Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Fizik Bedendeki agrilari anlamak

Dlna485

New member
Nedensiz bir sekilde ortaya cikan bedensel agrilari nasil okuyacagiz? Ne anlama geldigini bize anlatmaya çalistigini nasil çözecegiz? Yüz ve çene kisminda nedensiz ortaya çikan siddetli bir agrinin bana ne söylemek istedigini nasil anlayacagim?

Enerjilerinizle alakali olabilir. Eger aci verecek duzeydelerse doktora basvurmalisiniz diye dusunuyorum.

Enerjilerinizle alakali olabilir. Eger aci verecek duzeydelerse doktora basvurmalisiniz diye dusunuyorum.
Doktora gidicem zaten agri dayanilacak gibi degil, ben sadece bu agrinin bana ne söylemek istedigini anlamaya calisiyorum. Yanlis olan ne bana ne söylemeye calisiyor, çunki bir neden yoktu aniden olustu.

Nedensiz bir sekilde ortaya cikan bedensel agrilari nasil okuyacagiz? Ne anlama geldigini bize anlatmaya çalistigini nasil çözecegiz? Yüz ve çene kisminda nedensiz ortaya çikan siddetli bir agrinin bana ne söylemek istedigini nasil anlayacagim?
Yüzünüzü fazla yorduğunuzu ve aynı zamanda stresli olduğunuzu gösterir. Zaten fiziksel beden bulunan ağrılar psikolojik olarak ortayada çıkabilir. Ben gergin olduğum veya strestli olduğum zamanlarda sanki kemiklerim bağlanmış gibi hissediyorum.

Tabi bazı ağrılar bellirli besin ögelerini yeterli almadığınızdan göstergesi olabilir. Magnezyum, kalsiyum ve protein bol bol almanızı öneririm. (Protein sadece et ve balık ürünlerinde bulunmaz. Proteini belirli baklagillerden de alabilirsiniz.)

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back