Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

hastalıklarda meditasyon

Aydinlikyol

Active member
arkadaşlar çok hasta oldum, burnum tıkandı öksürüyorum üşüyorum, çalıştığım ev eski üşüttüm orda, şimdi uzandım battaniyelere sarıldım ilaç aldım eczaneci verdi, meditasyonda zor yapıyorum, bu gün hasta hasta çalıştım, sabaha kadar iyileşmem lazım, dünde hastaneden bahsetmiştim hasta, ne zaman hastaneden bahsetsem hasta oluyorum, böyle bir kaç defa oldu, çalıştığım yer soğuk, sıva alçıpan tavan yapıyorum tek başıma plakayı kaldırıp vidaliyorum, şimdi tirtirtitriyorum keşke büyük bir kazan kaynar su olsada, yatsam içinde, millet ne güzel kaplıcalara, sıcak suda yüzüyor

arkadaşlar çok hasta oldum, burnum tıkandı öksürüyorum üşüyorum, çalıştığım ev eski üşüttüm orda, şimdi uzandım battaniyelere sarıldım ilaç aldım eczaneci verdi, meditasyonda zor yapıyorum, bu gün hasta hasta çalıştım, sabaha kadar iyileşmem lazım, dünde hastaneden bahsetmiştim hasta, ne zaman hastaneden bahsetsem hasta oluyorum, böyle bir kaç defa oldu, çalıştığım yer soğuk, sıva alçıpan tavan yapıyorum tek başıma plakayı kaldırıp vidaliyorum, şimdi tirtirtitriyorum keşke büyük bir kazan kaynar su olsada, yatsam içinde, millet ne güzel kaplıcalara, sıcak suda yüzüyor
Geçmiş olsun bayım. Umarım en yakın zamanda iyileşirsiniz.

En yakın sağlık ocağına ya da hastanenin acil servisine başvurun, muayene olun ve doktorun reçete ettiği ilaçları kullanın. Evde sıcakta dinlenin ve uyuyun. Yarın da istirahat etmeniz sağlığınız için daha faydalı olacaktır. İşlerinizi erteleyin, çünkü hiçbir şey sağlığınızdan daha önemli değil. Bu kadar hasta hâlde çalışmaya devam etmek yalnızca durumunuzu kötüleştirir, iyileşme sürecinizi uzatır ve daha sancılı hâle getirir.

Siz de bir kaplıcaya ya da hamama gidebilirsiniz, ancak sürekli bahaneler üretip şikâyet etmekten bu fırsatları değerlendirmiyorsunuz. Hayatın tadını çıkarabilmek için biraz para harcamaktan çekinmemelisiniz. Bunlar hem sağlığınız için faydalı olacaktır.

Evde ise Valefor’un Gücü Ritüeli veya Asclepius’un Gücü Ritüelini yapabilirsiniz; rünleri fısıldasanız bile etkili olacaktır. Ayrıca, kendinize Satanik Şifa da uygulayabilirsiniz. Auranızı da sık sık temizlemeyi unutmayın.

Geçmiş olsun, bir an önce iyileşmeniz dileği ile.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back