Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Hangi ırkım?

-Honestus-

New member
Esenlikler,

-Annem, babam, ben ve kardeşlerim küçükken sarışındık ancak saçımız biraz koyulaştı. Hepimiz mavi-yeşil gözlüyüz. Annem ve babam çok az çekik gözlü olsa da bende ve kardeşlerimde bu özellik görünmemekte. Bazı kişiler bana "kumral", bazıları da "sarışın" diyor. Sülalem genelde mavi-yeşil gözlü.
-Babam yarı Kürt, yarı Türk. Gözleri biraz çekik. Babaannem Türk ve sarışın, dedem ise (hiç görmesem de) büyük ihtimalle tipik bir Kürt'e benziyor.
-Anne tarafım karışık:
Dedemde bir taraftan Kafkas geni var ve bunun yanında Anadolu'da büyük ihtimalle gayrimüslim kökenli bir köyden gelen bir gen de var.
Karadenizli olan anneannemin köyündekiler ise Çinliler kadar olmasa da çekik gözlüler. Ama aynı zamanda anneannem sarışın, mavi gözlüdür.
Annem çoğunlukla Avrupalılara benziyor ama dikkatli bakınca gözleri de hafif çekik.

Irkımın sarı mı yoksa beyaz mı olduğunu merak ediyorum. Bunun yanında babamın Kürt atalarından gelen siyahi veya Orta Doğu geni de büyük ihtimalle var.

Bir erkek olarak Avrupalı fenotipindeki erkekler ilgimi çekiyor. Eşcinsel bir Avrupalı ile beraber olur isem bu durum ruhumuza zarar verir mi? Yoksa yeterince beyaz değil miyim?

Cevaplarınız için teşekkür ediyor ve iyi günler diliyorum.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back