PlatonFX
New member
Esenlikler, her gün kendimi daha iyi bir yere taşımak istiyorum fakat bunun için ne kadar çalışıyorum? Asla yeteri kadar değil. Bir SS olarak her zaman gelişimi hedeflemem gerektiğinin farkındayım fakat aptal uyaranlar beni hedefimden saptırıyor. Bu hedeften şaşma olgusunu yetersiz irademe bağlıyorum. Kendime her zaman şunu soruyorum: Bir tanrı olmaya hazır mısın? Cevabım elbette hayır oluyor. İster istemez kendimi şunu diyorum: senin bu halinle tanrı olacağım demen sadece tanrı/çalarımıza hakaret. Sigarayı bıraktım, spora tekrar başladım, okumalarıma döndüm; derslerime daha fazla odaklanmam lazım. Sisteme bir darbe indirebilmem için bu sistemde yer kaplıyor olmam gerek. Bunun için tembellik etmeyip çalışacağıma sizlerin de huzurunda şerefim üstüne yemin ederim. Geçmişte katledilen Pagan dostlarımız, SS dostlarımız ve dünya tarihinde katledilen nice dostumuz... Kendinizi her zaman onların intikamı için gelişime adayın, unutmayın tanrı/çalar bizimle. İntihar gibi düşünceleri asla düşünmeyin çünkü y*hudilerin katlettiği biri olmayı, onların pençesine düşmeyi/düşmenizi hem siz hem biz istemeyiz. Koskoca tanrı/çalar bize destek veriyorken bize değer veriyorken asil olmaktan, centil olmaktan uzak hareketler yapmak sadece nankörlük olur.