Esenlikler,
İstenmeyen İnsanları Auradan Kopartmak isimli yazıyı okuyabilirsiniz. Ayrıca fikir vermek için sitedeki Aşk Büyüsü isimli yazıdan bir alıntı yapmak istiyorum.
Burada ''bir çift'' olarak geçiyor ancak bu çalışma her türlü iki insanı ayırmak için kullanılabilir. Bu çalışmadan yola çıkarak, bu afirmasyonlardan örnek alınarak bir ayırma büyüsü yazılabilir. Örnek olarak;
1 AUM
33 Thurisaz
9x
(uygun gördüğünüz ayırmak ile alakalı bir afirmasyon)
1 AUM
şeklinde bir şema oluşturabilirsiniz.
----------------------------------------------------
Bunun dışında konuyu kesinlikle gardiyanınıza ve tanrılarımıza açmanız gerektiğini düşünüyorum. Adalet ile alakalı tanrılar mevcut. Başlıca Leydi Maat, Lord Alastor, Lord Andras, Lord Azazel ve Lord Baalzebul gibi tanrılarımız adalet ile bizzat ilgilenmektedirler. Saydığım tanrıların hepsinin güç ritüelleri bulunmaktadır. Örnek olarak
Leydi Maat'ın ritüelini devamlı şekilde tekrarlayarak bu yönde size yardım etmesi ve adalet getirmesi için istekte bulunabilirsiniz.
-----------------------------------------------------
Basit bir bağlama büyüsü için örnek olarak:
1 AUM
40 ISA
40 GEBO
9x “[Hedefin ismi] bağlandı, benim aleyhime konuşamıyor. [Hedefin ismi] bağlandı, benim aleyhime bir davranışta bulunamıyor. [Hedefin ismi] bağlandı, bana herhangi bir şekilde zarar veremez.'' Gibi gibi herhangi bir afirmasyon... Kendinize uygun hale getirip kişiselleştirebilirsiniz.
1 AUM
-----------------------------------------------------
Not: Sonne Bey'in de uyarısı üzerine direkt olarak kara büyü yapmaktan kaçının. Bunun yerine çok daha uygun farklı çeşit yöntemler bulunmaktadır.
Satanik Standart Yıkım Ritüeli gibi çok daha güvenli opsiyonlar da vardır. Unutmayın, tanrılar bizden çok daha üstünlerdir ve her yönü, her şekliyle görebilir ve ona göre tepki verirler, bu tarz kritik mevzularda kesinlikle onlarla çalışmalı ve onlar ile hareket etmelisiniz. En azından bunların hepsinden önce basit bir standart ayin ile durumu onlara açıp sizi doğru yönlendirmelerini isteyebilirsiniz.
iyi günler.