Merhaba,
sizin ne hissettiğinizi tam olarak anlayamam muhtemelen yaşadığınız şeyler de yeterince acı verici görünüyor ancak kendinizi silik olarak adlandırmayın. Bazen hayatta bir şeyler yolunda gitmez hiçbir istediğimiz gerçek olmaz ama bu demek değildir ki hiçbir zaman olmayacak bakın bunlar size çok klişe geliyor olabilir ama inanın bana tüm samimiyetimle söylüyorum yüksek ihtimalle yaşınız hala küçük ve 21 yaşından küçükseniz hala ergenlikten gelen içsel sorunlar,ait hissedememe,başarısızlık hissini yaşarsınız ama bu sizin kötü olduğunuz anlamına gelmez siz buradasınız çünkü yaşamak için bir amaç için varsınız bunu unutmayın. Denemekten korkmayın düşmek,daha fazla düşmek,yine düşmek sizi istediğiniz yere bazen taşıyamaz ama güzel bir yere taşır. Sınava hazırlanırken birisini izlerdim orada çocuk birisinin sözünü söylüyordu kimin hatırlamıyorum uzun zaman oldu ama 'yıldızları hedef al ulaşamazsan bile bulutlarda süzülüyor olacaksın'. Kısacası yapabileceğinizin üstünü hedefleyin ki yapmak istediğiniz yerde olun. Birisini sevmek karşılık görememek,onu uzaktan izlemek, içten içe bir büyü yapsam aşık olur belki ama ne anlamı kaldı ki hissi yaşamak ağırdır hele ki siz dipteyken onun bir başkasına gülmesi ancak unutmayın bu bir süreç acınızı içinize atmayın anlatın önce kendinizi sevin kendinizi tanıyın önünüze çok daha güzelleri çıkacak şimdi demeyin ki "ben daha güzelini değil onu istiyorum" hayır aslında o kişi de o kadar değerli değil ki siz onu sevdiğiniz enerjinizi ona verdiğiniz için size güzel geliyor sevilesi geliyor asıl sevilesi şey sizin enerjiniz bunun bilincinde olun. Siz kıymetli birisiniz ölene kadar ve öldükten sonra da öyle kalacaksınız. Şimdi nefes alın ve kuyunuzdan çıkmak için bir yol bulun ışık burada biz elinizden tutuyoruz. Canınız daha çok yanarsa bile bu yolda bulacağınız insanlar bunu hafifletecektir içiniz rahat olsun. Hayat yaşamaya değer bir yer keyifsiz şeyler var polyanacılıkta oynamayacağım ama her şey tersine dönmüş gibi sıra düzelmesin de öyle değil mi? Sevdiğiniz şeyleri keşfedin,kitap okuyun,sosyal medyada olun arkadaş edinin ya da yalnız başınıza gezin ama lütfen kendinizi tanıyın.