daughterofsun666
New member
Esenlikler Uzun zamandır satanizmin içinde olan ve enerjilerle haşırneşir biriyim o yüzden ruhuma güçlü diyebilirim.Aura temizleme koruma meditasyonu lanetleri geri çevirme 1-2 111 surya ve algiz ile koruma bunlar günlük olarak yaptığım şeyler ama yetersizmiş gibi hissediyorum korunma için daha güçlü ve kalıcı bir korunma yöntemi önerebilir misiniz satanist bir kardeşim eterle koruma yapmamı ve şeytan babamızın sigilini koruma yaparken imgelememi vs söylemişti ama eterle koruma niyeyse bana göre gelmiyor transa girmek vs meşakatli geliyor gün içinde. 2. sorum ise tam olarak nasıl anlatacağımı bilmiyorum çünkü biraz uzun bir süreç. Düşman saldırıları forumlarda çok söz edilmeyen ama sslige girdigimden beri en cok icinde oldugum konu diyebilirim beni sslikle tanıştıran kişi ruhu bildiğim kadarıyla çok güçlü biri ve düşmanın her an bize saldırmakta olduğunu söylemişti bu tabi bilinen bir şey ama kişisel olarak da uğraşıyor meditasyon yapmazsam başıma çok kötü şeyler geliyor hep bir sabah bile yapmasam o gün çok kötü şeyler oluyor ve hatta ilk ssliği öğrendiğimde biraz işin içine girince tabi meditasyon yapmaya daha başlamadan hiçbir sağlık sorunum olmamasına rağmen resmen felç geçiriyor gibi hissetmiştim her yerim morarmıştı titriyodum ve o arkadaşım bunun düşman saldırısı olduğunu ve az kalsın öleceğimi söylemişti. Kişisel olaylar soramam tabiki ama sizlerden de benzer şeyler yaşayanlar var mı merak ediyorum çünkü forumlarda bu kadar ciddi şeyler yaşayanlara çok rastlamadım. Ve tabi bu saldırılar benim için sorun teşkil etmiyor bi şekilde iki elim kanda da olsa korunuyorum ama daha güçlü şeyler daha çok işimi görür.Savaşın kazananı biz olacağız tüm parazitleri yakıp yok edene kadar durmak yok. hail satan.