Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Genetiği değiştirmek mümkün mü ?

Xaji

Member
Merhaba, iyi akşamlar dilerim hepinize.

Bizim ya da anne karnında doğmamış çocuğumuzun genetiğini değiştirme şansımız var mıdır ruhaniyet çalışmalarıyla? Örneğin, bir kişi boyunu uzatabilir mi? Ya da saç dökülmesi yaşayan biri bunu durdurabilir mi? Eğer oluyorsa, hangi rünü titretip nasıl bir olumlama yapabiliriz?

Bebek sorusu şu durumdan dolayı aklıma geldi Benim akrabalarım hep renkli gözlü ve genelde saçları kumral veya sarı oluyor. Çok nadirdir, kumral veya sarışın olmayan birisi. Benim şansıma da nadir olanların kaderini yaşıyorum :D Koyu kestane renkli saçlarım var ve gözlerim de renkli değil. Ama bunu çocuğuma geçirebilir miyim, gelecekte? Aileden kalan DNA ile. ama büyük ihtimal annesi de rol oynucak bu durumda.

"CRISPR" ile de bu mümkün majikal bir tavsiyedense genetik alanında bir öneri sundum ama araştırmak isterseniz araştırabilirsiniz.

Bu çalışmalar biyokineziye giriyor. Biyokinezi ise yüksek seviye bir çalışmadır. Çocuğunuza sizde bulunan genleri geçirebilme ihtimaliniz var fakat şu an çıkarımlar yaparak sonuç alabileceğimizi sanmıyorum 🫠.

Merhaba, iyi akşamlar dilerim hepinize.

Bizim ya da anne karnında doğmamış çocuğumuzun genetiğini değiştirme şansımız var mıdır ruhaniyet çalışmalarıyla? Örneğin, bir kişi boyunu uzatabilir mi? Ya da saç dökülmesi yaşayan biri bunu durdurabilir mi? Eğer oluyorsa, hangi rünü titretip nasıl bir olumlama yapabiliriz?

Bebek sorusu şu durumdan dolayı aklıma geldi Benim akrabalarım hep renkli gözlü ve genelde saçları kumral veya sarı oluyor. Çok nadirdir, kumral veya sarışın olmayan birisi. Benim şansıma da nadir olanların kaderini yaşıyorum :D Koyu kestane renkli saçlarım var ve gözlerim de renkli değil. Ama bunu çocuğuma geçirebilir miyim, gelecekte? Aileden kalan DNA ile. ama büyük ihtimal annesi de rol oynucak bu durumda.
Genler 10. kuşak deden bile gelebiliyor tamamen sizin ve partnerinizle alakalı bunu değiştirmek mümkün, olası bir sağlık probleminde de sağlık çalışması yapabilirsiniz.

Tabii öncesinde çok gelişmek gerekiyor.

Meditasyonlar ile soyumuza dair karmayı kırabiliyoruz. Tahminimce ruhaniyette ilerleyen birisinin çocuğunun da karmasının iyi olacağını düşünüyorum. Yine bu mantıkta bir ebeveyn sağlık çalışmasını bence çocuğu için yapabilir. Bunu daha da ilerlettiğimizde dediğiniz çalışmalara çıkıyor, ancak bunların sağlık boyutunun dışında bir göz rengini falan değiştirmek ne kadar mümkün bilmiyorum.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back