Sapahe
Member
Esenlikler,YONE666 said:Esenlikler,
Aramızda geçmiş hayat regresyonu çalışmasını uygulayıp olumlu veya olumsuz sonuç alan var mı? Varsa benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Yine konudan bağımsız ama turkiyede toplasak kaç ss vardır? Tahmini
Bahsettiğiniz, geçmiş yaşantılara yönelik çalışmalarda kendisini sanrılarına inandıran çok fazla insan gördüm. Birçok kişi kendi özel deneyimlerini forumlarda paylaşmamayı tercih eder. Lakin kendi adıma konuşacak olursam bu çalışmayı denemedim. Hatta deneme fikri aklımdan bile henüz geçmedi.
Çelik gibi bir iradeniz yoksa sonuç alamamak bazen çok çabuk şevk kırabiliyor. Yaşayacağınız bu minik kırgınlık gün içindeki veriminizi de etkileyecektir. Bu yüzden benim kendi mantığım şu şekilde işliyor. Önce yapmak istediğim çalışma için yeterli seviyeye geldim mi bunu düşünüyorum. Bu konuda gerçekçi olmak önemli. Sonuç alamama ihtimalimin fazla olduğunu düşünüyor ve hissediyorsam o çalışmayı yapmadan önce kendime biraz daha zaman tanıyorum.
Ruhaniyette yanılgıların içine düşüp, kendini kandırmak zannımca çok kolay. İlk dönemlerimde gün içinde çeşitli görüntüler görüyordum. Bunların çok küçük bir kısmını yorumlayabilsem de tamamına yakını çok yoruma açıktı ve bu yorumu yapabilecek seviyede değildim. Bunların üstünde durmamayı seçtim. Ayrımı siyah ile beyaz kadar net bir şekilde yapamıyorsanız belki de en mantıklısı bunu sonraya bırakmaktır. Yine de yanlış düşündüğüm noktalar olabilir.
İyi günler.