Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Forumdaki dostlarım için yazdığım şiir

Xaji

New member
Oh yüce Tanrının çocukları
Yükselin birer Ay ve Güneş gibi
Güçlü durun cehalet ve düşmana karşı
Aynı yıkılmaz çelik kalkan gibi

Ne büyük bir şereftir Magnus Opus
Ne kutsal bir yolculuktur bu yol
İlerleyin SS kardeşleriniz ile birlikte
Aynı kalbi cesaretle taşmış ordu gibi

Yüce babamız koru bizi
Onurlandır bizi kahramanlıkla
Karanlık günlerde ışık ol
Aynı bize yol gösteren meşale gibi

Duyun bizi uyanmamış SS ruhlar
Çağrımıza kulak verin
Uyanıp yükselin bizimle birlikte
Aynı birer Ay ve Güneş gibi

Merhaba esenlikler
Bu şiiri sizinle paylaştığım için sevinç doluyum daha önce hiç şiir yazmamış ve bilgisi olmayan biri olarak bu ilk deneyimim oldu yaklaşık 1 saat boyunca düşündüm kısa ve öz olmasını istedim
Yazım kurallarına genelde pek uymadığım için şiirde de yanlış noktalamalar yapmak istemedim o yüzden olduğu gibi yazdım
Okuduğunuz için teşekkür ederim

Yüce babamız koru bizi

Çağrımıza kulak verin

Merhaba esenlikler
Bu şiiri sizinle paylaştığım için sevinç doluyum daha önce hiç şiir yazmamış ve bilgisi olmayan biri olarak bu ilk deneyimim oldu yaklaşık 1 saat boyunca düşündüm kısa ve öz olmasını istedim
Yazım kurallarına genelde pek uymadığım için şiirde de yanlış noktalamalar yapmak istemedim o yüzden olduğu gibi yazdım
Esenlikler , gerçekten muhteşem🥳 ben çok beğendim 🙏 . İçinizden yazmışsınız. O sevgi ve mutluluk ruhunu hissettirdiniz😊

Yüce babamız koru bizi

Çağrımıza kulak verin

Merhaba esenlikler
Gayet yeteneklisiniz. Çok etkileyici olmuş. Elinize, kaleminize sağlık. Yazmaya devam ederseniz daha fazla gelişebileceğinizi düşünüyorum.

Ben de bir şiir yazmıştım, umarım beğenirsiniz :)

NOT: Dünyadaki üstünlük meselesini ve eşitsizliği ele alarak bu şiiri yazdım, bu nedenle ismini ÜSTÜN koydum.

ÜSTÜN
Üstün ki kim?
Ya sanat bu,
Ya da bilim?
İnsan, insan.

Ne bu zalim?
Der ben alim,
Bilmem, halim?
Zor, cahilim.

Esenlikler , toplumdaki maalesef eşitsizlik konusuna harika bir şekilde değinmişsiniz. Özellikle cahillikle almış başını giden olaylar varken gerçekten güzel ve düşündürücü bir yazı olmuş. 😊 Şiirinizi beğendim

Esenlikler , toplumdaki maalesef eşitsizlik konusuna harika bir şekilde değinmişsiniz. Özellikle cahillikle almış başını giden olaylar varken gerçekten güzel ve düşündürücü bir yazı olmuş. 😊 Şiirinizi beğendim
Teşekkür ederimm, beğenmenize sevindim 😊

Teşekkür ederim hepinize sözleriniz ve beğenileriniz beni motive etti şiirde ki tek hatam " Oh yüce tanrının çocukları " değil " Oh yüce tanrıların çocukları " olucaktı tüm tanrılarımızı konu almıştım ama onu heyecanla yazarken karıştı kafam galiba

Teşekkür ederim hepinize sözleriniz ve beğenileriniz beni motive etti şiirde ki tek hatam " Oh yüce tanrının çocukları " değil " Oh yüce tanrıların çocukları " olucaktı tüm tanrılarımızı konu almıştım ama onu heyecanla yazarken karıştı kafam galiba
Tanrı dediğinzde de sadece Lucifer'i işaret etmiş olmuşsunuz. Bence ikisinde de sorun yok.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back