Hell ile ilgili vizyonlarımda Satanik Mavi diyebileceğimiz lacivertimsi bir Aura'ya sahip olduğunu görüyorum. Düşman eserlerinde Hell'in Sülfür ile yandığı söylenir, Sülfür ateşi ise Satanik Mavi renktedir; gördüklerimin bununla alakası olabilir. Ayrıca pembemsi gri tonlarında kumlar olduğunu da gördüğümü hatırlıyorum. Ufukta gri piramitler var, Antik Yunan tarzı beyaz yapılar ve tapınaklar da gördüm. Nedense orayı her görmeye çalıştığımda fırtınalı diyebileceğimiz havaları gördüm, gri ve lacivert bulutların arasından Güneş batışında ortaya çıkan mor-pembemsi renge benzer ışıklar sızıyordu. Etrafta kum gördüğüm için çöl benzeri bir yerde olduğumu varsaysam da burayı Mısır'a benzetmeyi tercih ederim keza etrafta bitkiler de vardı, hava durumundan ötürü gri ve soluk renkte görsem de açık havada yemyeşil olduklarına bahse girerim.
Bu benim vizyonlarımdı, Hell ile ilgili bildiğimiz şey ise sürekli olarak gelişen ve doğa ile uyumlu hareket eden bir Satanik Süper Medeniyet olduğu. Bizim dünyamızın kusursuz bir hali, 'cennet'.