Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

farkındalıksız farkındalık

nothingness

New member
Herkese esenlikler Diliyorum.
Foruma yeni katıldım ama SS olmam daha önceleriydi. Ss olmadan önce sıkı inançlı bir müslim sonrasında isyancı bir inançsız idim ve birşeyler vardı dışarıda birileri beni hep satanizme çekiyordu ama çok ağır şekilde tabular ve kodlamalarım olduğu için korkularım var idi samimi bir şekilde bir işaret istedim ve o gece rüyamda tahtta oturan siyahlara bürülü çok büyük bir varlıklar bana seslendi bizler kötü değiliz diye sonrasında adanmam ve SS yolculuğum başladı forumdaki meditasyonlar dışında doğaçlama meditasyonlar yapıyordum ama çok yoğun bir şekilde devam ediyordum ve bir gün meditasyon sırasında uykuya dalmışım.
'omurga bölgemden yukarı doğru çıkan sıcak bir sıvı ili bilincim açılmıştı daha sonrasında kızılımsı bir ekran ondan sonra eski televizyonlardaki cızırtılı ekran ondan sonrada damalı bir ekran karşıma gelmişti. Fakat ben bilinçsizlikten ve korkudan gözlerimi açıp deneyimi yarım bırakmıştım belirli bir zaman sonra halihazırda kötü giden hayatım tamamamen elimden gitmişti güvenlik önlemi için yaşadıklarımı belirtemiyorum aradan zaman geçtikçe durumları atlattım fakat eski halime nazaran düşüncelerimde hayat görüşümde zekamda bana göre ve dışardan aldığım tepkilere görede evrim yaşamıştım. Fakat hala her meditasyonda o an aklıma geliyor biraz daha bilgilendikce daha rahatsız ediyor beni cesaret gösterseydim ne olacağını bilmiyordum ve bu belirsizlik beni uzun süre etkisi altına almıştı fakat geçmişe geri dönemeyeciğimizi iyice algıladıktan sonra zincileri kırdım ve güç mediyasyonlarina başladım. Bu yaşadığım deneyimde cesaret gösterip devam etse idim neler olacağı hakkında bilgisi olan varmı acaba ?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back