veya Wunjo gibi rünleri titreştirip enerjiyi onlara gönderebileceğiniz de yazıyordu, ama nedense size yazarken benim de aklımdan sanat eseri oluşturmak fikri geçti; hakkınızda hiçbir fikir sahibi olmadığımdan ötürü o kısmı yazıp yazıp sildim. Şimdi bunu okumak güzel.Güç ritüeli olmayan Tanrı/ça'için astral savaşı daha kazanmadığımız önceki zaman da RTR yapardım ama şimdi bunu yapmaya gerek kalmadı(Kazandık). Fakat dediğim gibi güç ritüeli olmadığı için yardımı karşılığın da nasıl bir geri dönüş yapacağımı sorguladım. Bence bu biraz kişisel dediğimiz gibi nasıl olsa Tanrı/ça'larımızın farklı karakterleri ve kişilikleri var kimisi kabul eder kimisi etmez diye tahmin ediyorum.
Daha bu konuyu danıştığım bir Tanrı/ça'yok ama Lord Vassago'ya bir konu da yardımı için bir kaç farklı RTR'yapmayı istediğimi belirttim. Yakın bir zaman içinde Lord Eligos'un yardımını aldım, onun için bir sanat eseri yaratmayı istedim ve ben hayatımda ilk defa bu kadar hızlı gelen bir yardım gördüm diyebilirim.
Esenlikler,Alıntıladığım gönderide Sowilo veya Wunjo gibi rünleri titreştirip enerjiyi onlara gönderebileceğiniz de yazıyordu, ama nedense size yazarken benim de aklımdan sanat eseri oluşturmak fikri geçti; hakkınızda hiçbir fikir sahibi olmadığımdan ötürü o kısmı yazıp yazıp sildim. Şimdi bunu okumak güzel.
Umuyorum yardımcı olabilmişimdir, iyi günler dilerim.
"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan