Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Gerçeklik

Perla

Member
Esenlikler,

- Yaşadığımız herşey gerçek mi, gittikçe herşeyden şüphelenmelerim artıyor. Söylenildiği gibi matrisin içindemiyiz. Renkler, sesler, zihnimizn algısımı, gitmiyormuyuz olduğumuz yerdemi sayıyoruz yoksa? Dışarda hiçbir renk ses hiçbir şey yokmu.

- Meditasyon sırasında burnum şişip iniyor. yeni farkettim daha önce olmuyordu. Normal film izlerken, dalgınken olmuyor. ana döndüğüm zaman tekrar şişip iniyor. sadece şimdide yaşadığım, anda yaşadığım zaman oluyor. sizdede oluyormu, geçermi bu durum? Köpek ve kuzularda da var aynı durum..

- dışarıdan gelen sesleri ışıkları görüntüleri beyin yoruluyor, ona algılıyor tepki veriyorsun gibi bişeyler hep söyleniyorya. yeni çağ akımları mı bilmem. insanların kafasını karıştırması için.

- Film şeridi gibi bir deyim varya aynı onun gibi meditasyon sırasında düşünceler anılar ışık hızında daha fazla ve daha fazla akıp gidiyor. Aradaki boşlukları yakalamaya farketmeye, anda daha uzun kalmaya çalışıyorum. Acaba diyorum ben doğduğumdan beri hiçbir anıyı sesi olduğu gibi kabul etmemişim mi, bu kadar çok karma biriktiğine göre. oyun oynarken film izlerken zihin hiç saldırmıyor, meditasyona başlar başlamaz düşünceler anılar hızla akıp geçiyor. Bitmiycekmi bunlar?

- Bunu nasıl ifade ediceğimi bilmiyorum gerçekten. sanki herkes düşüncelerimi duyguları anlıyormuş gibi geliyor. ona göre davranıyorlarmış gibi geliyor. Mesela şimdi bu benim hakkımda böyle düşünyordur, şimdi böyle davranıcak gibi gbi düsünceler imgeler geçiyor, aynende öyle diyorlar, öyle davranıyorlar. son zamanlarda bunlar ciddi artış oldu bne çok şaşırıyorum du duruma. "şimdi yemek yerken bu benim sırtımı sıvarkan ye ye diye" imgeleme yapıyorum rasgele akımdan geçiyor yani. öylede oluyor. Hep vardı sadece yeni farkediyorum bu durumu. Bu ne bu? Bu durumu lehime nasıl çevirebilirim. Zihni kontrolden geçiyor sanırım. Hiç ehlileşmiyor zihin daha çok azıtıyor..

Esenlikler,

image.png

İyi akşamlar.

Bahsi geçen matrikste olmadığımızı biliyorum. Daha önce benzer şekilde bu soruyu sormuştum. Dinime, benim tarafımda olanlara yani buraya güveniyorum, inanıyorumda. Dışardan gelen tüm ses, ışık, tüm uyanları beyin bu şekilde algılayıp yorumladığı içinmi acaba diyorum. insanların kafasını karıştırmak için çok paylaşımlar oluyor sosyalde. Aacaba ilerlemiyormuyuz, yerimizdemi sayıyoruz acaba, acaba karşımdaki bir insanmı, ne soruları hep oluyor..

Taç çakranı ve kök çakranı temizle, dengele. Düşüncelerinin akışını kontrol etmek için boşluk meditasyonu her zaman önerilir, bilinçaltının nasıl işlediğini araştırmak da işine yarayabilir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back