Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Geçmiş yaşam meditasyonu hakkında yardım

Xaji

Member
Merhaba,

Geçmiş yaşam meditasyonu hakkında yardımcı olabilecek birine ihtiyacım var. Daha önce bu konuda deneyimi olan biri var mı? Sonne abi, bana bu konuyla ilgili daha önce yazı paylaşmıştı ve bunun aynı zamanda gelişmiş düzey meditasyon olduğuna dair beni bilgilendirmişti. Kendisine bu yüzden teşekkür etmek isterim. Bu yüzden, acele etmek istemiyorum ne zaman bu konuda adım atmalıyız?

Teşekkürler. 🙏

Sonne Bey doğru bir noktaya değinmiş. Bunlar hemen, alelacele olan şeyler değildir. İlk önce kendinizi ve astrolojik haritanızı tanıyın. Bu en önemli adımdır.

Su, tehlikeli bir araçtır. Eğer set çekmemişseniz, o güvendiğiniz su kaynakları tsunamiye dönüşebilir. Siz de kendinizi tsunami sanırken, bir anda aslında o tsunaminin, sizin ihtişamından göremediğiniz sahil kıyısındaki kendi evinizi mahvettiğine tanık olabilirsiniz.

Bu yüzden öncelikle kendinizi tanıyarak setleri çekmek ve suyun akacağı noktada, eğer dellüzyonelliğe kapılırsanız bunu saptayabilmek önemlidir. Fakat bu sadece ilk adımdır ve sadece sınır hattına göre size bir fikir verebilir. Gerçek görüler, uzun uğraşlar sonucu gelen yetenekler sayesinde görünecektir.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back