Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Gebo rünü ve amaçlara ulaşmak için feda etmek hakkında?

CatDoll

New member
Öncelikle Selam💗

Kariyer konusunda belirli hedeflerim var ve benim için inanılmaz önemliler. Sizce gebo rününü kullanarak hayatımdaki belirli nimetleri bu yolda feda etmem mantıklı mı?

Kariyer için 10. Ev yönetici gezegeninin karesini mi yapmalıyım yoksa hangi konuda bir kariyer istiyorsam o gezegenin karesini mi?

Her şeyi feda etmeye hazırım açıkçası

Ayrıca tam olarak kime feda ediyoruz burada ve ne olacağını ben seçebiliyor muyum?

Feda edilecek şeyi (artık neyse) bir tanrıya feda etmem daha akıllıca ve tanrıların uygun göreceği bir davranış olur mu?

10. Ev Oğlak burcudur, ve Satürn yönetici gezegendir. Niçin kariyer için Satürn'ü kullanıyorsunuz? Bu çok yanlış.

Gebo rünü bir şeyler feda etme rünüdür aynı zamanda düşmanları bağlamak için kullanılır, Gebo rününü aşk için kullanmayacaksanız napacaksınız? Gebo'yu şimdiye dek Isa ile birini bağlamak için kullandım.

Mülk edinmek istiyorsanız, Fehu rünü daha uygundur, ve işinize yarayacaktır.
Para kazanmak istiyorsanız Güneş karesi işinizi görür. Venüs'ün uygun olduğu bir zamanda para çalışması yapmak çalışmayı hızlandıracaktır. Gebo Venüs ile bağlantılı bir mantradır. Kafa karışıklığınızın sebebini buna bağlıyorum.

HP Cobra bunun hakkında Yahoo gruplarına yazmıştı bu yazıyı detaylı biçimde okuyun;
https://ancient-forums.com/threads/some-assistance-concerning-a-working.248380/#post-917721

MEGA dosyasında HPS Maxine'nin Para hakkında yazdığı bir yazı bulunuyor bunu sizinle paylaşıyorum;

10. Ev Oğlak burcudur, ve Satürn yönetici gezegendir. Niçin kariyer için Satürn'ü kullanıyorsunuz? Bu çok yanlış.

Kendi haritamdaki 10 ev yöneticisini kastettim, 10. Evin doğal yöneticisini değil. Birçok astroloğoğun köşe evlerin yöneticilerinin önemli ölduğunu söyledikleri için öyle dedim.
Gebo rünü bir şeyler feda etme rünüdür aynı zamanda düşmanları bağlamak için kullanılır, Gebo rününü aşk için kullanmayacaksanız napacaksınız? Gebo'yu şimdiye dek Isa ile birini bağlamak için kullandım.

Gebo kullanmak istiyorum çünkü hedefim büyük ve buna erişmek için bir şey feda etmem gerektiğini hissediyorum...
Mülk edinmek istiyorsanız, Fehu rünü daha uygundur, ve işinize yarayacaktır.
Para kazanmak istiyorsanız Güneş karesi işinizi görür. Venüs'ün uygun olduğu bir zamanda para çalışması yapmak çalışmayı hızlandıracaktır. Gebo Venüs ile bağlantılı bir mantradır. Kafa karışıklığınızın sebebini buna bağlıyorum.
Olayım para değil,istediğim kariyer ve o kariyerde başarı.
Gebo venüsle bağlantılı biliyorum. Seçmek istediğim kariyer de öyle onun için dedim. Kafa karışıklığı derken ne kastettiğinizi tam anlayamadım ama yine de teşekkürler💗

Feda edeceğiniz şey sizin için kişisel değeri olan bir şey oluyor ve büyünün afirmasyon kısmında bunu ekliyorsunuz. Ama bu rünü doğru yönlendiremezseniz farklı sonuçlar doğurabilir. Bazı büyülerimde kullandığım rünlerin enerjilerini dengelemek için Ehwaz'ı kullanıyorum, sizde Gebo çalışmanızda kullanabilirsiniz. Ayrıca lütfen çalışmaya başlamadan önce enerjileri doğru bir şekilde yönlendirebileceğinizden emin olun.

Feda edeceğiniz şey sizin için kişisel değeri olan bir şey oluyor ve büyünün afirmasyon kısmında bunu ekliyorsunuz. Ama bu rünü doğru yönlendiremezseniz farklı sonuçlar doğurabilir. Bazı büyülerimde kullandığım rünlerin enerjilerini dengelemek için Ehwaz'ı kullanıyorum, sizde Gebo çalışmanızda kullanabilirsiniz. Ayrıca lütfen çalışmaya başlamadan önce enerjileri doğru bir şekilde yönlendirebileceğinizden emin olun.
Çok teşekkür ederim cidden aradığım cevap💗

Nasıl bir olumlama olabileceğine örnek verebilirmisin?

Tam olarak kime feda ettiğimizi biliyor muyuz?

Şimdiden teşekkürler 💗

Niçin kariyer için Satürn'ü kullanıyorsunuz? Bu çok yanlış.
Bu arada iyi açılar almış bir satür "Benefik" olarak adlandırılan birçok gezegenden daha faydalıdır. Hattaha kötü açılar almış olsa bile iyi açıları yine fayda sağlayacaktır. Bu çoğunlukla Satürnün tabiri caizse "döve döve öğreten" bir yapısı olmasından oluşan bir algı.

Satürn sadece "şanssızlık,bahtsızlık ve acı" değildir. Bulunduğu evi zaman içerisinde öğrete öğrete güçlendirir ve sağlamlaştırır.

Buna örnek olarak Anok Yai isimli model hanımın haritası örnek verilebilir. 1. Evinde Satürn bulunuyor. Kendini çirkin buluyormuş ve çevresi ten rengi çok koyu olduğu için alay ediyormuş ama gayet güzel, Satürn korkulduğu ve beklenilebileceği gibi ona "çirkin bir yapı" vermemiş. Düşük olan benlik imajını ise zamanla geliştirmiş. Demem o ki Satürn iyi açılar almışken bu enerjiden neyin kalıcılaşmasını, köklenmesini, güçlenip materyal düzleme gelmesini istiyorsanız yararlanın. Korkmayın Satürnden👍

images (3).jpeg

Satürn sadece "şanssızlık,bahtsızlık ve acı" değildir. Bulunduğu evi zaman içerisinde öğrete öğrete güçlendirir ve sağlamlaştırır.
Kesinlikle öyle fakat kariyer gelişiminiz için Satürn yerine Kullanabileceğiniz gezegenler olduğu için durumunuzu bu yönden değerlendirdim.

Kimsenin Satürn'ün öcü olduğunu düşündüğünü zannetmiyorum sadece bir büyü çalışması yaparken buna dikkat etmelisiniz; tıpkı ayın boşlukta olması gibi. Lord Sorath ayın boşlukta olmasını yönetir.

Korkmayın Satürnden
Evet... Yine de kimse 8. evinde Satürn olmasını istemez.

Çok teşekkür ederim cidden aradığım cevap💗

Nasıl bir olumlama olabileceğine örnek verebilirmisin?

Tam olarak kime feda ettiğimizi biliyor muyuz?

Şimdiden teşekkürler 💗
"Gebo rününü kullanıp, _____'yi feda ederek istediğim kariyere sahip oluyorum." böyle bir olumlama kullanabilirsiniz sanırım. 9 kez afirme etmeniz yeterli olacaktır.

Feda ettiğiniz şey sizin için manevi-maddi değeri olan herhangi bir şey olabilir. Yönlendirdiğiniz enerjiler sayesinde doğa sizden bunu alacaktır veya eğer bu şey doğaya karışabilecek durumdaysa direkt kendiniz verebilirsiniz. Hatırladığım kadarıyla yaptığımız büyüleri Baalzebul Baba'nın yönetmesi gerekiyordu.

Feda etmenin böyle ilerlediğine emin değilim; şimdiye dek bazı ritüellerde olduğu gibi (örneğin; "Beyaz Irkı Uyandırma Ritüeli")büyüyü güçlendirmek için kanımızı feda ederiz.

Kişisel olarak size ait olmayan şeyleri olumlama ile feda edemezsiniz. Para mı? Doğaya para veremezsiniz. Biriyle olan dostluğunuz mu? Bu size ait değil.

Kendinizi geliştirmeye başladığınzda "feda edeceğiniz" tek şey konfor alanınızdır.

Evet büyüde "feda etmek" vardır. 14 yaşımdan beri büyüyle uğraşıyorum; ilk çalışmalarımdan birinde sanırım kanımı da kullanarak bir mühür yapmıştım. Bu şekilde kusursuz ilerleyen mühürlerim olmuştu. Bunun ilerisi sınırlıdır.

Kendinizi geliştirmeye başladığınzda "feda edeceğiniz" tek şey konfor alalanınızdır.

Aslında olay tam burası. Şimdi gebo rününü aklınıza getirebilirsiniz, tıpkı kelebeğe benziyor. Kelebek de venüsle ilişkili bir sembolizmdir gebo gibi, tırtıl halini ve kozasını feda eder. Ailemiz, evimiz ve aklınıza gelebilecek bir çok ayrıcalığımız da bizim kozamız, konfor alanımızdır. Kelebeğin tırtılken daha kolay bir hayatı vardı. Yemek yiyor ve büyüyordu ama artık yemek bulmak zorunda, uçup eş aramak zorunda ve kelebeğin tırtıl olarak geçirdiği süre çok fazlaydı kelebek olarak geçirdiği süreye göre. Yani "uzun ömrünü" feda etti diyebiliriz.

Zaten çalışmayı yapmak üzereyken evde oturup tüm gün sims oynayarak hayalimdeki kariyere ulaşmayı beklemiyordum. Konfor alanı zaten feda edilmek zorunda. Fiziksel bir şey veya ruhani bir şey. Her şeyin karşılığı vardır.

Size verilen enerjiler size aittir mesela iletişim becerisi.(Bu enerjiler haritanızda bulunan üçgen açılardır ve bu açıların getirdiği durumlar da nimettir. Üçgen açılar maddi dünyaya yetenek veya kişinin doğuştan sahip olduğu şansı olabilir mesela varlık enerjisi) Veya yuvanız (bir ev olmak zorunda değil kendinizi güvende hissetme halinizi sağlayan her koşul) bunlar feda edilebilecek nimetlerdir. Kan olayına gelince bu da su elementinizin maddeleşmiş halidir yani su niteliklerinizi feda ediyorsunuz.

Feda edilen şey yok olmuyor dönüşüyor. Yani dikkat edin kanınızı şerbet dağıtır gibi her büyüde kullanmayın.(siz yapıyorsunuz demiyorum yanlış anlamayın lütfen) Çünkü usta değilseniz bu iş yanlış gitmeye açık oluyor pisişik yetenekleriniz zarar görebilir.

Size verilen enerjiler size aittir mesela iletişim becerisi.(Bu enerjiler haritanızda bulunan üçgen açılardır ve bu açıların getirdiği durumlar da nimettir. Üçgen açılar maddi dünyaya yetenek veya kişinin doğuştan sahip olduğu şansı olabilir mesela varlık enerjisi) Veya yuvanız (bir ev olmak zorunda değil kendinizi güvende hissetme halinizi sağlayan her koşul) bunlar feda edilebilecek nimetlerdir. Kan olayına gelince bu da su elementinizin maddeleşmiş halidir yani su niteliklerinizi feda ediyorsunuz.
***(Üçgen açılar maddi dünyaya yetenek veya kişinin doğuştan sahip olduğu şanslar olarak yansıyabilir)***

Gebo rününde verilen bilgi: "Something of personal value given freely such as our blood, personal sacrifices" fakat tek feda edilecek şeyin bunla sınırlı olduğunu düşünmüyorum.

Dostlukta oluşan bağ karşılıklı duygulardan oluşur ve bunun bizden gelen kısmını, kişisel değer taşıdığı için feda edebileceğimizi düşünüyorum. Hatta bu "temsili/görsel büyü" şeklindede kullanılabilir bence.

Kan, içinde yaşam gücümüzü taşıdığından ritüellerimize güç katabiliyor (HPS Maxine fazla kullanımının gücünü kaybettirebileceğinden çok sık kullanılmamasını söylemişti) ve bu büyüde kullanılabilir evet. Bu da bir fedakarlıktır.

Ben çalışmalarımda kan kullanmıyorum. Bu yüzden kanın gücünü tek Zeus'a yaptığımız adanma ayininde hissetmiştim ve hissetmeye devam ediyorum (bizi sadece Zeus'a değil birbirimizede bağladığını düşünüyorum).

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back