Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Günümüze kalan tapınaklar

PlatonFX

New member
Esenlikler, JoS ToZ olduğundan beri aklımda bir soru var. Günümüze kadar dayanmış Zeus, Apollo, ... tanrılarımız için yapılmış tapınaklar var. Bu tapınaklardan örneğin Zeus tapınağına gidip, Lord Baalzebul' un güç rituelini yapabilir miyiz? Bunu yapmamız tanrılarımızı daha hoşnut eder mi? Geçmişten gelen mirası tekrar uyguladığımız için biz daha fazla etki hisseder miyiz? Cevaplarınız için teşekkürler.

Elbette, bu Tanrıları memnun edecek ve sizin için de eşsiz bir deneyim olacaktır.

Esenlikler, JoS ToZ olduğundan beri aklımda bir soru var. Günümüze kadar dayanmış Zeus, Apollo, ... tanrılarımız için yapılmış tapınaklar var. Bu tapınaklardan örneğin Zeus tapınağına gidip, Lord Baalzebul' un güç rituelini yapabilir miyiz? Bunu yapmamız tanrılarımızı daha hoşnut eder mi? Geçmişten gelen mirası tekrar uyguladığımız için biz daha fazla etki hisseder miyiz? Cevaplarınız için teşekkürler.
Muazzam bir fikir

Diliyorum ki bunu gerceklestirebilirim, gerçekleştirebiliriz. Bir gün bizim olan tapınaklarda özgürce ritüellerimizi yapabilmemiz dileğiyle, esen kalın.

Bu harika bir düşünce, fakat gerçekten yapılabilir mi? bu Tapınaklar artık 'turistik' amaçlar için kullanıldığı için ritüel için gerekli sakin ortamı sağlayabileceklerini sanmıyorum. Turistik olmayan bölgeler ise koruma altına alınmış ve 'gizli işler' yapmak pek mümkün değil gibi. Konu hakkında tam bilgi sahibi olmadığım için soruyorum, gerçekten rahat rahat ritüel yapılabilecek Tapınaklar var mı?

Bu harika bir düşünce, fakat gerçekten yapılabilir mi? bu Tapınaklar artık 'turistik' amaçlar için kullanıldığı için ritüel için gerekli sakin ortamı sağlayabileceklerini sanmıyorum. Turistik olmayan bölgeler ise koruma altına alınmış ve 'gizli işler' yapmak pek mümkün değil gibi. Konu hakkında tam bilgi sahibi olmadığım için soruyorum, gerçekten rahat rahat ritüel yapılabilecek Tapınaklar var mı?
Araştırdığım kadarıyla Kütahya'da dünyanın en iyi korunmuş Zeus tapınaklarından birisi var( çok daha az kişinin bildiği bir yer). Restorasyonun olmadığı, turistik faaliyetlerin düşük olduğu, saatinde biraz geç olduğu bir anda gidilebilir. En fazla mum ve tütsü yakacağımız için dikkat çekeceğini sanmıyorum. Olurda dikkat çekerse ve sorularsa, doğayı hissetmeye çalışıyorum, gibi "hippi" bir yanıt verilebilir. Her türlü güzel bir deneyim olacağını düşünüyorum.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back