Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Hell nasıl biryer ?

anonymous042

Member
Uzun zamandır düşündüğüm bir konu, Hell tam olarak nasıl biryer neler var neler yok gerçiği bunu kimse bilemeyebilir kolay kolay ama yine de bilmek istiyoruz çünkü anlatılana göre ölen ruhlar oraya götürülüp güvem altına alınıyor.

Uzun zamandır düşündüğüm bir konu, Hell tam olarak nasıl biryer neler var neler yok gerçiği bunu kimse bilemeyebilir kolay kolay ama yine de bilmek istiyoruz çünkü anlatılana göre ölen ruhlar oraya götürülüp güvem altına alınıyor.

Hell derken Du'at mı demek istediniz yoksa ikisi farklı şeyler mi oluyor ?

Du'at ve Hell derken aynı yerden bahsediyoruz.

Du'at ise Dünya'dan daha büyük, Orion takımyıldızında bulunan bir gezegen. Tanrı/ça'larımız orada yaşıyor.

Dünya'ya aşırı benzer bir gezegen olduğunu söyleyebiliriz. Okyanuslar, ormanlar, dağlık alanlar veya çöller gibi biyomlar orada da var. Dünya'nın aksine orada her şey doğa ile uyumlu bir şekilde ilerliyor. Yapılar ve şehir planları da buna göre yapılıyor.

Antik Yunanistan'ı düşünebilirsiniz. Benzer yapılar ve düzen söz konusu.

Hell ile ilgili vizyonlarımda Satanik Mavi diyebileceğimiz lacivertimsi bir Aura'ya sahip olduğunu görüyorum. Düşman eserlerinde Hell'in Sülfür ile yandığı söylenir, Sülfür ateşi ise Satanik Mavi renktedir; gördüklerimin bununla alakası olabilir. Ayrıca pembemsi gri tonlarında kumlar olduğunu da gördüğümü hatırlıyorum. Ufukta gri piramitler var, Antik Yunan tarzı beyaz yapılar ve tapınaklar da gördüm. Nedense orayı her görmeye çalıştığımda fırtınalı diyebileceğimiz havaları gördüm, gri ve lacivert bulutların arasından Güneş batışında ortaya çıkan mor-pembemsi renge benzer ışıklar sızıyordu. Etrafta kum gördüğüm için çöl benzeri bir yerde olduğumu varsaysam da burayı Mısır'a benzetmeyi tercih ederim keza etrafta bitkiler de vardı, hava durumundan ötürü gri ve soluk renkte görsem de açık havada yemyeşil olduklarına bahse girerim.

Bu benim vizyonlarımdı, Hell ile ilgili bildiğimiz şey ise sürekli olarak gelişen ve doğa ile uyumlu hareket eden bir Satanik Süper Medeniyet olduğu. Bizim dünyamızın kusursuz bir hali, 'cennet'.

Teknoloji ve doğanın uyum içinde olduğu mükemmel bir gezegen. Böyle tanımlamıştı Duat'ı bir üye yanlış hatırlamıyorsam.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back