Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Güneș çakra kısmında șiddetli acı ve ağrı?!

Mali

New member
Meditasyona yeni basladım sayılır, 40 günlük bașlangıç programının baș kısımlarındayım aslında daha ilerisinde olmam gerekiyor fakat kendimi yavaslatarak gitmenin daha iyi olacagını hissetigim icin yavaș yavaș üzerine koyuyorum, șikayetim șu an diyaframın oldugu kısıma cok kötü bir his/agrı/sancı var ve bu his mentalitemi de cok kötü etkiliyor ve agrı meditasyon sırasında iyice șiddetlendigi için ve yeride tam uydugu icin agrının güneș çakramdan kaynaklandığını hissediyorum, ne yapmalıyım? Veya birșey yapmalı mıyım zamanla gecer mi?

Solar pleksus çakrası bölgesinde yaşadığınız rahatsızlık, sağlıkla ilgili bir sorunun belirtisi olabilir ya da tükettiğiniz bir gıda size dokunmuş olabilir. Bu nedenle bir doktora görünmeyi olasılıklar dahilinde bulundurun. Ayrıca, meditasyon sırasında kendinize fazla yüklenmiş olmanız da bu duruma sebep olabilir. Daha kontrollü yapmanız ve titreşimler arasında biraz daha uzun molalar vermeniz faydalı olacaktır.

Bazen bazı șeylerden endișe duyarken panikleyip yașadığımız durumu abartarak algılayabiliyoruz, sanırım buradada benzer bir durum yașamıșım, yediğim birșeyin dokunmuș olması șu an sakinleștiğim için daha olası geliyor, ayrıca meditasyon bu kadar kısa sürede bile hayatımı o kadar cok olumlu etkilediki her zaman keșke daha erken bașlasaydım diyorum, olurda meditasyina bașlamamıș veya yeni bașlayacak olan bir kardeșim varsa kötü etkilemek istemem, kesinlikle de bir an önce bașlamalarını tavsiye ediyorum.
Meditasyona yeni basladım sayılır, 40 günlük bașlangıç programının baș kısımlarındayım aslında daha ilerisinde olmam gerekiyor fakat kendimi yavaslatarak gitmenin daha iyi olacagını hissetigim icin yavaș yavaș üzerine koyuyorum, șikayetim șu an diyaframın oldugu kısıma cok kötü bir his/agrı/sancı var ve bu his mentalitemi de cok kötü etkiliyor ve agrı meditasyon sırasında iyice șiddetlendigi için ve yeride tam uydugu icin agrının güneș çakramdan kaynaklandığını hissediyorum, ne yapmalıyım? Veya birșey yapmalı mıyım zamanla gecer mi?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back