Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Harf Karalama

Elite

Well-known member
Esenlikler,

1- Evet, önemli. Yapmanız gerekiyor, o harfleri tamamen astralde söndürmek için gerekli.

2- Sitemizde boyanabilir sürüm olarak bulunuyor. Arama kısmına "boyanabilir sürüm" yazarak veya RTR talimatları sayfasına girerek bulabilirsiniz.

İyi akşamlar.

Alena666 said:
Esenlikler,

Bunu bir fotokopi olarak çıkarsak ya da kendimiz yazıp saklasak sıkıntı olur mu?

İyi Geceler.

Esenlikler,

Hayır, sorun olmaz. Sitede eğer elle çizmişseniz veya fotokopiyle çıkarmışsanız nasıl yapacağınıza dair talimatlar verilmiş durumda, oradan takip edebilirsiniz.

İyi akşamlar.

ThanaReal said:
Esenlikler,

Birde RTR'lerde telaffuz önemli mi? Mesela ben şunu okurken hata yapıyor muyum diye sormak istiyorum:

"FUKH"

FUK dedikten sonra boğazdan hırıltılı bir şekilde "H" sesini veriyorum, yani FUK ile H'yi ayrı söylüyorum, FUK diyorum ve FUK'tan sonra "H" harfini titretiyorum. Çünkü ikisini tek kelimeymiş gibi okuyamıyorum. Bir hata yapıyor muyum?

İyi geceler.

Esenlikler,

Orada KH'yi boğazdan vermeniz gerekiyor, ayrı harfler değiller. Ancak büyük bir sorun yaratacağını düşünmüyorum, sadece Yüksek Rahibe Maxine Dietrich'in telaffuzuna olabildiğince yakın olmaya özen gösterin.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back